35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Normalnie szok 40kg toz to chUop se jajka obija o Was
ihhiihih
tylko ze moj maz wazy teraz prawie 100, wiec sex stanowi ryzko dla mojego zyciakapturnica, Aasiula, malgos741, Mega, Elfik, kkisia, Arwena, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:e tam, nie jest az tak zle
tylko ze moj maz wazy teraz prawie 100, wiec sex stanowi ryzko dla mojego zyciaAasiula, Bursztyn, Bozia3, Elfik, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja mam 155 i ważę 4 kg
Bursztyn, dorbie, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:ale ja cale zycie tak mam, rodzinne chyba to jest
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:e tam, nie jest az tak zle
tylko ze moj maz wazy teraz prawie 100, wiec sex stanowi ryzko dla mojego zycia
Ja to zawsze tak chciałam no ale nie dla psa kiełbasaBursztyn, kapturnica, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Eee to fajnie ,lekka ja piórko dla niego jestes i jakie fajne pozycje sa dla takich par
Ja to zawsze tak chciałam no ale nie dla psa kiełbasaAasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kurde jak ja zawsze zazdrościłam tym które jedzą wszystko i to nie mało i chude som
A tu człowiek całe życie musi kontrolować co żre ile i o ktorej godzinie zeby za późno nie było
Ajak juz sobie pofolguje to pozniej kilka miesięcy katowania.
Ech ...kapturnica, Mega, kkisia, Natka_79, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór. Jeśli mowa o jedzeniu - właśnie pochłonęłam kilka czekoladowych cukierków i rozebrałam na części test ciążowy w poszukiwaniu drugiej kreski . I nie ma
anna maria, malgos741, Mega, Elfik, gosia7122, kkisia, Arwena, gretka, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No ja niestety nie wazę 40 kg choć bym sie zesrala to do tylu nie schudnę
Dziewczyny to ile wy macie wzrostu ?malgos741, Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kurde jak ja zawsze zazdrościłam tym które jedzą wszystko i to nie mało i chude som
A tu człowiek całe życie musi kontrolować co żre ile i o ktorej godzinie zeby za późno nie było
Ajak juz sobie pofolguje to pozniej kilka miesięcy katowania.
Ech ...musze unikac np. serow, lodow, ciastek, majonezu itd. itp.
oczywiscie, nie zawsze mi sie to udaje a na efekty nie musze dlugo czekacAasiula, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny