35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Paszcza, ale jak ty się tak żywiłaś (z wyboru) to jak ty przed ciążą mogłas mieć nadwagę?
jadlam tak do mniej wiecej do 2 lat wstecz.. potem luby rzucil palenie i zaczelo sie jego podzeranie- a u nas niestety- silnej woli brak- jak jedno zre, to drugie sie przyłącza.. nadwagi duzej nie mialalm, ale zawsze.. do tego jak zaczelam starania wspomagane (1,5 roku temu) to po kazdej owu zamieralam ruchowo-wysilkowo, bo przeciez bylam w ciazy
no i jeszczce przed in-vitro 5 inseminacji- to tez swoje zrobilo zapewne..
podsumowujac- to nie moja wina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 10:01
Iwone, Mega, Sabina, kkisia, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:zdaje sie prawie nic ( w zasadzie "prawie" mozna pominac
)- bo po porodzie pisala ze ma +2kg
a praca przy tasmie to juz pewnie na minusie.....
chyba mowila, ze 12 kg, ale pewna nie jestem..Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam! Okres mi się rozpedza! O jak dobrze, jak dobrze
Moje dziecko też dziś na balu, ale nie mam fot, bo panie poprzebierają dzieci po śniadaniu. A szkoda
Elfi co? Strach ci w majtki zajrzał? Tez czujesz ze bedzie fistach?Będzie mały Emilian?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 10:40
caffe, Iwone, gretka, kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, gosia7122, Elfik, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam! Okres mi się rozpedza! O jak dobrze, jak dobrze
Moje dziecko też dziś na balu, ale nie mam fot, bo panie poprzebierają dzieci po śniadaniu. A szkoda
Elfi co? Strach ci w majtki zajrzał? Tez czujesz ze bedzie fistach?Będzie mały Emilian?
-
Sabina wrote:Witam! Okres mi się rozpedza! O jak dobrze, jak dobrze
fajnie popatrzeć na jajka
Bozia3, kapturnica, Mega, gretka, Arwena, kkisia, Aasiula, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Pewnie nie chcą żeby dzieci się pobrudziły przy śniadaniu. U nas zanim dziecko wejdzie do sali ma zdjęcia indywidualne. Po śniadaniu grupowe a później zabawa na całego
Iwone, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wcześniej pracowala u nas pani Asia, ale niestety została przeniesona i skończyly się zdjęcia. Jej następczyni, coz jest z gatunku tych nie lubiących się męczyć zbytnio
Toć to dla nich niezły zarobek. Za zdjęcia każą sobie zapłacić 10zł grupowe + 17zł indywidualne. Te zdjęcia co wstawiłam, to zrobiłam komórką -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny