35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:gorzej z 160 l zamrazarki full zapelnionej01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:prad wyłączyli?
nieźle
nie wiem moze kwestia gniazdka- cos nie laczy, bo jak ruszyla kolezanka to mrozi, w iinym gniazdku tez, chyba ze wylaczli i po wlaczeniu niezatrybila- ale o takich rzeczach uprzedzaja, a twierdzi ze w poczcie nie ma infogretka -
nick nieaktualnygretka wrote:i kurna nie wiem czy z tego stresu dalej nie ma okresu....
mówisz wierszem
znalazłam takie coś:
Włóż do lodówki pojemniczek z sodą oczyszczoną, a pochłonie on zapach pleśni i zepsutego jedzenia.
3Brykiet węgla drzewnego jest kolejnym sposobem na pozbycie się zapachu z lodówki. Połóż kilka sztuk brykietu głęboko w lodówce.
4Może brzmi to dziwnie, ale koci żwirek jest sprawdzonym środkiem absorbującym zapachy. Jeśli umieścisz go w małej miseczce wewnątrz lodówki, pochłonie cały nieprzyjemny zapach.
5Kolejnym neutralizatorem zapachów jest wanilia. Namocz gąbkę w wodzie, wykręć ją i skrop odrobiną ekstraktu z wanilii. Umieść gąbkę głęboko w lodówce i zostaw tam na jakiś czas.gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:dobra- potrzebny niezawodny przepis na pozbycie sie smrodu zepsutego miesa
propozycje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 21:01
gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:taka masa to tylko do utylizacji-wedline juz przebolalam wczoraj, dzis smrod, choc i tak moglo byc gorzej jakby to na mnie czekalo w tej wersji
i dobrze, że nie lato bo jeszcze byś miała hodowlę muchgretka, Sabina, kkisia, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny