35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a mnnie wkurwia to, że facet siedzi na tym forum
wiem, że to jest ogólno dostępne forum i nawet sam założyciel ma w chuju to co piszemy ale na Boga... piszecie o śluzach, szyjkach macicy, o skurczach, glutach upławach grzybach, o swoich facetach i teraz jeden z nich tu jest
ja czuję się dziwnie i rozważam likwidację konta
hm, czyli i Reni się dołączyła.
właśnie tak czuje część dziewczyn - aha, uwaga, nie mówię, że wszystkie
perwersom się podoba...malgos741, Mega, moremi, kapturnica, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:nutka zazdrości?
ale ja zawsze byłam towarzyska...umiarkowanie...Heretyczka, szczęśliwa 2, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Skoryguj post zeby nie bylo..Mnie tam wkurwia ,ze sie rpzypierdolil jak rzep do psiego ogona i podczytuje wątek..Facet?Dla mnie to jakas cipa nie facet..
A jak kogos to oburza to mam to w dupie..W koncu kazdy moze wyrazac tu swoje zdanie
mysle że Pusur go nadal kocha i może jej byc przykro kiedy tak o nim piszesz, zauwaz że nawet ona sama o nim tak nie piszeszczęśliwa 2, Iwone, Bozia3, caffe, gosia7122, Pusurek, Arwena, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:dlaczego cipa? bo sie boi że straci rodzine?
mysle że Pusur go nadal kocha i może jej byc przykro kiedy tak o nim piszesz, zauwaz że nawet ona sama o nim tak nie pisze
A co mnie to interesuje ,ze ona tak nie pisze? W koncu skoro facet udziela sie na tym watku podlega ocenie tak samo jak inni,...A dla mnie jest cipa nie facet..
Troche pozno sie bac zaczal.. Ale co ja tam wiem..Elfik, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość
-
to chyba jest wątek męski problem?szczęśliwa 2 wrote:a moze ma i tez by chciał sie podzielić wrażeniami ?
kapturnica, Bursztyn, Elfik, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Może i jest cipa no ale to Pusur go wybrała , wiec co nam do tego
Dl;atego jest cipa dla mnie
szczęśliwa 2, Elfik, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A dlatego cipa ze tak uwazam
A co mnie to interesuje ,ze ona tak nie pisze? W koncu skoro facet udziela sie na tym watku podlega ocenie tak samo jak inni,...A dla mnie jest cipa nie facet..
Troche pozno sie bac zaczal.. Ale co ja tam wiem..Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:do koparki...w samych dżinsach...
Elfik wrote:Makak, to forum dla wszystkich, ale jaki dziwny musi być facet, który chce się zadomowić na wątku dla kobiet starających się o ciąże?
I była tu pierwsza Twoja - podobno ukochana kobieta..
to ona z nami się cieszyła, smarkała i wspierała kiedy było trzeba.
to jest jej azyl i jej bezpieczne miejsce, a ty tu chcesz włazić z butami...
Piszesz, że masz przyjaciół - naprawdę?
I szukasz pogaduszek u ciężarnych?
Człowieku ogarnij się.
Nie wiem o co z Wami chodzi, ale uszanuj przestrzeń prywatną swojej kobiety.
Piszesz, że może jesteś zbyt zaborczy i nadopiekuńczy - bingo, własnie to potwierdziłeś wchodząc w jej przestrzeń prywatną...
Jej pamiętniki też czytałeś bez jej zgody?
Dogadajcie jak normalnie ludzie w realu, nie rycz tutaj, to niemęskie,a raczej niesmaczne.
Pusur napisała, że daje ci szansę -nie trać tutaj czasu na pisanie pierdół i opisywanie sukcesów w sporcie i gzdie to czego nie robiłeś, tylko leć wykorzystaj tą szansę.
Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..
Ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem i nie zamierzam Wam wchodzic z butami w zycie.
Mozesz pisac co chcesz tutaj tak samo jak i ja.
Poznalismy sie przez internet i pisanie bardzo dobrze nam wychodzi.
Jej azyl to powinien byc dom, rodzina a nie forum.
Mnie wasze ciaze nie interesuja ale jezeli moge udzielic jakies meskiej pomocy to prosze bardzo.
Wiem ze A. to czyta, moze? Lubi czytac i szanuje ja za to.
Umiem sie ogarnac i ludzi dla mnie bliskich.
Jezeli nie rozumiesz ze jestem teraz desperatem to ok. Ale nie zrobie niczego czego ona nie bedie chciala? Moze juz cos zrobilem czego ona nie chce za co przepraszam. Jestem tylko kurwa facetem nie siedze w jej glowie od wielu lat. Poznalismy sie witualnie, doklanie 12.06.2010 o godz 10:47. Uwazam ze przestalismy umiec ze soba rozmawiac. Nie wiem dlaczego.
Mozliwe ze jestem zbyt zaborczy i nadopiekunczy ale chce to zmienic jezeli tak jest, dla nas.
Nie czytalem pamietnikow.
Nie rycze ale nie wiem gdzie jest i nie bede jej szukal bo to zostanie odebrane zle przez te wladze. Ale wirutalnie chyba mi mozna co, czy tez nie?
Czas mam, jeszcze 2 godziny. Zobaczymy co pozniej bedzie bo zamierzam walczyc o nas, jak lew!
Nie znasz tej instytucji i kraju czy moze znasz?
Mozliwe ze to dla Ciebie pierdola ale dlaczego nie moge byc dumny z moich osiagniec, np sportowych? Wiesz co znaczy mistrzostwo Polski? 2 razy? Mam tez inne osiagniecia w zyciu ale teraz nie jest to wazne.
Moim celem jest rodzina.
Ja mam ogromny szaczunek dla niej ale czesto jest tak ze docenia sie to co dobre jak sie to straci. Ja nie chce tego stracic.
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:nie...raczej uczucie duszenia się...ja przynajmniej tak bym miała, gdyby jakaś druga osoba zachowywała się tak w stosunku do mnie...
ale ja zawsze byłam towarzyska...umiarkowanie...
i zapewne lubiana umiarkowanie?
Człowiek dorosły dobiera sobie przyjaciół po zasadach, żeby nie powiedzieć ideałach, które wyznaje.
nie zgadzamy się z Kaptą we wszystkim, jak było dziś widać choćby co do laparoskopii, suplementacji, stosunku do czarnoskórych..
Nie zauważyłaś?
ALe różnimy się pięknie.
Wiem, że jak czegoś będę potrzebować, to wstanie, załatwi i poleci na pocztę.
Nie wciska mi pierdół, nie wbije noża w plecy, nie pierdoli będzie super, tylko razem omawiałyśmy swoje sytuacje, wyniki, perspektywy.
Nie robi z siebie bóg wie kogo, nie tworzy obrazu idealnego domu i genialnego dziecka.
Szanuje ją.
A że myślimy podobnie w wielu kwestiach - uuuu, podejrzane,lepiej jest być w opozycji do wszystkich i każdemu próbować dosrać i życie obrzydzić...kapturnica, Arwena, gretka, Sabina, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
widzicie jak jeden facet może skłonić wątek. ..
Elfik, Iwone, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017