35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
e tam, nie jest az tak zlekapturnica wrote:Normalnie szok 40kg toz to chUop se jajka obija o Was
ihhiihih
tylko ze moj maz wazy teraz prawie 100, wiec sex stanowi ryzko dla mojego zycia
kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega, Elfik, kkisia, Arwena, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
znaczy prawdziwy facet..To on cie jedna reka podnosi i opuszcza Nic nie musisz robic ihihihBursztyn wrote:e tam, nie jest az tak zle

Aasiula, Bursztyn, Bozia3, Elfik, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-
ja mam 155 i ważę 4 kg
Bursztyn, dorbie, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
też mi się tak wydaje że to geny. Mam przykład na swoich dzieciach. Tak samo się odżywiają, a jeden jest szczupły po ojcu, drugi dobrze zbudowany po mnie, albo swoim tacieBursztyn wrote:ale ja cale zycie tak mam, rodzinne chyba to jest

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Eee to fajnie ,lekka ja piórko dla niego jestes i jakie fajne pozycje sa dla takich parBursztyn wrote:e tam, nie jest az tak zle

Ja to zawsze tak chciałam no ale nie dla psa kiełbasa
Bursztyn, kapturnica, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bez przesady, dla kazdej pary sa fajne pozycjeAasiula wrote:Eee to fajnie ,lekka ja piórko dla niego jestes i jakie fajne pozycje sa dla takich par

Ja to zawsze tak chciałam no ale nie dla psa kiełbasa
Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kurde jak ja zawsze zazdrościłam tym które jedzą wszystko i to nie mało i chude som

A tu człowiek całe życie musi kontrolować co żre ile i o ktorej godzinie zeby za późno nie było
Ajak juz sobie pofolguje to pozniej kilka miesięcy katowania.
Ech ...
kapturnica, Mega, kkisia, Natka_79, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór. Jeśli mowa o jedzeniu - właśnie pochłonęłam kilka czekoladowych cukierków i rozebrałam na części test ciążowy w poszukiwaniu drugiej kreski . I nie ma
anna maria, malgos741, Mega, Elfik, gosia7122, kkisia, Arwena, gretka, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
aż cale 156 cmAasiula wrote:No ja niestety nie wazę 40 kg choć bym sie zesrala to do tylu nie schudnę

Dziewczyny to ile wy macie wzrostu ?
malgos741, Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja nie moge wszystkiego jesc, bo po produktach ktore kocham najbardziej osyfia mi dokumentnie paszczeAasiula wrote:Kurde jak ja zawsze zazdrościłam tym które jedzą wszystko i to nie mało i chude som

A tu człowiek całe życie musi kontrolować co żre ile i o ktorej godzinie zeby za późno nie było
Ajak juz sobie pofolguje to pozniej kilka miesięcy katowania.
Ech ...
musze unikac np. serow, lodow, ciastek, majonezu itd. itp.
oczywiscie, nie zawsze mi sie to udaje a na efekty nie musze dlugo czekac
Aasiula, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny