X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Makak, to forum dla wszystkich, ale jaki dziwny musi być facet, który chce się zadomowić na wątku dla kobiet starających się o ciąże?

I była tu pierwsza Twoja - podobno ukochana kobieta..
    to ona z nami się cieszyła, smarkała i wspierała kiedy było trzeba.
    to jest jej azyl i jej bezpieczne miejsce, a ty tu chcesz włazić z butami...

Piszesz, że masz przyjaciół - naprawdę?
    I szukasz pogaduszek u ciężarnych?

Człowieku ogarnij się.

Nie wiem o co z Wami chodzi, ale uszanuj przestrzeń prywatną swojej kobiety.

Piszesz, że może jesteś zbyt zaborczy i nadopiekuńczy - bingo, własnie to potwierdziłeś wchodząc w jej przestrzeń prywatną...
    Jej pamiętniki też czytałeś bez jej zgody?

Dogadajcie jak normalnie ludzie w realu, nie rycz tutaj, to niemęskie,a raczej niesmaczne.

Pusur napisała, że daje ci szansę -nie trać tutaj czasu na pisanie pierdół i opisywanie sukcesów w sporcie i gzdie to czego nie robiłeś, tylko leć wykorzystaj tą szansę.

Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
    Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..
    założe sie że Makkaka wszystkie czytaja jak i moje
    o twoich nic nie wiem...:)
    a gdzie ma lecieć skoro nie wie gdzie są i nie odpowiada na tel?

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
    Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..
    mogę się z tym zgodzić lub nie, jak każda na tym forum, ale proszę o pisanie opinii w liczbie pojedynczej, a nie wypowiadanie się w formie "my"

szczęśliwa 2, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nawet gdyby to rozdmuchała - to co w tym złego, że z mężem w wieku 40 lat pragniesz mieć dziecko??? Czasem mam wrażenie, że świat wariuje i proste potrzeby ludzkie urastają do rangi dziwactw....
    Masz prawo pragnąć dziecka, masz prawo mieć problemy z zajściem i masz prawo wycofać się w każdej chwili - co to w ogóle jest???? Olej teściową i nie tłumacz się jej ani nie okłamuj....no....
    oczywiscie, masz racje
    nie chialam zeby wiedziala z jednego powodu- jej slowotoku i nieustannych, niekonczacych sie pytan oraz wciagania w to calej jej rodziny
    bo to meczace jest i nudne
    ale wzgledy pragmatyczne przewazyly i mam ten Clositol wiec az takiego problemu ta sytuacja dla mnie nie stanowi :)

Bozia3, Mega, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mogę się z tym zgodzić lub nie, jak każda na tym forum, ale proszę o pisanie opinii w liczbie pojedynczej, a nie wypowiadanie się w formie "my"
    dokładnie :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja i ona to juz my ;) Takze wersja pojedyncza nie wypali Ja tez nie chce co on pisze nawet okiem omiatac..A czasem musze :-/

malgos741, Mega, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja i ona to juz my ;) Takze wersja pojedyncza nie wypali Ja tez nie chce co on pisze nawet okiem omiatac..A czasem musze :-/
    juz nie przesadzajcie z tą jednością bo to tez do konca normalne nie jest....według mnie oczywiscie :)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tak poważnie ma nadzieję, że się Norki jednak pogodzą
    Ja tez mam taka nadzieje bo duzo zlego zostalo powiedziane. Za duzo a to boli, mnie i moja druga polowe.
    Heretyczka wrote:
    :)
    :)
    szczęśliwa 2 wrote:
    Hej
    o jestem ciekawa pytań :-)
    a swoją drogą niech pisze każdy kto chce i ja bym sie faceta nie czepiała :-)
    ja nie kumam tylko jednego Pusur mówi ,ze jest ok bo sobie musi przemyśleć sprawy
    Makkak że zabiora dzieci ...
    Pusur może wez wreszcie sie z nim umów i dogadaj :-)

Nie no ja sie boje o dzieci i o nia, o nas. Ja sobie dam rade i wiem ze ona sama tez ale to wtedy znowu bedzie bez sensu. Tzn chyba dla mnie bo ona ma dzieci i ma dla kogo zyc.
    Ja juz wtedy bede znowu walczyl o rodzine, ktora mi jeszcze zostala. Ale oni sa daleko, to samo czuje teraz o nich ze tam gdzie sa. A ja sam i dlaczego nie mozemy byc razem?
    Heretyczka wrote:
    nie tylko 3
    - jakie masz cycki?
    - czy lubisz loda z połykiem czy bez?
    - jaki masz stosunek do kupy niemowlęcej?

1.Cycki? Hmm, normalne? Podobno moja kobieta je lubi. Zedlug mnie sa jakies dziwne :P
    2.Moze byc tak i tak.
    3.Stosunek do kupy? Stosunek mi sie jakos inaczej kojarzy ale ok, kupa to kupa. Raz ma taki zapach a raz inny. Czasami mozna sie tym bawic. Zapach to pojecie wzgledne chyba.
    szczęśliwa 2 wrote:
    to widze proste pytania masz :-)
    Zycie.
    kapturnica wrote:
    myslalam ze od koparki...Kurwa znow zyje w błędzie
    Reni wrote:
    chyba raczej do koparki

Mnie sie wydaje ze caly czas zyje w bledzie. Tzn w bledzie nie jestem jak one sa usmiechniete.
    Swiat jest dziwny, tak samo jak ludzie i to co nimi kieruje.

Iwone, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to mogła zaznaczyć- ja i Kapta, jako że wy blizniaczki teraz

szczęśliwa 2, Iwone lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, ściskam
    Tulić się nie odważę ;)

Sama wiem o co chodzi, dlatego nikt nie wie (oprócz całej Danii - nawiązując do mojego poprzedniego postu...)

Bozia, po prostu człowiek wszystko niby ma w dupie, ale to nieprawda, ślepy nie jest..
    dużo nieudaczników życiowych, którzy nie mają szkół, pracy ale mają dzieci sobie humor poprawia, że im to wyszło, i jacy są wspaniali...
    A głupi jak króliki i płodni jak króliki..
    a człowiek jednak nie lubi litości..i to jeszcze z takiego pułapu...
    wiele razy słyszałam - całe szczęście nie do mnie, bo ja się zwsze ukrywałam - te w sumie słowa współczucia, ale podszyte nutką satysfakcji..
    niefajne..

poza tym to prywatne sprawy...

i pytanie przy każdym telefonie czy już? to może człowieka doprowadzić do syndromu nerwowej macicy...
    ;)

Bursztyn, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    juz nie przesadzajcie z tą jednością bo to tez do konca normalne nie jest....według mnie oczywiscie :)
    No a co jest normalne wg Ciebie.To ,ze jakis facet udziela sie na watku dla bab? :)

Elfik, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to mogła zaznaczyć- ja i Kapta, jako że wy blizniaczki teraz
    Juz skoryguje post..Elfi dopisz mnie tam ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ciekawe jeśli jednej z nich by sie nie powiodło(odpukać) czy nadal sie będa tak kochać :)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

oczywiście kochana, ja oraz wszystkie które zalajkowały lub zrobią to w przyszłosci..
    Po rozmowach na privach piszę "my", bo jeśli piszę o większej liczbie osób niż ja sama mogę tego używać..
    ;)

Arwena, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ciekawe jeśli jednej z nich by sie nie powiodło(odpukać) czy nadal sie będa tak kochać :)
    Napewno zadna by z tego powodu nie wbiła drugiej noza w plecy...No ale co Ty tam mozesz wiedziec o empatii ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:34

Elfik, Arwena, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

nutka zazdrości?
    ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nutka zazdrości?
    ;)
    Skoryguj post zeby nie bylo..Mnie tam wkurwia ,ze sie rpzypierdolil jak rzep do psiego ogona i podczytuje wątek..Facet?Dla mnie to jakas cipa nie facet..
    A jak kogos to oburza to mam to w dupie..W koncu kazdy moze wyrazac tu swoje zdanie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:36

Aasiula, Arwena, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makkak wrote:
    Mnie sie wydaje ze caly czas zyje w bledzie. Tzn w bledzie nie jestem jak one sa usmiechniete.
    Swiat jest dziwny, tak samo jak ludzie i to co nimi kieruje.
    Makkak powiem ci chłopie jedno- spierdoliliście sytuacje z tą esesmanska organizacja w chałupie, może byc cienko, nie wiem jak to ominiecie :(

a gadaniami Elfów sie nie przejmuj, zaliczyłas pytania więc jestes pełnoprawna członkinią, teraz pomysl kiedy była twoja ostatnia miesiaczka i załóz wykres

Reni, Iwone, Mega, Pusurek, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a co jest normalne wg Ciebie.To ,ze jakis facet udziela sie na watku dla bab? :)

Normalnie aj law ju :))))))))

ps. niech bozia ma znak, że nie jesteśmy normalne...:P

kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Normalnie aj law ju :))))))))
    excited053.gif

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a mnnie wkurwia to, że facet siedzi na tym forum
    wiem, że to jest ogólno dostępne forum i nawet sam założyciel ma w chuju to co piszemy ale na Boga... piszecie o śluzach, szyjkach macicy, o skurczach, glutach upławach grzybach, o swoich facetach i teraz jeden z nich tu jest
    ja czuję się dziwnie i rozważam likwidację konta
    na szczęscie likwidacja konta to pikus w porównaniu z zaciążeniem więc ci nie będe współczuć

szczęśliwa 2, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 6793 6794 6795 6796 6797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ