X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ginka mi zalecała brać dwie saszetki dziennie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta, priv.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Dziewczyny wg Was lepszy inofolic czy inofem? Jedne zachwycają się tym pierwszym inne tym drugim. Różnica cen w necie nie jest taka drastyczna, więc zastanawiam się po prostu co jest lepsze???????
    Ja pierwszy i jedyny bralam inofem i to po 1saszetce tylko do owulacji...Takze moge wypowiadac sie tylko o nim..W smaku takie byle co =D Ale moze co podziałała 8)

Wyspałam sie , słoneczko pięknie świeci..Za chwile do endo a mi sie z wyra nie chce wstac

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inofem (30 szt.):
    Mio-inozytol, kwas foliowy (kwas pteroilomonogluta-m i nowy), maltodekstryna, aromat cytrynowy.
    Zawartość w 1 saszetce: Mio-inozytol 2000 mg,Kwas foliowy 200 lig.

Inofolic (20szt):
    zawiera 2 g myo-inozytol i 200 µg kwasu foliowego

Ewidetnie to samo, a cena inna ;) Myślałam, że chociaż czymś innym się różnią ;)

A ten Clositol u nas nie dostępny :( Skład ten sam?

kapturnica lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Z calym szacunkiem Iwone. Nie moge kontaktowac sie z moim facetem do czasu podjecia jakichs decyzji. To odgorne zalecenie.
    Nie masz pojecia jakie sa procedury ( identyczne sa w Pl ), wiec blagam, nie dawaj mi juz wiecej dobrych rad.

A ze on pisze na forum? Kazdemu wolno...
    Pozdrawiam wszystkie w deszczowy dzien. Myslalam, ze tu jakis lepszy nastroj na forum, ale widze, ze niebieski karton sie jednak przyda.
    jak mogłaś dopuścic do idiotycznych odgórnych zaleceń?
    dwoje dorosłych inteligentnych ludzi....

szczęśliwa 2, Mega, Iwone, gretka, Bozia3, kkisia, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza oryginalne dosc te zdjecia..Ale jakos mam wrażenia ,że dziełuszki gorzej na n ich wyszły niz chłopaczki..Niektóre zdjęcia jak z teksańskiej masakry piła motorową =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:39

Mega, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Dziewczyny wg Was lepszy inofolic czy inofem? Jedne zachwycają się tym pierwszym inne tym drugim. Różnica cen w necie nie jest taka drastyczna, więc zastanawiam się po prostu co jest lepsze???????

ja jeszcze nie wiem - teraz nakupilam inofemu, choc uwazam ze to wsio to samo, np w pl jesienia nabylam inofolik w pl- po 20 szt. pakowany, pozniej w De inofolik- po 30 szt, a i Clavella w De- tez to samo w kazdym razie ja zadnej roznicy nie wychwycilam,a slyszalam ze inofem ma cytrynowy smak- a sprawdze w przyszlym tyg. jak mi sie clavella skonczy

Mango, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Właśnie.
    Ewa jeśli jest zalecenie nie utrzymywania kontaktów, to dotyczy to też forum, tym bardziej wiedząc że on tu wchodzi.
    Skoro loguje się na forum i pisze z osobami które mogą mieć z nim kontakt, to chyba coś jest nie tak.
    Napisanie facetowi wprost że nie wolno jej się kontaktować przez jakiś czas, nie jest żadnym kontaktem, a jego by to uspokoiło, a nam zaoszczędziłoby nerwów i domysłów.

Arwena, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza oryginalne dosc te zdjecia..Ale jakos mam wrażenia ,że dziełuszki gorzej na n ich wyszły niz chłopaczki..Niektóre zdjęcia jak z teksańskiej masakry piła motorową =D

ano.. i te czarne pepowiny- jako inaczej sobie to wyobrazalam, jak taka rozowa prosta rurke ;)
    ale gosciu chyba troche podkrecil efekt swiatlem, bo przeciez kurde na sali do cesarki ciemno chyba nie jest, nie?

kapturnica lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Co ty wiesz o tym? Tyle co z Faktow wyczytasz...

Sory, laski, ale meczy mnie juz ta cala sytuacja. Czy ja prosilam o porady i pomoc? Pisalam: tematy to kupy, siki, ciaze, dzieci. Ze sobie poradze, trzymajcie tylko za mnie kciuki. Ale zawsze sie znajdzie jakas ciocia dobra rada, ktora wie wszystko najlepiej. Albo tak sie jej wydaje...

Kurde, myslalam, ze znamy sie troche. Z jednymi mniej, z drugimi wiecej. Ale najgle pojawia sie ktos, kogo nie znacie i natychmiast stajecie po jego stronie...

Jestem w sytuacji, o ktorej myslalam, ze zdarza sie tylko w filmach. Odpuscie wiec sobie komentarze, co powinnam i co jest dla mnie najlepsze. Jak chcecie pisac cos do mnie, jesli faktycznie troszczycie sie o mnie i moje dzieci, to raczej niech to beda glosy wsparcia, zebym sie trzymala i zeby to sie wszystko dobrze skonczylo. To chyba nie jest trudne?

Pozdrawiam wszystkie.

kapturnica, Arwena, Elfik, malgos741, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Napisanie facetowi wprost że nie wolno jej się kontaktować przez jakiś czas, nie jest żadnym kontaktem
    Mylisz sie.

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze coś. Pusur nie radzę ci co masz robić ani czego nie robić, to twoja sprawa jeśli chcesz spierdolić życie wszystkim których podobno kochasz. Jedyne co ci radziłam to to, żebyś robiła tak, żeby dzieci na tym nie ucierpiały. W tej chwili nawet tego ci nie radzę.

megan8 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ano.. i te czarne pepowiny- jako inaczej sobie to wyobrazalam, jak taka rozowa prosta rurke ;)
    ale gosciu chyba troche podkrecil efekt swiatlem, bo przeciez kurde na sali do cesarki ciemno chyba nie jest, nie?
    Raczej podkoloroyzowane sa..Hhehehhe Pepowina jest taka dosc ciemna i siwa..A jak zobaczysz łożysko..Fujjj 8) Najwazniejsze ,ze te organy podtrzymuja życie malenstw Pal licho ich wyglad =D

paszczakin, Mega, kkisia, Aasiula, Elfik, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Sory, laski, ale meczy mnie juz ta cala sytuacja. Czy ja prosilam o porady i pomoc? Pisalam: tematy to kupy, siki, ciaze, dzieci. Ze sobie poradze, trzymajcie tylko za mnie kciuki. Ale zawsze sie znajdzie jakas ciocia dobra rada, ktora wie wszystko najlepiej. Albo tak sie jej wydaje...

Kurde, myslalam, ze znamy sie troche. Z jednymi mniej, z drugimi wiecej. Ale najgle pojawia sie ktos, kogo nie znacie i natychmiast stajecie po jego stronie...

Jestem w sytuacji, o ktorej myslalam, ze zdarza sie tylko w filmach. Odpuscie wiec sobie komentarze, co powinnam i co jest dla mnie najlepsze. Jak chcecie pisac cos do mnie, jesli faktycznie troszczycie sie o mnie i moje dzieci, to raczej niech to beda glosy wsparcia, zebym sie trzymala i zeby to sie wszystko dobrze skonczylo. To chyba nie jest trudne?

Pozdrawiam wszystkie.
    Powodzenia! Niech ci sie w życiu wszystko dobrze ułoży

Zamówiłam sobie na jutro inofem do apteki, niestety nie wiem ile będzie kosztował, najwyżej nie wezmę a zamówię w necie.|

kapturnica, Pusurek, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Pozdrawiam wszystkie.

Trzymaj sie tam dzielnie... I trzymam w kciuki byś wyprowadziła wszystko na prostą tak by Tobie i dzieciom było dobrze..Tak szczczerze i z serducha to pisze... 8)

Pusurek, Mega, kkisia, Elfik, macduska, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko na chwilę..
    ale
    sorry z tego co zrozumiałam to Pusur ma zakaz utrzymywania kontaktu z mężem a nie z nami?
    To, że pisze z nami to co mu da?? bo nie bardzo rozumiem??
    Może zajmijcie się swoimi sprawami a nie w kółko drążycie temat i włazicie w czyjeś życie z buciorami. Jak bardzo chcecie jej pomóc to napiszcie do Pusura na privie.
    Nie trzeba być inteligentnym, żeby zrozumieć, że skoro Pusur publicznie nie podaje powodów i przyczyny tej sytuacji, to może nie może?
    na chuj to drążyć dalej
    Pusura facet zostawił telefony możecie zadzwonić..zaczynam mieć wrażenie, że nie chęć pomocy Wami kieruje tylko ciekawość co się stało

Iwone wrote:
    Właśnie.
    Ewa jeśli jest zalecenie nie utrzymywania kontaktów, to dotyczy to też forum, tym bardziej wiedząc że on tu wchodzi.
    Skoro loguje się na forum i pisze z osobami które mogą mieć z nim kontakt, to chyba coś jest nie tak.
    Napisanie facetowi wprost że nie wolno jej się kontaktować przez jakiś czas, nie jest żadnym kontaktem, a jego by to uspokoiło, a nam zaoszczędziłoby nerwów i domysłów.

kapturnica, Pusurek, paszczakin, Mega, Arwena, kkisia, moremi, Aasiula, gosia7122, Elfik, malgos741, macduska, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yyhmm właśnie to zrobiłaś więc już daj sobie spokój
    Iwone wrote:
    I jeszcze coś. Pusur nie radzę ci co masz robić ani czego nie robić, to twoja sprawa jeśli chcesz spierdolić życie wszystkim których podobno kochasz. Jedyne co ci radziłam to to, żebyś robiła tak, żeby dzieci na tym nie ucierpiały. W tej chwili nawet tego ci nie radzę.

kapturnica, Pusurek, paszczakin, kkisia, Arwena, Elfik, malgos741, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Raczej podkoloroyzowane sa..Hhehehhe Pepowina jest taka dosc ciemna i siwa..A jak zobaczysz łożysko..Fujjj 8) Najwazniejsze ,ze te organy podtrzymuja życie malenstw Pal licho ich wyglad =D

patrz a niektorzy sa w stanie to lozysko zjesc....

kapturnica, paszczakin, Mega, kkisia, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    No z cebulka na masełłku 8) Mniam =D

paszczakin, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Bleee, nie przy jedzeniu ;) w Azji skupują gabinety kosmetyczne :)

kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 6826 6827 6828 6829 6830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ