X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    W składzie jest brukselka i jeszcze fasolka i kalafior ;) o, muszę se zapisać co to za piguły
    Mnie dzis jak pojechalam po mlodego do szkoly zaczelo rozciagac..w aptece mi babeczka polecila..Cudownie pomoglo =D a espumisan tak srednio na jeza dzialal na mnie

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ja dzis lazanki z mięsem (fe!) i kapusta kiszona :)
    u mnie po najprostszej linii oporu- schabowy z ziemniakami i surówką. Jakoś tak nie mam ostatnio natchnienia na nic wyszukanego.

peppapig, anna maria, Mega, kkisia, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez chce łazanki i kwaśny barszcz! kwasu mi sie chce, przyjde do domu ide spac zaraz oby szybko było jutro!
    Macduśka a Ty nie mów chop;)
    musze spadać bo nie robie tylko tu siedze i nie zdążę!
    paaaaaaaaaaa do jutra koło 12-30 ;) trzymajcie kciuki...

kapturnica, anna maria, Iwone, macduska, Natka_79, Aasiula, kkisia, malgos741, gosia7122, gretka, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)
    Bursztyn wrote:
    czterdziesci pare, ale ja nie jezdze codziennie na wodzie z burakow, spoko ;)

kapturnica, Iwone, Aasiula, kkisia, Pusurek, Bursztyn, Elfik, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn łojć ja jestem jak Ty dwie prawie ha! moja córka w szóstej klasie 40 kg waży!

kapturnica, Aasiula, kkisia, Bursztyn, Elfik, gosia7122, gretka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    u mnie po najprostszej linii oporu- schabowy z ziemniakami i surówką. Jakoś tak nie mam ostatnio natchnienia na nic wyszukanego.
    a ja robię placki ziemniaczane....ale na grubej tarce ścierane i do tego podsmażona cebulka i kminek. A potem ze śmietaną...

Kurcze łazanki z barszczem też bym wtrążoliła..

Iwone, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Bursztyn łojć ja jestem jak Ty dwie prawie ha! moja córka w szóstej klasie 40 kg waży!
    a ja nie prawie - tylko dwa Bursztyny - 83 kg...:)

Iwone, Mega, Bursztyn, peppapig, gretka, Sabina, SolarPolar, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria - wrzuciłabys proszę jeszcze raz swoją fotkę, bo się nie załapałam..

anna maria lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja robię placki ziemniaczane....ale na grubej tarce ścierane i do tego podsmażona cebulka i kminek. A potem ze śmietaną...

Kurcze łazanki z barszczem też bym wtrążoliła..
    w zeszłym tygodniu robiłam pierwszy raz w życiu placki starte na grubej tarce i niby ten sam składnik (ziemniak) a ma troszkę jakby inny smak. Też z cebulką i śmietaną, ale kminku jeszcze nie próbowałam.

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    w zeszłym tygodniu robiłam pierwszy raz w życiu placki starte na grubej tarce i niby ten sam składnik (ziemniak) a ma troszkę jakby inny smak. Też z cebulką i śmietaną, ale kminku jeszcze nie próbowałam.
    jeszcze zamiast samej mąki pszennej dodaj trochę ziemniaczanej i są bardziej puszyste...

Iwone, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj naleśniki z twarogiem
    A sobie zrobiłam
    Cukinia , ogórek świeży , pomidor
    I do tego ryż brązowy
    Zapiekam to wszystko i mniam
    Uwielbiam :)

Mega, kkisia, kapturnica, Bursztyn, Elfik, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chwaląc sie tez 40 parę ważę :P

kapturnica, kkisia, Aasiula, Bozia3, anna maria, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)
    Heh, jeszcze chwila i pojde z Bursztynem na reke! I razem wejdziemy w rozmiar 32. ;-)

kapturnica, Aasiula, Bozia3, anna maria, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie szok 40kg toz to chUop se jajka obija o Was =D ihhiihih

Mega, Aasiula, Elfik, gosia7122, kkisia, gretka, Sabina, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja nie chwaląc sie tez 40 parę ważę :P

ja teraz ważę 65 i dobrze się tak czuje
    wcześniej niecałe 50 i wyglądałam jak anorektyczka
    najmniejsza moja waga 10 lat temu to 38 kg
    to był dopiero hardkor :P

kapturnica, Bozia3, Elfik, gosia7122, Arwena, Sabina, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    ale ja cale zycie tak mam, rodzinne chyba to jest :)

kapturnica, Aasiula, Pusurek, Iwone, anna maria, Mega, Elfik, gosia7122, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy o jedzeniu a ja w robocie, wszystko zjadłam i zostały mi tylko 2 mandarynki.

Iwone, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja niestety nie wazę 40 kg choć bym sie zesrala to do tylu nie schudnę:/
    Dziewczyny to ile wy macie wzrostu ? :)

malgos741, kapturnica, Mega, Elfik, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No ja niestety nie wazę 40 kg choć bym sie zesrala to do tylu nie schudnę:/
    Dziewczyny to ile wy macie wzrostu ? :)
    Ja nawet jakbym sie zesrala , osrala , obrzygała to wagi 40 nie osiagne rowniez =D No chyba ,ze przed smiercia =D

malgos741, Bozia3, Mega, Elfik, kkisia, Sabina, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale ja cale zycie tak mam, rodzinne chyba to jest :)
    A ja tylko, kiedy karmie. Przy corce wazylam 50, teraz to nie wiem, ale moze byc, ze cos kolo tego. Spodnie roz 36 zjezdzaja mi z tyleczka...

malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6803 6804 6805 6806 6807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ