35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dzis jak pojechalam po mlodego do szkoly zaczelo rozciagac..w aptece mi babeczka polecila..Cudownie pomogloNatka_79 wrote:W składzie jest brukselka i jeszcze fasolka i kalafior
o, muszę se zapisać co to za piguły
a espumisan tak srednio na jeza dzialal na mnie
Elfik lubi tę wiadomość

-
u mnie po najprostszej linii oporu- schabowy z ziemniakami i surówką. Jakoś tak nie mam ostatnio natchnienia na nic wyszukanego.Mega wrote:ja dzis lazanki z mięsem (fe!) i kapusta kiszona

peppapig, anna maria, Mega, kkisia, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tez chce łazanki i kwaśny barszcz! kwasu mi sie chce, przyjde do domu ide spac zaraz oby szybko było jutro!
Macduśka a Ty nie mów chop;)
musze spadać bo nie robie tylko tu siedze i nie zdążę!
paaaaaaaaaaa do jutra koło 12-30
trzymajcie kciuki...
kapturnica, anna maria, Iwone, macduska, Natka_79, Aasiula, kkisia, malgos741, gosia7122, gretka, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)Bursztyn wrote:czterdziesci pare, ale ja nie jezdze codziennie na wodzie z burakow, spoko

kapturnica, Iwone, Aasiula, kkisia, Pusurek, Bursztyn, Elfik, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja robię placki ziemniaczane....ale na grubej tarce ścierane i do tego podsmażona cebulka i kminek. A potem ze śmietaną...Iwone wrote:u mnie po najprostszej linii oporu- schabowy z ziemniakami i surówką. Jakoś tak nie mam ostatnio natchnienia na nic wyszukanego.
Kurcze łazanki z barszczem też bym wtrążoliła..
Iwone, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
a ja nie prawie - tylko dwa Bursztyny - 83 kg...peppapig wrote:Bursztyn łojć ja jestem jak Ty dwie prawie ha! moja córka w szóstej klasie 40 kg waży!
Iwone, Mega, Bursztyn, peppapig, gretka, Sabina, SolarPolar, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
w zeszłym tygodniu robiłam pierwszy raz w życiu placki starte na grubej tarce i niby ten sam składnik (ziemniak) a ma troszkę jakby inny smak. Też z cebulką i śmietaną, ale kminku jeszcze nie próbowałam.Bozia3 wrote:a ja robię placki ziemniaczane....ale na grubej tarce ścierane i do tego podsmażona cebulka i kminek. A potem ze śmietaną...
Kurcze łazanki z barszczem też bym wtrążoliła..
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jeszcze zamiast samej mąki pszennej dodaj trochę ziemniaczanej i są bardziej puszyste...Iwone wrote:w zeszłym tygodniu robiłam pierwszy raz w życiu placki starte na grubej tarce i niby ten sam składnik (ziemniak) a ma troszkę jakby inny smak. Też z cebulką i śmietaną, ale kminku jeszcze nie próbowałam.
Iwone, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeh, jeszcze chwila i pojde z Bursztynem na reke! I razem wejdziemy w rozmiar 32.anna maria wrote:Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)
kapturnica, Aasiula, Bozia3, anna maria, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ja nie chwaląc sie tez 40 parę ważę

ja teraz ważę 65 i dobrze się tak czuje
wcześniej niecałe 50 i wyglądałam jak anorektyczka
najmniejsza moja waga 10 lat temu to 38 kg
to był dopiero hardkor
kapturnica, Bozia3, Elfik, gosia7122, Arwena, Sabina, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale ja cale zycie tak mam, rodzinne chyba to jestanna maria wrote:Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)
kapturnica, Aasiula, Pusurek, Iwone, anna maria, Mega, Elfik, gosia7122, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wy o jedzeniu a ja w robocie, wszystko zjadłam i zostały mi tylko 2 mandarynki.
Iwone, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ja nawet jakbym sie zesrala , osrala , obrzygała to wagi 40 nie osiagne rowniezAasiula wrote:No ja niestety nie wazę 40 kg choć bym sie zesrala to do tylu nie schudnę

Dziewczyny to ile wy macie wzrostu ?
No chyba ,ze przed smiercia
malgos741, Bozia3, Mega, Elfik, kkisia, Sabina, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA ja tylko, kiedy karmie. Przy corce wazylam 50, teraz to nie wiem, ale moze byc, ze cos kolo tego. Spodnie roz 36 zjezdzaja mi z tyleczka...Bursztyn wrote:ale ja cale zycie tak mam, rodzinne chyba to jest

malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość