X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bursztyn, nie - nie wiem skąd tak wyszło, jeszcze raz - ja nie lubię przytulania jak mam słabszy moment to i nie rzucam się do przytulania innych, może sobie nie życzą?

nie tekst o koleżance był nawiązaniem do tego, co napisałam wcześniej, że ja nie chciałam żeby ludzie wiedzieli, ze się staram,i to był jeden z tych powodów..
    nie chciałam nigdy więcej zobaczyć takiego uśmieszku na niczyjej twarzy. .

a z drugiej strony - dobrze ten inofolic robi na cerę? ;)
    z prztulaniem to bylo pytanie dla jaj ;) nie przepadam za przytulasami z babami, wole z chlopami ;)
    nie wiem jak innym dziewczynom - ale mnie Clositol (rozni sie tylkotym ze ma dodtkowo wit E i C) naprawde pomaga, mysle ze to zasluga myo-inostolu i jego wplywu na metabolizm cukrow

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:12

Aasiula, Bozia3, kkisia, kapturnica, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    za to Elf i Kapta wiedzą lepiej...nazywając faceta koleżanki cipą - bardzo fajne jesteście i takie mocno lubiane i przyjacielskie...:)
    teraz ja proszę o nienadużywanie zaimków mnogich.
    Chyba, że potrafisz zacytować post gdzie ja nazwalam faceta koleżanki cipą...
    OK?

anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    z prztulaniem to bylo pytanie dla jaj ;) nie przepadam za przytulasami z babami, wole z chlopami ;)
    nie wiem jak innym dziewczynom - ale mnie Clositol (rozni sie tylkotym ze ma dodtkowo wit E i C) naprawde pomaga, mysle ze to zasluga myo-inostolu i jego wplywu na metabolizm cukrow

a wiesz, że jak brałam to chyba miałam ładniejszą cere?
    Ale nigdy tego nie łączyłam z inofoliciem...

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja odebrałam obecność pana od koparki tutaj jako chwilową - chyba nikt nie myśli o tym, ze będą tu z nami na stałe faceci.
    Rozumiem, ze gość jest zdesperowany, prosi o pomoc i chce walczyć o rodzinę - to są problemy naszej koleżanki z forum. Nie chodzi przecież o to, żeby został tu na stałe. Zauważcie, że ona wczoraj się odezwałą i ani słowem nie wspomniała o tym, że nie chce czytać jego postów - za to Elf i Kapta wiedzą lepiej...nazywając faceta koleżanki cipą - bardzo fajne jesteście i takie mocno lubiane i przyjacielskie...:)

Reni - gwarantuje, że nie on jeden czyta to forum...a wielu facetów robi to w ukryciu być może..podczytuje z ciekawości...i nie jest to dla mnie jakieś wielce nienormalne...

Heretyczka też chce pomóc tej sprawie i ja się do niej przyłączam....
    Jeśli możemy przerabiać tu choroby psów, kotów i innych inwentarzy, to dlaczego nie pomóc ludziom?
    Jeśli Pusur jednym słowem wspomni, że sobie nie życzy tu pana od koparki - to ja też zacznę jego posty omiatać wzrokiem...tyle ode mnie
    dokładnie, jezeli to w jakis sposób pomoże im to moga pisać dzien i noc, znacznie to ważniejsze niz wynurzenia nudzących sie , majacych focha lub okres lub moje..

Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super co w domu ,to w domu:-)
    Iwone wrote:
    jutro ich wypuszczą ;)

Iwone, Aasiula, kkisia, Mega, gretka, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To super co w domu ,to w domu:-)

i moze jakaś relacja z porodu się pojawi?

anna maria, Aasiula, kkisia, kapturnica, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ja chciale napisac co czuje i mysle.
    Jezeli ktos ma nam pomoc, to takze bedzie to osoba obca. Taka co najlepiej nie ma nic wspolnego z ta chora sekta.
    Napewno nie psycholog czy doradzca rodzinny z gminy bo to sa ich slugasy!
    Norwegia tak jak pisalem to tak naprawde ma tylko piekne widoki. Proponuje poczytac o tym kraju troche i historii oraz szczerych przezyciach ludzi, nawet Norwegow. Oni sami, prawdziwi Norwegowie zle wypowiadaja sie o tym kraju. Ale chyba za pozno to do mnie dotarlo.
    Komuny nie pamietam za bardzo ale moi znajomi i rodzice mowia, ze tutaj jest gorzej. Tylko dobrze sie zyje bo praca jest... Ale praca jest wszedzie dla ludzi ktorzy potrafia myslec i cos pokazac soba. Ja przyjechalem tutaj do rodziny a ze umiem sie wykazac w pracy to mi dobrze.
    Szkoda tylko ze nie umialem zadowolic mojej rodziny.
    Jestem pozytywnie nastawionym do zycia czlowiekiem ale nigdy nie czulem takiego bolu i strachu. Nie bede juz pisal o NAS.
    Moge pisac o sobie, mam to co inni o mnie mowia czy pozytywnie czy negatywnie gdzies..
    Ale wiadomo ze kazdy chcialby zeby dobrze o nim mowiono. Tacy chyba sa ludzie ogolnie.
    Tylko ze kazdy kombinuje jak moze a pozniej roznie to wychodzi.
    Kobietki zycze wam zgody i usmiechu.
    Nie kazdy facet to dran.

Iwone, Heretyczka, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    oczekuje:-)

macduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się wydaję, że ktoś sobie tu jaja po prostu robi i wzbudził niezłą awanturę na forum

anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wyszłas z kartonu?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi dzięki za odpowiedź, pójdę rzeczywiście do niego, a Ty jesteś zadowolona z Pietruszewskiego?

kapturnica lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:47

Heretyczka, caffe, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Ja nie kumam czemu Wy normalnie sie nie dogadacie po co te rzadowe stwory ??
    gdybym ja miała widmo ułamku procenta ,że ktos może zabrać mi dziecko zrobiłabym wszystko,żeby tego uniknąć
    ja bym już dawno spierdoliła do Polski a Pusur pisze że sa bezpieczne...dziwi mnie to

szczęśliwa 2, caffe, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wyszłas z kartonu?

nawet nie zdążyłam się tam rozgościć ;-)

caffe, kapturnica, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    a mi się wydaję, że ktoś sobie tu jaja po prostu robi i wzbudził niezłą awanturę na forum

Mylisz sie i to bardzo!

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym ja była w podobnej sytuacji jak Makkak i nie mogłabym skontaktować się z mężem, który uciekł gdzieś z moimi dziećmi, który by nie odbierał moich smsów, telefonów, maili itp. a wiedziałabym że pisze na forum dla facetów i jest szansa, że przeczytałby co piszę-

to weszłabym na nie i napisała, tak jak to zrobił Makkak (pominęłabym tylko problemy dotyczące związku)

Makkak życzę Wam żebyście się dogadali dla dobra Waszego, a co najważniejsze Waszych dzieci ;)

Bozia3, szczęśliwa 2, gosia7122, caffe, malgos741, Arwena, Sabina, SolarPolar, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    teraz ja proszę o nienadużywanie zaimków mnogich.
    Chyba, że potrafisz zacytować post gdzie ja nazwalam faceta koleżanki cipą...
    OK?
    ok jasne...ja tylko zastosowałam Twój tok myślenia - jeśli polubię jakiś post..to znaczy, że myślę tak samo...chyba to tłumaczyłaś mi dzisiaj - prawda?

"A dlatego cipa ze tak uwazam :)
    A co mnie to interesuje ,ze ona tak nie pisze? W koncu skoro facet udziela sie na tym watku podlega ocenie tak samo jak inni,...A dla mnie jest cipa nie facet..
    Troche pozno sie bac zaczal.. Ale co ja tam wiem..;)

Elfik, ania.g lubią tę wiadomość"

o tu chyba było o tym... :

"oczywiście kochana, ja oraz wszystkie które zalajkowały lub zrobią to w przyszłosci.."

Iwone, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a wiesz, że jak brałam to chyba miałam ładniejszą cere?
    Ale nigdy tego nie łączyłam z inofoliciem...
    inositol ma ogromny wplyw na pziom stezenia insuliny przy PCOSa co za tym idzie wplywa na cala reszte, mam przeciekawy artkul naukowy na ten temat

Natka_79, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    dobrze zrozumialam ten Clositol to odpowiednik inofemu ? jest lepszy?:)
    tak, jak napisalam Inofem to generyk clostolu, nie wiem czy jest lepszy, rozni sie tylko tym ze dodatkowo ma wit. E i C

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makkak wrote:
    Mnie wasze ciaze nie interesuja ale jezeli moge udzielic jakies meskiej pomocy to prosze bardzo./QUOTE]

Jakoś mi sie to jednoznacznie skojarzyło....
    Powiem tylko jedna rzecz: w życiu nie chciałabym zeby moj facet, w razie jakis problemów miedzy nami, rejestrował sie na forum, na którym sie udzielam i wszystkich szczegółowo informował o naszych problemach. Straciłabym do niego całe zaufanie i nie wiem czy ten związek dałoby sie uratować. Tyle.

moremi, kkisia, Pusurek, kapturnica, Elfik, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 6796 6797 6798 6799 6800 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ