35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:tak, jak napisalam Inofem to generyk clostolu, nie wiem czy jest lepszy, rozni sie tylko tym ze dodatkowo ma wit. E i C
ja to laik jestem jesli chodzi o te wszystkie suplementyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:35
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Makkak wrote:Mnie wasze ciaze nie interesuja ale jezeli moge udzielic jakies meskiej pomocy to prosze bardzo./QUOTE]
Jakoś mi sie to jednoznacznie skojarzyło....
Powiem tylko jedna rzecz: w życiu nie chciałabym zeby moj facet, w razie jakis problemów miedzy nami, rejestrował sie na forum, na którym sie udzielam i wszystkich szczegółowo informował o naszych problemach. Straciłabym do niego całe zaufanie i nie wiem czy ten związek dałoby sie uratować. Tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:39
Heretyczka, Iwone, szczęśliwa 2, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ok jasne...ja tylko zastosowałam Twój tok myślenia - jeśli polubię jakiś post..to znaczy, że myślę tak samo...chyba to tłumaczyłaś mi dzisiaj - prawda?
"A dlatego cipa ze tak uwazam
A co mnie to interesuje ,ze ona tak nie pisze? W koncu skoro facet udziela sie na tym watku podlega ocenie tak samo jak inni,...A dla mnie jest cipa nie facet..
Troche pozno sie bac zaczal.. Ale co ja tam wiem..
Elfik, ania.g lubią tę wiadomość"
o tu chyba było o tym... :
"oczywiście kochana, ja oraz wszystkie które zalajkowały lub zrobią to w przyszłosci.."
Bozia aj low juBozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ok jasne...ja tylko zastosowałam Twój tok myślenia - jeśli polubię jakiś post..to znaczy, że myślę tak samo...chyba to tłumaczyłaś mi dzisiaj - prawda?
"A dlatego cipa ze tak uwazam
A co mnie to interesuje ,ze ona tak nie pisze? W koncu skoro facet udziela sie na tym watku podlega ocenie tak samo jak inni,...A dla mnie jest cipa nie facet..
Troche pozno sie bac zaczal.. Ale co ja tam wiem..
Elfik, ania.g lubią tę wiadomość"
o tu chyba było o tym... :
"oczywiście kochana, ja oraz wszystkie które zalajkowały lub zrobią to w przyszłosci.."
chyba napisze prace na temat "group dynamics" na kurs bedzie jak znalazlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:42
Heretyczka, Bozia3, Elfik, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Doszlo do tego, że mi się też kurwa już nie chce.
Bozia i Ewa, jeżeli chcecie pomóc, to zapytajcie może wprost zaintersowaną czy chce tą pomoc w takiej formie otrzymać. Decydujecie za innych, interpretujecie jak chcecie i w większości niezgodnie z zamierzeniami autora. A w ogole po co interpretujecie?
Idę w ślady Reni, bo mnie to wkurwia. NaraPusurek, Mega, kapturnica, malgos741, Elfik, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:z tymi polubieniami to jest arcyciekawa sprawa w ogole, czasem nie moge sie nadziwic jak niektore osoby "polubiaja" posty bedace w "konflikcie" i reprezetujace skrajnie odmienne stanowiska, sa tez polubienia biernie agresywne
chyba napisze prace na temat "group dynamics" na kurs bedzie jak znalazlIwone, gosia7122, Elfik, Arwena, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Doszlo do tego, że mi się też kurwa już nie chce.
Bozia i Ewa, jeżeli chcecie pomóc, to zapytajcie może wprost zaintersowaną czy chce tą pomoc w takiej formie otrzymać. Decydujecie za innych, interpretujecie jak chcecie i w większości niezgodnie z zamierzeniami autora. A w ogole po co interpretujecie?
Idę w ślady Reni, bo mnie to wkurwia. Nara
Ja wiem, że to trudny temat bardzo i łatwiej o magnesach....bo co nas kurwa obchodzą problemy innych - tylko humor psują i dzień nie jest dobry...prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 13:51
Iwone, caffe, gosia7122, Arwena, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Makak, to forum dla wszystkich, ale jaki dziwny musi być facet, który chce się zadomowić na wątku dla kobiet starających się o ciąże?
I była tu pierwsza Twoja - podobno ukochana kobieta..
to ona z nami się cieszyła, smarkała i wspierała kiedy było trzeba.
to jest jej azyl i jej bezpieczne miejsce, a ty tu chcesz włazić z butami...
Piszesz, że masz przyjaciół - naprawdę?
I szukasz pogaduszek u ciężarnych?
Człowieku ogarnij się.
Nie wiem o co z Wami chodzi, ale uszanuj przestrzeń prywatną swojej kobiety.
Piszesz, że może jesteś zbyt zaborczy i nadopiekuńczy - bingo, własnie to potwierdziłeś wchodząc w jej przestrzeń prywatną...
Jej pamiętniki też czytałeś bez jej zgody?
Dogadajcie jak normalnie ludzie w realu, nie rycz tutaj, to niemęskie,a raczej niesmaczne.
Pusur napisała, że daje ci szansę -nie trać tutaj czasu na pisanie pierdół i opisywanie sukcesów w sporcie i gzdie to czego nie robiłeś, tylko leć wykorzystaj tą szansę.
Oczywiście możemy omijać twoje posty, tak jak heretyczki, ale pomimo wszystko...
Z szacunku dla Pusura nie chcemy ich nawet okiem omiatać..kapturnica, malgos741, Elfik, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Doszlo do tego, że mi się też kurwa już nie chce.
Idę w ślady Reni, bo mnie to wkurwia. Nara
pa
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:a gadaniami Elfów sie nie przejmuj, zaliczyłas pytania więc jestes pełnoprawna członkinią, teraz pomysl kiedy była twoja ostatnia miesiaczka i załóz wykres
Iwone, Heretyczka, Bozia3, Mega, malgos741, gosia7122, Arwena, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:inositol ma ogromny wplyw na pziom stezenia insuliny przy PCOSa co za tym idzie wplywa na cala reszte, mam przeciekawy artkul naukowy na ten temat
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny