35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Cafe a tak w ogóle to Ty, czy może nie wylogowałaś się i na Twoim nicku pisze Twój mąż?
Arwena, Iwone, Bozia3, Mega, kapturnica, Elfik, malgos741, kkisia, Bursztyn, Aasiula, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:caffe jest taka jak dawniej...na początku forum...potem bidula przycichła...ale może odradza się jak feniks z popiołów...
Bozia3, megan8, Arwena, kkisia, caffe, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Przodownica Kapta jeszcze spi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 06:16
Elfik, Mega, Arwena, gretka, malgos741, kkisia, Iwone, Sabina, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Przodownicy witki opadły po wczorajszym dniu to i samopoczucie tyz
Mega, Arwena, malgos741, kkisia, Iwone, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ja piszę to co myślę, pomimo że wiem, że się narażam co niektórym na forum. Nie cierpię ludzi którzy co innego mówią(piszą), a za plecami obgadują.
Spodobało mi się dziś podsumowanie Kapturnicy i Paszczakina. Napisały jak to widzą i to co myślą. Też pewnie się naraziły.
a ja napisałam co myślę (chyba to samo co KAp i Paszcza, i się nie załapałam na to poparcie, eh...
ciekawe dlaczego?
karton!Arwena, paszczakin, Iwone, caffe, Sabina, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a ja napisałam co myślę (chyba to samo co KAp i Paszcza, i się nie załapałam na to poparcie, eh...
ciekawe dlaczego?
karton!Mega, Arwena, malgos741, kkisia, Iwone, caffe, Sabina, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Przodownica Kapturnica tera jest w ciazy , robi kwiat lotosu, nie przeklina i lezy i pachnie.
Elfik, BISCA, Mega, Arwena, kkisia, Iwone, caffe, Sabina, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kuwa kto jeszcze w te kartony dupe bedzie pchal??Przeca miejsca nie ma...Dobra sune sie ale nie wiem jak Sabb bo ona tam tyz juz siedzi....
suwać się, nie ma to tamto...
kapturnica, Mega, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość