35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Bursztyn, nie - nie wiem skąd tak wyszło, jeszcze raz - ja nie lubię przytulania jak mam słabszy moment to i nie rzucam się do przytulania innych, może sobie nie życzą?
nie tekst o koleżance był nawiązaniem do tego, co napisałam wcześniej, że ja nie chciałam żeby ludzie wiedzieli, ze się staram,i to był jeden z tych powodów..
nie chciałam nigdy więcej zobaczyć takiego uśmieszku na niczyjej twarzy. .
a z drugiej strony - dobrze ten inofolic robi na cerę?nie przepadam za przytulasami z babami, wole z chlopami
nie wiem jak innym dziewczynom - ale mnie Clositol (rozni sie tylkotym ze ma dodtkowo wit E i C) naprawde pomaga, mysle ze to zasluga myo-inostolu i jego wplywu na metabolizm cukrowWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:12
Aasiula, Bozia3, kkisia, kapturnica, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:za to Elf i Kapta wiedzą lepiej...nazywając faceta koleżanki cipą - bardzo fajne jesteście i takie mocno lubiane i przyjacielskie...
Chyba, że potrafisz zacytować post gdzie ja nazwalam faceta koleżanki cipą...
OK?anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:z prztulaniem to bylo pytanie dla jaj
nie przepadam za przytulasami z babami, wole z chlopami
nie wiem jak innym dziewczynom - ale mnie Clositol (rozni sie tylkotym ze ma dodtkowo wit E i C) naprawde pomaga, mysle ze to zasluga myo-inostolu i jego wplywu na metabolizm cukrow
a wiesz, że jak brałam to chyba miałam ładniejszą cere?
Ale nigdy tego nie łączyłam z inofoliciem...kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja odebrałam obecność pana od koparki tutaj jako chwilową - chyba nikt nie myśli o tym, ze będą tu z nami na stałe faceci.
Rozumiem, ze gość jest zdesperowany, prosi o pomoc i chce walczyć o rodzinę - to są problemy naszej koleżanki z forum. Nie chodzi przecież o to, żeby został tu na stałe. Zauważcie, że ona wczoraj się odezwałą i ani słowem nie wspomniała o tym, że nie chce czytać jego postów - za to Elf i Kapta wiedzą lepiej...nazywając faceta koleżanki cipą - bardzo fajne jesteście i takie mocno lubiane i przyjacielskie...
Reni - gwarantuje, że nie on jeden czyta to forum...a wielu facetów robi to w ukryciu być może..podczytuje z ciekawości...i nie jest to dla mnie jakieś wielce nienormalne...
Heretyczka też chce pomóc tej sprawie i ja się do niej przyłączam....
Jeśli możemy przerabiać tu choroby psów, kotów i innych inwentarzy, to dlaczego nie pomóc ludziom?
Jeśli Pusur jednym słowem wspomni, że sobie nie życzy tu pana od koparki - to ja też zacznę jego posty omiatać wzrokiem...tyle ode mnieIwone, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra, ja chciale napisac co czuje i mysle.
Jezeli ktos ma nam pomoc, to takze bedzie to osoba obca. Taka co najlepiej nie ma nic wspolnego z ta chora sekta.
Napewno nie psycholog czy doradzca rodzinny z gminy bo to sa ich slugasy!
Norwegia tak jak pisalem to tak naprawde ma tylko piekne widoki. Proponuje poczytac o tym kraju troche i historii oraz szczerych przezyciach ludzi, nawet Norwegow. Oni sami, prawdziwi Norwegowie zle wypowiadaja sie o tym kraju. Ale chyba za pozno to do mnie dotarlo.
Komuny nie pamietam za bardzo ale moi znajomi i rodzice mowia, ze tutaj jest gorzej. Tylko dobrze sie zyje bo praca jest... Ale praca jest wszedzie dla ludzi ktorzy potrafia myslec i cos pokazac soba. Ja przyjechalem tutaj do rodziny a ze umiem sie wykazac w pracy to mi dobrze.
Szkoda tylko ze nie umialem zadowolic mojej rodziny.
Jestem pozytywnie nastawionym do zycia czlowiekiem ale nigdy nie czulem takiego bolu i strachu. Nie bede juz pisal o NAS.
Moge pisac o sobie, mam to co inni o mnie mowia czy pozytywnie czy negatywnie gdzies..
Ale wiadomo ze kazdy chcialby zeby dobrze o nim mowiono. Tacy chyba sa ludzie ogolnie.
Tylko ze kazdy kombinuje jak moze a pozniej roznie to wychodzi.
Kobietki zycze wam zgody i usmiechu.
Nie kazdy facet to dran.
Iwone, Heretyczka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Ja nie kumam czemu Wy normalnie sie nie dogadacie po co te rzadowe stwory ??
gdybym ja miała widmo ułamku procenta ,że ktos może zabrać mi dziecko zrobiłabym wszystko,żeby tego uniknąćszczęśliwa 2, caffe, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gdybym ja była w podobnej sytuacji jak Makkak i nie mogłabym skontaktować się z mężem, który uciekł gdzieś z moimi dziećmi, który by nie odbierał moich smsów, telefonów, maili itp. a wiedziałabym że pisze na forum dla facetów i jest szansa, że przeczytałby co piszę-
to weszłabym na nie i napisała, tak jak to zrobił Makkak (pominęłabym tylko problemy dotyczące związku)
Makkak życzę Wam żebyście się dogadali dla dobra Waszego, a co najważniejsze Waszych dzieci
Bozia3, szczęśliwa 2, gosia7122, caffe, malgos741, Arwena, Sabina, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:teraz ja proszę o nienadużywanie zaimków mnogich.
Chyba, że potrafisz zacytować post gdzie ja nazwalam faceta koleżanki cipą...
OK?
"A dlatego cipa ze tak uwazam
A co mnie to interesuje ,ze ona tak nie pisze? W koncu skoro facet udziela sie na tym watku podlega ocenie tak samo jak inni,...A dla mnie jest cipa nie facet..
Troche pozno sie bac zaczal.. Ale co ja tam wiem..
Elfik, ania.g lubią tę wiadomość"
o tu chyba było o tym... :
"oczywiście kochana, ja oraz wszystkie które zalajkowały lub zrobią to w przyszłosci.."
Iwone, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a wiesz, że jak brałam to chyba miałam ładniejszą cere?
Ale nigdy tego nie łączyłam z inofoliciem...Natka_79, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Makkak wrote:Mnie wasze ciaze nie interesuja ale jezeli moge udzielic jakies meskiej pomocy to prosze bardzo./QUOTE]
Jakoś mi sie to jednoznacznie skojarzyło....
Powiem tylko jedna rzecz: w życiu nie chciałabym zeby moj facet, w razie jakis problemów miedzy nami, rejestrował sie na forum, na którym sie udzielam i wszystkich szczegółowo informował o naszych problemach. Straciłabym do niego całe zaufanie i nie wiem czy ten związek dałoby sie uratować. Tyle.moremi, kkisia, Pusurek, kapturnica, Elfik, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość