35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:ja dzis dostalam tytul chujowej matki.Na obiad byl kebab na wynos dla mlodego...I dla mnie ...Dieta ciezarnej..Ale nie mialam glowy dzis cokolwiek gotowac..
Spokojnie...jutro narobisz super zdrowym obiademnaleje ci zupy tylko czy cię po niej wzdęcie nie dopadnie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:ja dzis dostalam tytul chujowej matki.Na obiad byl kebab na wynos dla mlodego...I dla mnie ...Dieta ciezarnej..Ale nie mialam glowy dzis cokolwiek gotowac..
Na szczęście ciagnie mnie nie na słodko a na kwaśnowięc omijam słodkie a jem se ogórki. Stoi se słoik a ja zerkam do was z nad sterty papierów
kapturnica, gosia7122, macduska, Aasiula, Elfik, gretka, Sabina, Mango, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:a ja wstałam o 6 i dzieciom usmażyłąm naleśniki z pysznym serem
Na szczęście ciagnie mnie nie na słodko a na kwaśnowięc omijam słodkie a jem se ogórki. Stoi se słoik a ja zerkam do was z nad sterty papierów
peppapig, kkisia, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:a ja wstałam o 6 i dzieciom usmażyłąm naleśniki z pysznym serem
Pepa a beta to jutro dopiero?kapturnica, kkisia, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Spokojnie...jutro narobisz super zdrowym obiadem
naleje ci zupy tylko czy cię po niej wzdęcie nie dopadnie
jak nie ma kapusty , grocha i brukselki to bedzieAle ale wynalazlam mega tabsy na zdecia ciezarowe i nie tylko tanie a dzialaja idealnie GAVISCON sie nazywaja do ssania albo pogryzienia niecale 6zeta za kilka sztuk..I dzialajA
Elfik, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:dzisiaj poszła krew ażesz do Krakowa i wraca jutro na 12.. w takiej dziurze mieszkam no i progesteron
bedziesz przyrastanie bety sprawdzac?peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:dzisiaj poszła krew ażesz do Krakowa i wraca jutro na 12.. w takiej dziurze mieszkam no i progesteron
ty nic nie mów o dziurach,
moja beta będzie aż w poniedziałek,
tydzień trzeba czekać w tym labie
mega szybko - i tak już wiem że nic z tego
nawet nie pojadę po wynik bo i po co
chyba że przy okazjikapturnica, peppapig, Aasiula, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Ja mam gar jarzynowej z mrożonki
ktoś chce? Całkiem smaczna
kapturnica, Bursztyn, peppapig, Natka_79, Iwone, Aasiula, kkisia, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jak nie ma kapusty , grocha i brukselki to bedzie
Ale ale wynalazlam mega tabsy na zdecia ciezarowe i nie tylko tanie a dzialaja idealnie GAVISCON sie nazywaja do ssania albo pogryzienia niecale 6zeta za kilka sztuk..I dzialajA
o, muszę se zapisać co to za piguły
kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość