35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:W składzie jest brukselka i jeszcze fasolka i kalafior
o, muszę se zapisać co to za piguły
a espumisan tak srednio na jeza dzialal na mnie
Elfik lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:ja dzis lazanki z mięsem (fe!) i kapusta kiszona
peppapig, anna maria, Mega, kkisia, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tez chce łazanki i kwaśny barszcz! kwasu mi sie chce, przyjde do domu ide spac zaraz oby szybko było jutro!
Macduśka a Ty nie mów chop;)
musze spadać bo nie robie tylko tu siedze i nie zdążę!
paaaaaaaaaaa do jutra koło 12-30trzymajcie kciuki...
kapturnica, anna maria, Iwone, macduska, Natka_79, Aasiula, kkisia, malgos741, gosia7122, gretka, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)Bursztyn wrote:czterdziesci pare, ale ja nie jezdze codziennie na wodzie z burakow, spoko
kapturnica, Iwone, Aasiula, kkisia, Pusurek, Bursztyn, Elfik, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:u mnie po najprostszej linii oporu- schabowy z ziemniakami i surówką. Jakoś tak nie mam ostatnio natchnienia na nic wyszukanego.
Kurcze łazanki z barszczem też bym wtrążoliła..Iwone, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bursztyn łojć ja jestem jak Ty dwie prawie ha! moja córka w szóstej klasie 40 kg waży!
Iwone, Mega, Bursztyn, peppapig, gretka, Sabina, SolarPolar, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ja robię placki ziemniaczane....ale na grubej tarce ścierane i do tego podsmażona cebulka i kminek. A potem ze śmietaną...
Kurcze łazanki z barszczem też bym wtrążoliła..Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:w zeszłym tygodniu robiłam pierwszy raz w życiu placki starte na grubej tarce i niby ten sam składnik (ziemniak) a ma troszkę jakby inny smak. Też z cebulką i śmietaną, ale kminku jeszcze nie próbowałam.
Iwone, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)
kapturnica, Aasiula, Bozia3, anna maria, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ja nie chwaląc sie tez 40 parę ważę
ja teraz ważę 65 i dobrze się tak czuje
wcześniej niecałe 50 i wyglądałam jak anorektyczka
najmniejsza moja waga 10 lat temu to 38 kg
to był dopiero hardkorkapturnica, Bozia3, Elfik, gosia7122, Arwena, Sabina, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bursztyn boj sie Boga toc to waga piorkowa,a juz myslalam ze Taki sucharek to jest Pusur ktory wlazi w nieludzki rozmiar 34:-)
kapturnica, Aasiula, Pusurek, Iwone, anna maria, Mega, Elfik, gosia7122, kkisia, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wy o jedzeniu a ja w robocie, wszystko zjadłam i zostały mi tylko 2 mandarynki.
Iwone, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:No ja niestety nie wazę 40 kg choć bym sie zesrala to do tylu nie schudnę
Dziewczyny to ile wy macie wzrostu ?No chyba ,ze przed smiercia
malgos741, Bozia3, Mega, Elfik, kkisia, Sabina, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale ja cale zycie tak mam, rodzinne chyba to jest
malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość