X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Makak, to forum dla wszystkich, ale jaki dziwny musi być facet, który chce się zadomowić na wątku dla kobiet starających się o ciąże?

I była tu pierwsza Twoja - podobno ukochana kobieta..
    to ona z nami się cieszyła, smarkała i wspierała kiedy było trzeba.
    to jest jej azyl i jej bezpieczne miejsce, a ty tu chcesz włazić z butami...

Piszesz, że masz przyjaciół - naprawdę?
    I szukasz pogaduszek u ciężarnych?

Człowieku ogarnij się.

Nie wiem o co z Wami chodzi, ale uszanuj przestrzeń prywatną swojej kobiety.

Piszesz, że może jesteś zbyt zaborczy i nadopiekuńczy - bingo, własnie to potwierdziłeś wchodząc w jej przestrzeń prywatną...
    Jej pamiętniki też czytałeś bez jej zgody?

Dogadajcie jak normalnie ludzie w realu, nie rycz tutaj, to niemęskie,a raczej niesmaczne.

Pusur napisała, że daje ci szansę -nie trać tutaj czasu na pisanie pierdół i opisywanie sukcesów w sporcie i gzdie to czego nie robiłeś, tylko leć wykorzystaj tą szansę.

Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
    Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..
    założe sie że Makkaka wszystkie czytaja jak i moje
    o twoich nic nie wiem...:)
    a gdzie ma lecieć skoro nie wie gdzie są i nie odpowiada na tel?

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
    Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..
    mogę się z tym zgodzić lub nie, jak każda na tym forum, ale proszę o pisanie opinii w liczbie pojedynczej, a nie wypowiadanie się w formie "my"

szczęśliwa 2, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nawet gdyby to rozdmuchała - to co w tym złego, że z mężem w wieku 40 lat pragniesz mieć dziecko??? Czasem mam wrażenie, że świat wariuje i proste potrzeby ludzkie urastają do rangi dziwactw....
    Masz prawo pragnąć dziecka, masz prawo mieć problemy z zajściem i masz prawo wycofać się w każdej chwili - co to w ogóle jest???? Olej teściową i nie tłumacz się jej ani nie okłamuj....no....
    oczywiscie, masz racje
    nie chialam zeby wiedziala z jednego powodu- jej slowotoku i nieustannych, niekonczacych sie pytan oraz wciagania w to calej jej rodziny
    bo to meczace jest i nudne
    ale wzgledy pragmatyczne przewazyly i mam ten Clositol wiec az takiego problemu ta sytuacja dla mnie nie stanowi :)

Bozia3, Mega, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mogę się z tym zgodzić lub nie, jak każda na tym forum, ale proszę o pisanie opinii w liczbie pojedynczej, a nie wypowiadanie się w formie "my"
    dokładnie :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja i ona to juz my ;) Takze wersja pojedyncza nie wypali Ja tez nie chce co on pisze nawet okiem omiatac..A czasem musze :-/

malgos741, Mega, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja i ona to juz my ;) Takze wersja pojedyncza nie wypali Ja tez nie chce co on pisze nawet okiem omiatac..A czasem musze :-/
    juz nie przesadzajcie z tą jednością bo to tez do konca normalne nie jest....według mnie oczywiscie :)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tak poważnie ma nadzieję, że się Norki jednak pogodzą
    Ja tez mam taka nadzieje bo duzo zlego zostalo powiedziane. Za duzo a to boli, mnie i moja druga polowe.
    Heretyczka wrote:
    :)
    :)
    szczęśliwa 2 wrote:
    Hej
    o jestem ciekawa pytań :-)
    a swoją drogą niech pisze każdy kto chce i ja bym sie faceta nie czepiała :-)
    ja nie kumam tylko jednego Pusur mówi ,ze jest ok bo sobie musi przemyśleć sprawy
    Makkak że zabiora dzieci ...
    Pusur może wez wreszcie sie z nim umów i dogadaj :-)

Nie no ja sie boje o dzieci i o nia, o nas. Ja sobie dam rade i wiem ze ona sama tez ale to wtedy znowu bedzie bez sensu. Tzn chyba dla mnie bo ona ma dzieci i ma dla kogo zyc.
    Ja juz wtedy bede znowu walczyl o rodzine, ktora mi jeszcze zostala. Ale oni sa daleko, to samo czuje teraz o nich ze tam gdzie sa. A ja sam i dlaczego nie mozemy byc razem?
    Heretyczka wrote:
    nie tylko 3
    - jakie masz cycki?
    - czy lubisz loda z połykiem czy bez?
    - jaki masz stosunek do kupy niemowlęcej?

1.Cycki? Hmm, normalne? Podobno moja kobieta je lubi. Zedlug mnie sa jakies dziwne :P
    2.Moze byc tak i tak.
    3.Stosunek do kupy? Stosunek mi sie jakos inaczej kojarzy ale ok, kupa to kupa. Raz ma taki zapach a raz inny. Czasami mozna sie tym bawic. Zapach to pojecie wzgledne chyba.
    szczęśliwa 2 wrote:
    to widze proste pytania masz :-)
    Zycie.
    kapturnica wrote:
    myslalam ze od koparki...Kurwa znow zyje w błędzie
    Reni wrote:
    chyba raczej do koparki

Mnie sie wydaje ze caly czas zyje w bledzie. Tzn w bledzie nie jestem jak one sa usmiechniete.
    Swiat jest dziwny, tak samo jak ludzie i to co nimi kieruje.

Iwone, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to mogła zaznaczyć- ja i Kapta, jako że wy blizniaczki teraz

szczęśliwa 2, Iwone lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, ściskam
    Tulić się nie odważę ;)

Sama wiem o co chodzi, dlatego nikt nie wie (oprócz całej Danii - nawiązując do mojego poprzedniego postu...)

Bozia, po prostu człowiek wszystko niby ma w dupie, ale to nieprawda, ślepy nie jest..
    dużo nieudaczników życiowych, którzy nie mają szkół, pracy ale mają dzieci sobie humor poprawia, że im to wyszło, i jacy są wspaniali...
    A głupi jak króliki i płodni jak króliki..
    a człowiek jednak nie lubi litości..i to jeszcze z takiego pułapu...
    wiele razy słyszałam - całe szczęście nie do mnie, bo ja się zwsze ukrywałam - te w sumie słowa współczucia, ale podszyte nutką satysfakcji..
    niefajne..

poza tym to prywatne sprawy...

i pytanie przy każdym telefonie czy już? to może człowieka doprowadzić do syndromu nerwowej macicy...
    ;)

Bursztyn, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    juz nie przesadzajcie z tą jednością bo to tez do konca normalne nie jest....według mnie oczywiscie :)
    No a co jest normalne wg Ciebie.To ,ze jakis facet udziela sie na watku dla bab? :)

Elfik, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to mogła zaznaczyć- ja i Kapta, jako że wy blizniaczki teraz
    Juz skoryguje post..Elfi dopisz mnie tam ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ciekawe jeśli jednej z nich by sie nie powiodło(odpukać) czy nadal sie będa tak kochać :)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

oczywiście kochana, ja oraz wszystkie które zalajkowały lub zrobią to w przyszłosci..
    Po rozmowach na privach piszę "my", bo jeśli piszę o większej liczbie osób niż ja sama mogę tego używać..
    ;)

Arwena, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ciekawe jeśli jednej z nich by sie nie powiodło(odpukać) czy nadal sie będa tak kochać :)
    Napewno zadna by z tego powodu nie wbiła drugiej noza w plecy...No ale co Ty tam mozesz wiedziec o empatii ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:34

Elfik, Arwena, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

nutka zazdrości?
    ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nutka zazdrości?
    ;)
    Skoryguj post zeby nie bylo..Mnie tam wkurwia ,ze sie rpzypierdolil jak rzep do psiego ogona i podczytuje wątek..Facet?Dla mnie to jakas cipa nie facet..
    A jak kogos to oburza to mam to w dupie..W koncu kazdy moze wyrazac tu swoje zdanie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:36

Aasiula, Arwena, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makkak wrote:
    Mnie sie wydaje ze caly czas zyje w bledzie. Tzn w bledzie nie jestem jak one sa usmiechniete.
    Swiat jest dziwny, tak samo jak ludzie i to co nimi kieruje.
    Makkak powiem ci chłopie jedno- spierdoliliście sytuacje z tą esesmanska organizacja w chałupie, może byc cienko, nie wiem jak to ominiecie :(

a gadaniami Elfów sie nie przejmuj, zaliczyłas pytania więc jestes pełnoprawna członkinią, teraz pomysl kiedy była twoja ostatnia miesiaczka i załóz wykres

Reni, Iwone, Mega, Pusurek, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a co jest normalne wg Ciebie.To ,ze jakis facet udziela sie na watku dla bab? :)

Normalnie aj law ju :))))))))

ps. niech bozia ma znak, że nie jesteśmy normalne...:P

kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Normalnie aj law ju :))))))))
    excited053.gif

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a mnnie wkurwia to, że facet siedzi na tym forum
    wiem, że to jest ogólno dostępne forum i nawet sam założyciel ma w chuju to co piszemy ale na Boga... piszecie o śluzach, szyjkach macicy, o skurczach, glutach upławach grzybach, o swoich facetach i teraz jeden z nich tu jest
    ja czuję się dziwnie i rozważam likwidację konta
    na szczęscie likwidacja konta to pikus w porównaniu z zaciążeniem więc ci nie będe współczuć

szczęśliwa 2, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 6793 6794 6795 6796 6797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ