35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:moze nie odejda i zostana ze wzgledu na inne wartosciowe osoby
i pytam sie po raz kolejny? gdzie jest pieknosc z obrazka?malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Taaaak Taaak jednych sie przyjmuje z otwartymi ramionami bo zaciążyc nie zaciąża i ich ciaza nie wpierdoli ich z zzazdrosci ,ale kobite jak chciala sie starac o kolejne dziecko bodajze 3cie to sie jej piszezeby wypierdalala stad bo jak smie ..to sie nazywa jebana selekcja
Aj lov yt
i to jest ta obłuda, z którą mi ciężko się pogodzić
Niby wszystkie się wspieramy, a jednak jedne są wspierane bardzo mocno, inne mniej a jeszcze inne wcaledorbie, Arwena, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dobra Bursztyn to co dzis gotujesz
wrzucilam buraki do wody, zagotowalam i spijam czerwona wode, serio
to chyba najszybsza zupa swiata (tych z torebek nie uznaje)kapturnica, kkisia, Mega, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, nie ma co odchodzic. Kazdy moze pisac co chce ( niestety ), takie sa prawa forum. Mozna komentowac i przezywac, ale nie trzeba. To nie forum o klopotach rodzinnych Polakow za granica, tylko o zachodzeniu w ciaze. Ja nie pisze o swoich problemach, nie piszcie o nich wy tez.
Piszemy o ciazach, sikach, dzieciach i kupach. Ok?
A my sobie poradzimy!MartaDidi, peppapig, kapturnica, gosia7122, macduska, Bozia3, Mega, Aasiula, malgos741, Elfik, Arwena, mysza1975, Sabina, Niuta, megan8, Mango, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Przezylysmy juz swoje w zyciu. Watek 35+ przypominam... Specjalnie dla takich Starych Bab jak my- zeby gdzies ta druga Staruche odnalexc i chociaz pogadac o stresach, nerwach i klopotach przed-, w trakcie i po-ciazowych. A teraz strzelamy sobie , we wszystkie mozliwe kolana i plecy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 15:24
kapturnica, gosia7122, macduska, szczęśliwa 2, Bozia3, Aasiula, malgos741, Elfik, Arwena, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
malgos741 wrote:będzie cisza nie długo na forum bo każda ma dosyć afery i wszystkie chowają się do pudeł i nie wiadomo kiedy wyjdą.
Wyjda, jak sie uspokoi. Wynurzenia pusurowego faceta to jedno, drugie jest zachowanie osob, ktore w innych sytuacjach jezdza po ludziach jak po lysej kobyle (najlepiej jeszczce po slabszych ludziach), a teraz nagle maja mandat udzielania pozwolen co wolno komentowac, co lubic, w jakiej kwestii miec zdanie i z kim sie przyjaznic.. przyslowiowy onetowy "żal" to malo powiedziane..Pusurek, Iwone, kapturnica, macduska, Mega, Aasiula, malgos741, Elfik, Arwena, Sabina, moremi, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:przegielas
wrzucilam buraki do wody, zagotowalam i spijam czerwona wode, serio
to chyba najszybsza zupa swiata (tych z torebek nie uznaje)
spróbuj kiedyś zrobić sobie zakwas
wtedy to jest dopiero dobrekapturnica, peppapig, Bursztyn, gosia7122, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dlaczego tak uzaleniasz twoje decyzje od innych?
Moze tylko tyle ,ze nie odcinam sie calkiem od watku a one tak
malgos741, Elfik, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ale tak saute?? bez dodatkow sama woda ??
i wystarczy
nie mam czasu, do zajec sie przygotowuje a to cholerne forum mnie dodtkowo rozpraszakapturnica, macduska, Mega, Aasiula, Elfik, Arwena, Sabina, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no troche soli ziolowej dosypalam,wrzucilam czosnek i krople soku z cytryny
i wystarczy
nie mam czasu, do zajec sie przygotowuje a to cholerne forum mnie dodtkowo rozpraszaMega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja mam gar jarzynowej z mrożonki
ktoś chce? Całkiem smaczna
Natka_79, Mega, malgos741, Elfik, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo mnie szlak tarfia ,ze przez jakies gowniane wywnetrznianie goscia na ogole tak sie posypalo... Taka solidarnosc pudelkowa sie pojawila..
Moze tylko tyle ,ze nie odcinam sie calkiem od watku a one tak
rozumiem, ze to co tu zostalo napisane moze sie wielu osobom nie podobac, to naturalne, ale uwazam ze benefity tego watku- w sensie niektorcyh interesujacych osobowosci oraz darmowej wiedzy- przewazajakapturnica, macduska, Heretyczka, Bozia3, Mega, Aasiula, Arwena, Sabina, Mango, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny