35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:no też o tym nie wiedziała, ale wczoraj babka dzwoniła żeby potwierdzić termin, to zapytałam bo człowiek teraz żyje od @ do @, i ona mówi że nie można mieć @ podczas operacji.
-
szczęśliwa 2 wrote:własnie tez jestem ciekawa? bo już tego nie kumam, jedno sie miota drugie o magnesach
forum wrze , jedne omiataja drugie wchodza do pudeł
szczęśliwa 2, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
będzie cisza nie długo na forum bo każda ma dosyć afery i wszystkie chowają się do pudeł i nie wiadomo kiedy wyjdą.
kapturnica, kkisia, macduska, Mega, Arwena, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:będzie cisza nie długo na forum bo każda ma dosyć afery i wszystkie chowają się do pudeł i nie wiadomo kiedy wyjdą.
szczęśliwa 2, malgos741, Pusurek, Iwone, macduska, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Iwcia jutro do domu wychodzi.
Elfik, Aasiula, kapturnica, szczęśliwa 2, MartaDidi, kkisia, gosia7122, peppapig, macduska, Mega, anna maria, Arwena, gretka, Iwone, Sabina, Parka, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kaptur, a gdzie slicznnotka w awatarze?
Czy to oznacza solidarnosc z pudelkowymi? znaczy tymi co do pudla weszly
Apel do pan w pudelkach: wyjdzie, bo chyba nie ma sensu tak sie przejmowac sprawami innych osob, trza' robic swoje, oni sobie i tak poradzamalgos741, kapturnica, szczęśliwa 2, kkisia, macduska, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn ale mnie to niesmaczy , nieswojo sie czuje czytajac o ich problemach
bo dla mnie takim zachowaniem pokazuja ze niedorosli do zakladania rodziny i posiadania dzieci
Normalnie jak w przedszkoluBursztyn, Aasiula, szczęśliwa 2, kapturnica, Niuta, macduska, Mega, Elfik, Arwena, gretka, Sabina, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:przeciez mozna omiatac i pisac....nie takie tu afery były
, zreszta to tylko forum i wcześniej czy później będzie nowy temat
mnie miło czas w pracy zleciał jak sobie tak czytałam
zaraz spadam do żłobka
a u mnie około 350
stała opłata to 250 - 260 reszta posiłkiBozia3, gosia7122, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:
Wazne ze pomimo tego jest kilka fajnych osob i calkiem duzy zbior wiedzy z ktorego mozna korzystacBozia3, kkisia, gosia7122, macduska, Mega, Elfik, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Rozumiem, no ale co zrobisz? Forum jest publiczne i takie lub inne sytuacje beda sie zdarzaly, kiedy gadacie o kotletach to co mam zrbic? wieszac sie chyba bo 99% zre trupy
Wazne ze pomimo tego jest kilka fajnych osob i calkiem duzy zbior wiedzy z ktorego mozna korzystacElfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:zostaną same niewartościowe - na to wychodzi...
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tylko szkoda ,ze chca odejsc z tego watku wartosciowe osoby...
i pytam sie po raz kolejny? gdzie jest pieknosc z obrazka?kapturnica, Bozia3, macduska, Elfik, Arwena, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny