35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:To chyba jakiś błąd tego ich programu suwakowego. Bo wiek ciąży macie zbliżony a do porodu dziwnie odlicza. to pewnie przez tego różowego królika
Mega, gretka, Elfik, malgos741, kkisia, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:chciałam to dobitnie podkreślić po podłych insynuacjach niejakiej Sabiny !
kapturnica, Elfik, malgos741, kkisia, Iwone, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:To chyba jakiś błąd tego ich programu suwakowego. Bo wiek ciąży macie zbliżony a do porodu dziwnie odlicza. to pewnie przez tego różowego królika
no nie wiadomo jak krolik skacze ;,-)
bry, mam nadzieje w koncu na dobry dzien
kapta nie narzekaj na psa
ja wlasnie przywitalam @ w koncu i kurna nie pamietam kiedy mnie tak bolalo.....kapturnica, Elfik, kkisia, Iwone, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
Ja już kawkę sączę zawinięta w kołdrę...
A sąsiad znowu napierdziela młotkiem...ale hobby....Elfik, Arwena, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Pamiętaj, pozytywna wizualizacja!
oddycham, oddycham, widzę cipkę, widzę cipkę, żadna ostatnia scena z "Seksmisji" mnie nie prześladuje..
))))))))
kapturnica, malgos741, Mega, moremi, kkisia, Arwena, Bozia3, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kapta, widzisz, eksperyment się sprawdził...
jest inaczej
Poprzednio wpisałam datę porodu i dzień miesiączki
pewnie ty też
teraz z ciekawości wbiłam tylko datę @
i tam mi wyznaczyło..
bo jako datę porodu przyjęłaś 17 września, prawda?
bo ja wcześniej wpisałam 15 wrzesnia... -
Mega wrote:Ja już kawkę sączę zawinięta w kołdrę...
A sąsiad znowu napierdziela młotkiem...ale hobby....
ten sasiad cos wyrabia na sprzedaz? bo chyba nie remont, przeciez kiedys by skonczyl? bo zdaje sie te akcje na okraglo....?
Mega lubi tę wiadomość
gretka -
Elfik wrote:Kapta, widzisz, eksperyment się sprawdził...
jest inaczej
Poprzednio wpisałam datę porodu i dzień miesiączki
pewnie ty też
teraz z ciekawości wbiłam tylko datę @
i tam mi wyznaczyło..
bo jako datę porodu przyjęłaś 17 września, prawda?
bo ja wcześniej wpisałam 15 wrzesnia... -
gretka wrote:ten sasiad cos wyrabia na sprzedaz? bo chyba nie remont, przeciez kiedys by skonczyl? bo zdaje sie te akcje na okraglo....?
hobby, jak pisała..
widać przytargał dwutonowy blok marmuru i chce sobie wykuć przycisk do papieru...kapturnica, Mega, kkisia, Bursztyn, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bry laski
ale u mnie nasypało śniegu... i znów odśnieżaniekapturnica, Mega, kkisia, Iwone, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
gretka wrote:ten sasiad cos wyrabia na sprzedaz? bo chyba nie remont, przeciez kiedys by skonczyl? bo zdaje sie te akcje na okraglo....?
kapturnica, gretka, kkisia, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Cikawe co endo mi dzis powie na leki,..Czy kaze bromka i metke calkiem odstawic..Pewnie wolalabym ja brac dalej ,Moze w mniejszej dawce ale brac .Podobno zabezoiecza przed cukrzyca ciezarnych ..Hmmm przekonamy sie
Elfi Ty bierzesz cvzy nie metformine dalej??Twoj ci kazal jak pamietam wsio odstawicgretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Cikawe co endo mi dzis powie na leki,..Czy kaze bromka i metke calkiem odstawic..Pewnie wolalabym ja brac dalej ,Moze w mniejszej dawce ale brac .Podobno zabezoiecza przed cukrzyca ciezarnych ..Hmmm przekonamy sie
Elfi Ty bierzesz cvzy nie metformine dalej??Twoj ci kazal jak pamietam wsio odstawic
o a o ktorej ta godzina zero? tez mnie ciekawigretka -
gretka wrote:o a o ktorej ta godzina zero? tez mnie ciekawi
ale ma naprawde dobre opinie Reszta w moim miescie to jakeis nieporozumienie
-
kapturnica wrote:Mam na 14.45 gosciu to rodowity mieszkaniec ale siedzi na klinice w kraku.1,2razy w tyg u nas przyjmuje..Tani to on nie ejst
ale ma naprawde dobre opinie Reszta w moim miescie to jakeis nieporozumienie
To dobrze ze odpowiedni- najgorzej jak czlowiek szuka tego odpowiedniego lekarza, placi i dostaje jeszcze sprzeczne pomysly na leczenie.....
to jestem ciekawa jaka szkole wyznaje, bo widze ze tu rozam na tych co od razu odstawiaja i ci co stopniowo do 12 tyg.Elfik, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyBry
Powiedzcie ze dzis bedzie dobry dzien
Brzuch mnie napierdziela ze hej , chyba mi sie cos popierdzielilo po tym hsg
Niedosc ze 4 dni za szybko , to jeszcze boli i kurna jakby ktos kran odkrecilkapturnica, Arwena, Iwone, Mega, paszczakin, Aasiula, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość