35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:nie bo chce zobaczyć od środka czyli na usg co sie tam dzieje i jak endometrium się ma , tym bardziej ze jakiś miesiąc temu zapodałam lutkę dopochwową i dupę to dało
Arwena, Iwone, Sabina, kkisia, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:oj tam, na ślunsku tera strajuko
gretka, Iwone, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Z takim cyklem to Ty sie możesz staracdo zasranej smierci..A jeszcze rpzed Toba czekanie tyle czasu na usg???Ja prdole
Iwone, Sabina, caffe, malgos741, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No tak to se poczynac moga z 20latka ktora ma kilkanascie lat czas na zajscie w ciaze..Dla mnie to jets jakies nieporozumienie ,ze ma tyle tygodni brak okresu a termin jej daja na koncowke miesiaca???
Ale to ja bym tak zrobiła, ale ja się nie znamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 22:41
Arwena, Iwone, kapturnica, Sabina, SolarPolar, Bozia3, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ale Weranda pisała, że u niej z kasą krucho, więc co może zrobić jak jest zdana na łaskę lekarzy? Nieraz pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Z tym, że ja bym na jej miejscu nie czekała do studniówki tylko byłabym u gina wcześniej.
Ale to ja bym tak zrobiła, ale ja się nie znam
ARWENA !!!!! (ma byc bo się w sobie zamknę )caffe, Mega, Elfik, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ale Weranda pisała, że u niej z kasą krucho, więc co może zrobić jak jest zdana na łaskę lekarzy? Nieraz pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Z tym, że ja bym na jej miejscu nie czekała do studniówki tylko byłabym u gina wcześniej.
Ale to ja bym tak zrobiła, ale ja się nie znamcaffe, SolarPolar, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ale Weranda pisała, że u niej z kasą krucho, więc co może zrobić jak jest zdana na łaskę lekarzy? Nieraz pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Z tym, że ja bym na jej miejscu nie czekała do studniówki tylko byłabym u gina wcześniej.
Ale to ja bym tak zrobiła, ale ja się nie znamta Arwene tak się ciężko pisze....
Iwone, caffe, gretka, Arwena, Bozia3, kkisia, Mega, Elfik, Simba, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość