X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Natka,
    to ty miałaś zabieg i boisz się,że jakieś komplikacje sa?
    Tak :(

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Chyba po to,by forum było prestiżowe.
    też mi się tak wydaje...eksperci, pytania...fiu fiu fiu...to już nie tylko stado zdesperowanych bab....
    tylko, że CI eksperci poświęcają tym pytaniom czas mechanicznie, nie znając konkretnego przypadku (jak z Kaptą) i odpowiadają od czapy....

w ogóle czasami profesjonaliści są udani...
    jak wiecie - szukamy działki...przekopałam wszystkie możliwe ogłoszenia, poznałam topografię interesującego mnie terenu...ale nie mogę znaleść sama wszystkich miejsc dokładnie, bo biura pośrednictwa mają podpisane umowy ze sprzedającymi, więc muszę się z nimi umawiać, żeby legalnie te miejsca zobaczyć....umowiliśmy się z jednym takim - ekspertem od tego terenu i miał dla nas kilka ofert....myślałam, że padnę - jak się okazało, że gość nie wie, gdzie to jest, nie wie, gdzie ta ulica - choć umawiał się z nami tydzień wcześniej...no a teraz gps go źle prowadzi..:) Więc powiedziałam, że ja wiem...i ja poprowadziłam go na to miejsce (nie wiedziałam tylko, któa konkretna działka) - takie jaja panie z ekspertami...:)

Heretyczka, szczęśliwa 2, caffe, kkisia, Iwone, kapturnica, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też mi się tak wydaje...eksperci, pytania...fiu fiu fiu...to już nie tylko stado zdesperowanych bab....
    tylko, że CI eksperci poświęcają tym pytaniom czas mechanicznie, nie znając konkretnego przypadku (jak z Kaptą) i odpowiadają od czapy....

w ogóle czasami profesjonaliści są udani...
    jak wiecie - szukamy działki...przekopałam wszystkie możliwe ogłoszenia, poznałam topografię interesującego mnie terenu...ale nie mogę znaleść sama wszystkich miejsc dokładnie, bo biura pośrednictwa mają podpisane umowy ze sprzedającymi, więc muszę się z nimi umawiać, żeby legalnie te miejsca zobaczyć....umowiliśmy się z jednym takim - ekspertem od tego terenu i miał dla nas kilka ofert....myślałam, że padnę - jak się okazało, że gość nie wie, gdzie to jest, nie wie, gdzie ta ulica - choć umawiał się z nami tydzień wcześniej...no a teraz gps go źle prowadzi..:) Więc powiedziałam, że ja wiem...i ja poprowadziłam go na to miejsce (nie wiedziałam tylko, któa konkretna działka) - takie jaja panie z ekspertami...:)
    widać nie maja satysfakcji z tej pracy ;)

Bozia3, Iwone, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Tak :(

Nie mam intencji Cię straszyć, ale mi po zabiegach porobiły się ogromne zrosty.

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    są jakies objawy zrostów?

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    są jakies objawy zrostów?

bolesne i skąpe miesiączki

kapturnica lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie KObity... Ja tylko na chwilke. Pozdrawiam wszystkie... Mam nadzieje, zielone czuja sie dobrze... Mlode Mamy wyspane, a reszta wybzykana pod starania....Moj Maly z przytupem skonczyl roczek- pierwszy raz mi sie rozchorowal...Nocka w plecy, dzien w plecy- ogolnie plecy i zgrzytanie zebow...Trzymajcie sie cieplo!

Bozia3, Heretyczka, caffe, Pusurek, Iwone, kapturnica, Mega, malgos741, Elfik, gosia7122, anna maria, Arwena, gretka, Sabina, SolarPolar, megan8, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mnie bardzo zaskoczyło to, że zrosty w okolicy macicy mogą zrobić się po zabiegu w innej części ciała...ja miałam zabieg usunięcia woreczka...i przed laparo - jak lekarka zobaczyła bliznę - powiedziała - o cholera mogą być zrosty na macicy.....(okazało się, że nie mam) no ale sam fakt mnie zaskoczył.....

Iwone, kapturnica, Elfik, Arwena, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    bo to musisz się widocznie domyślić - jaki stan uczuciowy reprezentuje dany lajk...:)a co bycie w konflikcie - ja osobiście jestem w stanie polubić post osoby, z którą jestem w konflikcie - jeśli to co ta osoba napisze - do mnie przemawia...o taki przykład: ja jestem z Tobą w konflikcie na linii jedzenia/ nie jedzenia mięsa...ale przecież mogę zalajkować Twój post, w którym piszesz, że osoby lekko puszyste są takie fajne - miękkie i miłe...;)
    nie, chodzilo mi o to ze niektorzy np. "lubia" post ktory popiera aborcje, a za chwile "lubia" ten- ktory ja potepia ;)

Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Witajcie KObity... Ja tylko na chwilke. Pozdrawiam wszystkie... Mam nadzieje, zielone czuja sie dobrze... Mlode Mamy wyspane, a reszta wybzykana pod starania....Moj Maly z przytupem skonczyl roczek- pierwszy raz mi sie rozchorowal...Nocka w plecy, dzien w plecy- ogolnie plecy i zgrzytanie zebow...Trzymajcie sie cieplo!

Zdrowia dla synka a sił i cierpliwosci dla ciebie.

Iwone, malgos741, Elfik, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

pytałam czy z pudła juz wyszła? ;)

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie bardzo zaskoczyło to, że zrosty w okolicy macicy mogą zrobić się po zabiegu w innej części ciała...ja miałam zabieg usunięcia woreczka...i przed laparo - jak lekarka zobaczyła bliznę - powiedziała - o cholera mogą być zrosty na macicy.....(okazało się, że nie mam) no ale sam fakt mnie zaskoczył.....
    Bozia3 miałaś usuwany woreczek żółciowy? Mnie też to czeka niestety. Jak się czujesz po zabiegu?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ooo, dasz przeczytać? Bo coś czuje ze u mnie coś nie tak może być z cukrem ( w pierwszej ciąży miajam cukrzyce )
    masz PCOs?
    tylko nie wiem jak mam Ci dat to przeczytac...musialabys mi podac adres mail

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie, chodzilo mi o to ze niektorzy np. "lubia" post ktory popiera aborcje, a za chwile "lubia" ten- ktory ja potepia ;)
    to zależy od pory dnia widocznie :)

Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    pytałam czy z pudła juz wyszła? ;)

a nie widac?

Heretyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Marta buziaki dla jubilata i zdrowia <3

Caffe robię dziś karkówkę z twojego przepisu :)

P.S
    wracam do kartona , wyleze jak się ten cyrk skończy

kapturnica, Mega, malgos741, MartaDidi, Elfik, Arwena, gretka, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    aaa bo już się wystraszyłam, że przestaniesz mnie lubić z tego względu, że jem mięso i nie dasz mi już nigdy żadnego lajka..:)

Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

U mnie jak na razie są skąpe, bolą jak wcześniej, może nawet trochę mniej. No i są jak na razie jak w zegarku. Zaczynam grzebać w temacie , mam nadzieje ze jest wszystko dobrze

hGXkp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to zależy od pory dnia widocznie :)
    taa....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale Pusur to czyta..i ja o tym pisałam już - morka doczytaj może....gdyby miała mu za złe to pisanie- to dałaby nam znać - nie sądzisz?? Może czasami tak łatwiej roładować emocje - poprzez innych trochę, poprzez żart, poprzez pisanie...no ja tak uważam i chyba ratowałabym się podobnie....
    Ja wiem, że to trudny temat bardzo i łatwiej o magnesach....bo co nas kurwa obchodzą problemy innych - tylko humor psują i dzień nie jest dobry...prawda?
    Omiatajcie wzrokiem.
    Zauwazcie, ze ja nic nie juz nie pisze.
    A magnesy nowe som??? Bo nie wiem...

kapturnica, malgos741, MartaDidi, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 6798 6799 6800 6801 6802 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ