35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:od coli? U mnie moze stać kupiona, nieotwarta i miesiąc... W ciąży niezdrowe! Ale dobrze srebro czyści
próbowałam i srebro i śruby odkręcać - nie działa...
przed chwilą wchodzę do pokoju, małż mówi, że musze przestać pić cole, bo niezdrowa..
Patrzę, nie ma jej!
Normalnie ręce mi się zaczęły trząść ze zdenerwowania, moja ostatnia butelka!
ja p...nagle do mnie dotarło, że nie ma różnicy pomiędzy mną a alkoholikiem...
dno, dno...
Mega, Reni, malgos741, kkisia, Arwena, gretka, Sabina, kapturnica, macduska, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem dlaczego tak bardzo się wagą przejmujecie. Najważniejsze to zaakceptować siebie taką jaką się jest, a jeśli kogoś rażą czyjeś kilogramy w sensie za dużo bądź za mało, to niech nie patrzy
Ja tam do najszczuplejszych nie należę i wisi mi to, mój m mnie akceptuje, ja siebie też, a inni niech myślą co chcą.malgos741, Mega, kkisia, Arwena, Natka_79, Sabina, kapturnica, MartaDidi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Dzisiaj środa? Arwena miała iść do gina. Ciekawe jak tam...
Iwone, Arwena, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:Nie wiem dlaczego tak bardzo się wagą przejmujecie. Najważniejsze to zaakceptować siebie taką jaką się jest, a jeśli kogoś rażą czyjeś kilogramy w sensie za dużo bądź za mało, to niech nie patrzy
Ja tam do najszczuplejszych nie należę i wisi mi to, mój m mnie akceptuje, ja siebie też, a inni niech myślą co chcą.Iwone, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:doszłam do 49 i czułam sie swietnie w tej wadze, ale cóż, ostatnie stresy i pojechalo w dół i to sporo... Łatwo chudne, trudniej z tyciem... Niestety ... Nic nie zrobię...
Mega, Sabina, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:doszłam do 49 i czułam sie swietnie w tej wadze, ale cóż, ostatnie stresy i pojechalo w dół i to sporo... Łatwo chudne, trudniej z tyciem... Niestety ... Nic nie zrobię...
kkisia, Mega, gretka, Sabina, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:doszłam do 49 i czułam sie swietnie w tej wadze, ale cóż, ostatnie stresy i pojechalo w dół i to sporo... Łatwo chudne, trudniej z tyciem... Niestety ... Nic nie zrobię...
Sabina lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:próbowałas pic smalec?
Mega, kkisia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Ewa gdybyś widziała co mój starszy syn zjada i w jakich ilościach, to byś się za głowę chwyciła. Jak był szczupły tak jest. Ostatnio wymyślił sobie że kupi odżywki dla kulturystów żeby przytyć, ale wybiłam mu to z głowy.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny