35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:a co Ty taka miła i miła i taka miła dla nowej?
każdy sie o coś stara tylko niektóre staraczki mysla że ich troski są najwazniejsze i koniecznie muszą o nich smarować dziennie 986886 stronIwone, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kochana, co ty mi tu, jakbym opóźniona była, albo czytać nie umiała..
Przecież wiem, dlatego piszę, że dziecko najważniejsze, ale może jednak ze względu na tarczycę powinnam go przyjmować odrobinę mniej niż statystyczna ciężarna..
Tak samo jak może będę musiała brać metizol, choć niezdrowy dla dziecka - i cóż..
Ps,...A nie ejstes ?moremi, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heretyczka, kapturnica, macduska, kkisia, Mega, moremi, Bozia3, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, Pusurek, Arwena, Sabina, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem jak dzialo to forum bo sam zakladalem forum nie raz. Takie darmowe i nie darmowe
Forum tworza ludzie, trzeba tylko czasami przestrzegac regulaminow.
A z tego co widze tutaj jest bardzo duzo reklam wiec wiadomo.
Zbieram sily razem z rodzina i przyjaciolmi na to wszystko.
Jezeli komus sie nie podoba to co co sie dzieje albo pisze to nie musi czytac. Mozna uciec od tego, wiele osob tak robi, uciekaja non stop.
Zycie to nie jest bajka niestety, czy to PL czy NO.
Wszedzie trzeba walczyc o siebie i o rodzine. Przyjaciol prawdziwych poznaje sie wtedy kiedy trzeba porozmawiac tak o. Bo czasami trzeba sie wygadac i wyrzucic z siebie zlo albo kupic sobie worek treningowy.
Cale zycie chcialem miec rodzine o ktora moge walczyc jak facet. Wydaje mi sie ze to najwyzszy czas na to bo teraz sie boje o nas. To co dla mnie najwazniejsze w zyciu to ich usmiech, szczery.Iwone, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Zależy gdzie chcesz iść. W Artemidzie się orientowałam, w Bocianie nie mam pojęcia. Znam tylko Pietrzykowskiego.
Zaczynam się brać porządnie za szukanie przyczyny ciągłych niepowodzeń. Jestem zapisana do Pierzyńskiego, byłam raz u niego, zlecił hormony, tak to chyba w normie, tylko niski stosunek lh do fsh (0,53). Jak czytam fora to wychodzi na niedomogę ciałka żółtego ale progesteron 7 dni po owu 13,71 niektórzy piszą też o niewydolności przysadki (to już chyba duży problem). Dlatego szukam dobrego gina z Białegostoku albo Warszawy żeby leczenie poszło w dobrym kierunku, a może któraś z Was ma podobny problem? -
no bo mi pan profesor eksperyment powiedział, że u mnie długofalowe więc ja odchodzę od starań do wielkiego nigdy czy jakoś tak.. no chyba, że jednak ta wiosna będzie możliwa to kto wie
Bursztyn wrote:taa? a dlaczego?kapturnica, Elfik, kkisia, Aasiula, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakkak wrote:Wiem jak dzialo to forum bo sam zakladalem forum nie raz. Takie darmowe i nie darmowe
Forum tworza ludzie, trzeba tylko czasami przestrzegac regulaminow.
A z tego co widze tutaj jest bardzo duzo reklam wiec wiadomo.
Zbieram sily razem z rodzina i przyjaciolmi na to wszystko.
Jezeli komus sie nie podoba to co co sie dzieje albo pisze to nie musi czytac. Mozna uciec od tego, wiele osob tak robi, uciekaja non stop.
Zycie to nie jest bajka niestety, czy to PL czy NO.
Wszedzie trzeba walczyc o siebie i o rodzine. Przyjaciol prawdziwych poznaje sie wtedy kiedy trzeba porozmawiac tak o. Bo czasami trzeba sie wygadac i wyrzucic z siebie zlo albo kupic sobie worek treningowy.
Cale zycie chcialem miec rodzine o ktora moge walczyc jak facet. Wydaje mi sie ze to najwyzszy czas na to bo teraz sie boje o nas. To co dla mnie najwazniejsze w zyciu to ich usmiech, szczery.
fajnie że to piszesz, wreszcie można cos normalnego poczytać
a nie tylko która sie wiesza nastepna bo dostała okres a reszta jej doradza na milion sposobów jak okres przetrwać bez wieszaniaszczęśliwa 2, Iwone, caffe, Pusurek, Arwena, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie...masz brac jak statystyczna ciężarówa..Zbyt mało jodu jest niewskazane...A w ciąży jod nie szkodzi , a przynajmniej korzysci sa wieksze niz straty
Pozwolisz, że jednak zapytam profesora endokrynologii?
Tym bardziej, że szkoldliwy metizol tez jest realny
kapturnica wrote:Ps,...A nie ejstes ?
My jak siostry bliźniaczki, spójrz w lustro i sobie odpowiedz...
:pmoremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny