35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Makak, to forum dla wszystkich, ale jaki dziwny musi być facet, który chce się zadomowić na wątku dla kobiet starających się o ciąże?
I była tu pierwsza Twoja - podobno ukochana kobieta..
to ona z nami się cieszyła, smarkała i wspierała kiedy było trzeba.
to jest jej azyl i jej bezpieczne miejsce, a ty tu chcesz włazić z butami...
Piszesz, że masz przyjaciół - naprawdę?
I szukasz pogaduszek u ciężarnych?
Człowieku ogarnij się.
Nie wiem o co z Wami chodzi, ale uszanuj przestrzeń prywatną swojej kobiety.
Piszesz, że może jesteś zbyt zaborczy i nadopiekuńczy - bingo, własnie to potwierdziłeś wchodząc w jej przestrzeń prywatną...
Jej pamiętniki też czytałeś bez jej zgody?
Dogadajcie jak normalnie ludzie w realu, nie rycz tutaj, to niemęskie,a raczej niesmaczne.
Pusur napisała, że daje ci szansę -nie trać tutaj czasu na pisanie pierdół i opisywanie sukcesów w sporcie i gzdie to czego nie robiłeś, tylko leć wykorzystaj tą szansę.
Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..
o twoich nic nie wiem...
a gdzie ma lecieć skoro nie wie gdzie są i nie odpowiada na tel?szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..
szczęśliwa 2, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nawet gdyby to rozdmuchała - to co w tym złego, że z mężem w wieku 40 lat pragniesz mieć dziecko??? Czasem mam wrażenie, że świat wariuje i proste potrzeby ludzkie urastają do rangi dziwactw....
Masz prawo pragnąć dziecka, masz prawo mieć problemy z zajściem i masz prawo wycofać się w każdej chwili - co to w ogóle jest???? Olej teściową i nie tłumacz się jej ani nie okłamuj....no....
nie chialam zeby wiedziala z jednego powodu- jej slowotoku i nieustannych, niekonczacych sie pytan oraz wciagania w to calej jej rodziny
bo to meczace jest i nudne
ale wzgledy pragmatyczne przewazyly i mam ten Clositol wiec az takiego problemu ta sytuacja dla mnie nie stanowiBozia3, Mega, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mogę się z tym zgodzić lub nie, jak każda na tym forum, ale proszę o pisanie opinii w liczbie pojedynczej, a nie wypowiadanie się w formie "my"
Takze wersja pojedyncza nie wypali Ja tez nie chce co on pisze nawet okiem omiatac..A czasem musze
malgos741, Mega, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja i ona to juz my
Takze wersja pojedyncza nie wypali Ja tez nie chce co on pisze nawet okiem omiatac..A czasem musze
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a tak poważnie ma nadzieję, że się Norki jednak pogodzą
Heretyczka wrote:
szczęśliwa 2 wrote:Hej
o jestem ciekawa pytań
a swoją drogą niech pisze każdy kto chce i ja bym sie faceta nie czepiała
ja nie kumam tylko jednego Pusur mówi ,ze jest ok bo sobie musi przemyśleć sprawy
Makkak że zabiora dzieci ...
Pusur może wez wreszcie sie z nim umów i dogadaj
Nie no ja sie boje o dzieci i o nia, o nas. Ja sobie dam rade i wiem ze ona sama tez ale to wtedy znowu bedzie bez sensu. Tzn chyba dla mnie bo ona ma dzieci i ma dla kogo zyc.
Ja juz wtedy bede znowu walczyl o rodzine, ktora mi jeszcze zostala. Ale oni sa daleko, to samo czuje teraz o nich ze tam gdzie sa. A ja sam i dlaczego nie mozemy byc razem?
Heretyczka wrote:nie tylko 3
- jakie masz cycki?
- czy lubisz loda z połykiem czy bez?
- jaki masz stosunek do kupy niemowlęcej?
1.Cycki? Hmm, normalne? Podobno moja kobieta je lubi. Zedlug mnie sa jakies dziwne
2.Moze byc tak i tak.
3.Stosunek do kupy? Stosunek mi sie jakos inaczej kojarzy ale ok, kupa to kupa. Raz ma taki zapach a raz inny. Czasami mozna sie tym bawic. Zapach to pojecie wzgledne chyba.
szczęśliwa 2 wrote:to widze proste pytania masz
kapturnica wrote:myslalam ze od koparki...Kurwa znow zyje w błędzieReni wrote:chyba raczej do koparki
Mnie sie wydaje ze caly czas zyje w bledzie. Tzn w bledzie nie jestem jak one sa usmiechniete.
Swiat jest dziwny, tak samo jak ludzie i to co nimi kieruje.Iwone, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn, ściskam
Tulić się nie odważę
Sama wiem o co chodzi, dlatego nikt nie wie (oprócz całej Danii - nawiązując do mojego poprzedniego postu...)
Bozia, po prostu człowiek wszystko niby ma w dupie, ale to nieprawda, ślepy nie jest..
dużo nieudaczników życiowych, którzy nie mają szkół, pracy ale mają dzieci sobie humor poprawia, że im to wyszło, i jacy są wspaniali...
A głupi jak króliki i płodni jak króliki..
a człowiek jednak nie lubi litości..i to jeszcze z takiego pułapu...
wiele razy słyszałam - całe szczęście nie do mnie, bo ja się zwsze ukrywałam - te w sumie słowa współczucia, ale podszyte nutką satysfakcji..
niefajne..
poza tym to prywatne sprawy...
i pytanie przy każdym telefonie czy już? to może człowieka doprowadzić do syndromu nerwowej macicy...
Bursztyn, Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mogę się z tym zgodzić lub nie, jak każda na tym forum, ale proszę o pisanie opinii w liczbie pojedynczej, a nie wypowiadanie się w formie "my"
oczywiście kochana, ja oraz wszystkie które zalajkowały lub zrobią to w przyszłosci..
Po rozmowach na privach piszę "my", bo jeśli piszę o większej liczbie osób niż ja sama mogę tego używać..
Arwena, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ciekawe jeśli jednej z nich by sie nie powiodło(odpukać) czy nadal sie będa tak kochać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:34
Elfik, Arwena, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:nutka zazdrości?
A jak kogos to oburza to mam to w dupie..W koncu kazdy moze wyrazac tu swoje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:36
Aasiula, Arwena, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakkak wrote:Mnie sie wydaje ze caly czas zyje w bledzie. Tzn w bledzie nie jestem jak one sa usmiechniete.
Swiat jest dziwny, tak samo jak ludzie i to co nimi kieruje.
a gadaniami Elfów sie nie przejmuj, zaliczyłas pytania więc jestes pełnoprawna członkinią, teraz pomysl kiedy była twoja ostatnia miesiaczka i załóz wykresReni, Iwone, Mega, Pusurek, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a mnnie wkurwia to, że facet siedzi na tym forum
wiem, że to jest ogólno dostępne forum i nawet sam założyciel ma w chuju to co piszemy ale na Boga... piszecie o śluzach, szyjkach macicy, o skurczach, glutach upławach grzybach, o swoich facetach i teraz jeden z nich tu jest
ja czuję się dziwnie i rozważam likwidację kontaszczęśliwa 2, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość