35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:a na drogę se coś wzięłaś zeby Ci w ustach nie zaschło?
Sabina, Iwone, gretka, Bozia3, Mega, caffe, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Polar nawiazuj kontakt zebys mi gdzies po drodze nie zamarzla;-)no chyba ze masz ukryta w torebce piersioweczke:-)
Sabina, Iwone, gretka, anna maria, Mega, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra wyjrzałam spoko,to wychodzę z kartona bo mnie wołały co niektóre
dobra byłam u ginki na 13:00
niestety tak jak myślałam usg nie miała w gabinecie zbadała mnie na samolociku,wzięła wymaz na cetologie ,stwierdziła ze ciąży nie ma
na usg jestem zapisana na 27.01 i zobaczy co jest grane i pomyślimy co dalej
spytała tez o dziwo (ze pamiętała) o to in vitro to ja na to ze muszę amh zrobić ale jak nie mam @ to nie mogę zrobić bo tam jest jeszcze lh,fsh,i estradiol ,no to spytała czy jak będę miała te badania to już startujemy do programu ,to ja na to ze tak
a pytałam o dokumentację czyli kartotekę z wizyt, leczenia jakbym chciała skserować,to mówiła nie ma problemu ,trzeba prośbę napisać ,złożyć u położnej i oni mi naszykują ,zapewne ksero płatne a myślałam ze będzie większy z tym problem
Mega, Sabina, anna maria, caffe, Iwone, kapturnica, malgos741, kkisia, megan8, Elfik, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Dzieki ! Trzesie w autobusie, ja slepa i tak stukam w klawiTurke . W domu nic nie mam oprocz kolecji wina niepijacegommeza a wodki mi trzeba ale lepiej ze nie ma.
Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:dobra wyjrzałam spoko,to wychodzę z kartona bo mnie wołały co niektóre
dobra byłam u ginki na 13:00
niestety tak jak myślałam usg nie miała w gabinecie zbadała mnie na samolociku,wzięła wymaz na cetologie ,stwierdziła ze ciąży nie ma
na usg jestem zapisana na 27.01 i zobaczy co jest grane i pomyślimy co dalej
spytała tez o dziwo (ze pamiętała) o to in vitro to ja na to ze muszę amh zrobić ale jak nie mam @ to nie mogę zrobić bo tam jest jeszcze lh,fsh,i estradiol ,no to spytała czy jak będę miała te badania to już startujemy do programu ,to ja na to ze tak
a pytałam o dokumentację czyli kartotekę z wizyt, leczenia jakbym chciała skserować,to mówiła nie ma problemu ,trzeba prośbę napisać ,złożyć u położnej i oni mi naszykują ,zapewne ksero płatne a myślałam ze będzie większy z tym problemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 22:22
Arwena, kapturnica, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nic kur.... , musze zachowac pozory trzezwosci ( ciezko bedzie) a jutro pobutka o 5. Ale fajnie bylo, imprezowalam z mlodymi ludzmi - dziwny swiat.
gretka, Mega, SolarPolar, Sabina, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:ooo jak caffe jest to prosze karkowke do przepisow bo juz nie pamietam:-(
SolarPolar, gretka, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny