35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dzis jak pojechalam po mlodego do szkoly zaczelo rozciagac..w aptece mi babeczka polecila..Cudownie pomogloNatka_79 wrote:W składzie jest brukselka i jeszcze fasolka i kalafior
o, muszę se zapisać co to za piguły
a espumisan tak srednio na jeza dzialal na mnie
Elfik lubi tę wiadomość

-
u mnie po najprostszej linii oporu- schabowy z ziemniakami i surówką. Jakoś tak nie mam ostatnio natchnienia na nic wyszukanego.Mega wrote:ja dzis lazanki z mięsem (fe!) i kapusta kiszona

nick nieaktualny, anna maria, Mega, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tez chce łazanki i kwaśny barszcz! kwasu mi sie chce, przyjde do domu ide spac zaraz oby szybko było jutro!
Macduśka a Ty nie mów chop;)
musze spadać bo nie robie tylko tu siedze i nie zdążę!
paaaaaaaaaaa do jutra koło 12-30
trzymajcie kciuki...
kapturnica, anna maria, Iwone, nick nieaktualny, Natka_79, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, gosia7122, gretka, nick nieaktualny, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)Bursztyn wrote:czterdziesci pare, ale ja nie jezdze codziennie na wodzie z burakow, spoko

kapturnica, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Elfik, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja robię placki ziemniaczane....ale na grubej tarce ścierane i do tego podsmażona cebulka i kminek. A potem ze śmietaną...Iwone wrote:u mnie po najprostszej linii oporu- schabowy z ziemniakami i surówką. Jakoś tak nie mam ostatnio natchnienia na nic wyszukanego.
Kurcze łazanki z barszczem też bym wtrążoliła..
Iwone, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
a ja nie prawie - tylko dwa Bursztyny - 83 kg...peppapig wrote:Bursztyn łojć ja jestem jak Ty dwie prawie ha! moja córka w szóstej klasie 40 kg waży!
Iwone, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, SolarPolar, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
w zeszłym tygodniu robiłam pierwszy raz w życiu placki starte na grubej tarce i niby ten sam składnik (ziemniak) a ma troszkę jakby inny smak. Też z cebulką i śmietaną, ale kminku jeszcze nie próbowałam.Bozia3 wrote:a ja robię placki ziemniaczane....ale na grubej tarce ścierane i do tego podsmażona cebulka i kminek. A potem ze śmietaną...
Kurcze łazanki z barszczem też bym wtrążoliła..
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jeszcze zamiast samej mąki pszennej dodaj trochę ziemniaczanej i są bardziej puszyste...Iwone wrote:w zeszłym tygodniu robiłam pierwszy raz w życiu placki starte na grubej tarce i niby ten sam składnik (ziemniak) a ma troszkę jakby inny smak. Też z cebulką i śmietaną, ale kminku jeszcze nie próbowałam.
Iwone, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj naleśniki z twarogiem
A sobie zrobiłam
Cukinia , ogórek świeży , pomidor
I do tego ryż brązowy
Zapiekam to wszystko i mniam
Uwielbiam
Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Bursztyn, Elfik, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja nie chwaląc sie tez 40 parę ważę
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, Bozia3, anna maria, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeh, jeszcze chwila i pojde z Bursztynem na reke! I razem wejdziemy w rozmiar 32.anna maria wrote:Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)
kapturnica, Aasiula, Bozia3, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ja nie chwaląc sie tez 40 parę ważę

ja teraz ważę 65 i dobrze się tak czuje
wcześniej niecałe 50 i wyglądałam jak anorektyczka
najmniejsza moja waga 10 lat temu to 38 kg
to był dopiero hardkor
kapturnica, Bozia3, Elfik, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale ja cale zycie tak mam, rodzinne chyba to jestanna maria wrote:Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, Iwone, anna maria, Mega, Elfik, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wy o jedzeniu a ja w robocie, wszystko zjadłam i zostały mi tylko 2 mandarynki.
Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ja nawet jakbym sie zesrala , osrala , obrzygała to wagi 40 nie osiagne rowniezAasiula wrote:No ja niestety nie wazę 40 kg choć bym sie zesrala to do tylu nie schudnę

Dziewczyny to ile wy macie wzrostu ?
No chyba ,ze przed smiercia
malgos741, Bozia3, Mega, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA ja tylko, kiedy karmie. Przy corce wazylam 50, teraz to nie wiem, ale moze byc, ze cos kolo tego. Spodnie roz 36 zjezdzaja mi z tyleczka...Bursztyn wrote:ale ja cale zycie tak mam, rodzinne chyba to jest

malgos741, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość