X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie przyszło Ci do głowy, że może własnie dlatego, żeby się nie pozabijali wkroczyły osoby trzecie? przecież rózne są powody takich sytuacji
    nie wiesz, nie znasz się, to żeby nie powiedzieć brzydko nie otwieraj już ust w tym temacie, bo siejesz ferment
    Iwone wrote:
    Mega mnie nie interesują powody z jakiego znaleźli się w takiej sytuacji. Niech się pozabijają, ja mam to gdzieś. To ich sprawa co robią, ale można było przerwać to wszystko na samym początku i cały czas mi o to chodzi.
    Ja swoim dzieciom nigdy bym czegoś takiego nie zafundowała, jeśli by był tak bardzo źle, to odeszłabym na dobre, a nie bawiła się w kotka i myszkę.

kapturnica, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja mysle, ze z takim zapalem drazysz ten temat, ze Reni ma jednak racje. Ze cie to rajcuje, a szkoda.

Iwone, skoncz juz, jesli mozesz, prosze. Badz dojrzala kobieta, potrafiaca akceptowac, ze na swiecie dzieja sie rozne rzeczy, na ktore nie mamy wplywu. I nie pisz juz wiecej na ten temat, z szacunku dla mnie, bo twierdzilas, ze go masz ( czego nie widze jednak niestety ).
    Nie zamierzam drążyć, odpowiedziałam Ci tylko na Twój post skierowany do mnie. Z mojej strony uważam temat za zamknięty i nie dam się więcej sprowokować.

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby głupi miał rebusik!
    Heretyczka wrote:
    te które siedza w kartonach po co piszą? to albo siedza albo piszą

kapturnica, Pusurek, Mega, moremi, paszczakin, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a nie przyszło Ci do głowy, że może własnie dlatego, żeby się nie pozabijali wkroczyły osoby trzecie? przecież rózne są powody takich sytuacji
    nie wiesz, nie znasz się, to żeby nie powiedzieć brzydko nie otwieraj już ust w tym temacie, bo siejesz ferment
    Reni nie ciągnij już tematu.

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Booooże widzisz i nie grzmisz.. jak na razie próbujemy dać Ci do zrozumienia, żebyś przysiadła na dupie i swoje zdanie na ten temat zachowała dla siebie
    Iwone wrote:
    Reni nie ciągnij już tematu.

kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A mozecie kurde przestac juz ciagnac ten temat???Ilez mozna jedno i to samo walkowac??Normalnie rzygac mi sie juz chce od tego jacy specjalisci sa na tym forum i radami co kto ma ze swoim zyciem robic.Ty bys tak zrobila , ktos inny inaczej..Co to kurwa mac ma byc??
    Wpada ktos , wypisuje najpewniej jakies jebane brednie na temat dziewczyny , ktora podobno lubicie i z ktora zżyłyscie sie od miesiecy....I nagle rozwiazuje sie worek z radami co kto ma zrobic??Kurwa niech kazdy zyje swoim zyciem.!!!.Malo macie wlasnych problemow??Malo???
    To zajmijcie sie nimi!!
    Gdyby Pusur chciala pisac o swoich powodach to by o nich pisala i poprosila o rade.Skoro tego nie robi , dobitnie dała do zrozumienia ,ze nie chce o tym mowic to po chuj???.Co to kurwa za czasy ,ze jak sie tylko komus noga podwija to sie inni ciesza.Jebane dwulicowce bo inaczej tego nie mozna nazwac i zapraszanie by ktos wyciagal szczegoly z zczyjegos zycia,.Cieszy Was to???..Mozecie sie kurwa wsyzstkie na mnie poobrazac , mam to centralnie w dupie ale to chore!!!!
    Bardzo ladny post, Kapta. Czapki z glow. ;)

Dziekuje...

kapturnica, Arwena, Elfik, macduska lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, jedni mogą ciągnąć inni nie. Dotyczy się to wszystkich którzy dalej komentują. Napisałam koniec tematu i po co to dalej ciągniecie, żeby mieć ostatnie zdanie?

megan8 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bardzo ladny post, Kapta. Czapki z glow. ;)

Dziekuje...

Tu nie ma za co dziekowac..Tu trzeba nazwac prawde po imieniu!!! ..A ja nie zamierzam udawac ,ze mnie to nie wkurwia..Mozna miec do siebie rozne zale i pretensje ale na Boga we wszystkim trzeba miec umiar i nie wyszukiwac momentow do tego by wbijac noz w plecy...Gdzie takt i wyczucie , gdzie to wsparcie???.Nie wspomne o zwyklej ludzkiej zyczliwosci .
    Widac ja wlasnie co po niektorych wypowiedziach.Jakie kolezanki forumowe.I kto kiedy moze liczyc na kogo ...
    A mi jest po prostu wstyd!!!

Sabina, Arwena, Pusurek, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W programie padło stwierdzenie: "otocyony tarmoszą Freda" padłam :D

Lucky, Elfik, Simba, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa gratulacje :) i czekam na relacje jak chlop zareagowal

Co dzis gotujecie ?

Mega, kapturnica, Arwena, Lucky, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Co dzis gotujecie ?
    Ja tez :)
    U mnie młoda zażyczyła sobie mielone i kapustę zasmażaną :)

kkisia, Lucky lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa przepraszam z tego wszystkiego zapomnialabym..Sliczna beta i cudny progesteron,.Rzec mozna wyjechany w kosmos..No to teraz tylko sie cieszyc 8)

kkisia, Mega, Lucky, Aasiula, Elfik, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa super oficjalne gratulacje :-)
    a Iwcia juz w domu? zadnego sprawozdania dzisiaj nie mamy?

Mega, kkisia, Lucky, Elfik, peppapig lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A mozecie kurde przestac juz ciagnac ten temat???Ilez mozna jedno i to samo walkowac??Normalnie rzygac mi sie juz chce od tego jacy specjalisci sa na tym forum i radami co kto ma ze swoim zyciem robic.Ty bys tak zrobila , ktos inny inaczej..Co to kurwa mac ma byc??
    Wpada ktos , wypisuje najpewniej jakies jebane brednie na temat dziewczyny , ktora podobno lubicie i z ktora zżyłyscie sie od miesiecy....I nagle rozwiazuje sie worek z radami co kto ma zrobic??Kurwa niech kazdy zyje swoim zyciem.!!!.Malo macie wlasnych problemow??Malo???
    To zajmijcie sie nimi!!
    Gdyby Pusur chciala pisac o swoich powodach to by o nich pisala i poprosila o rade.Skoro tego nie robi , dobitnie dała do zrozumienia ,ze nie chce o tym mowic to po chuj???.Co to kurwa za czasy ,ze jak sie tylko komus noga podwija to sie inni ciesza.Jebane dwulicowce bo inaczej tego nie mozna nazwac i zapraszanie by ktos wyciagal szczegoly z zczyjegos zycia,.Cieszy Was to???..Mozecie sie kurwa wsyzstkie na mnie poobrazac , mam to centralnie w dupie ale to chore!!!!
    Pusur od pewnego czasu pisała o swoich problemach i że dziewczyny to komentuja wydaje sie naturalne, od tego jest internet, taka jest natura ludzka więc twój teatrzyk tutaj niczego nie zmienia tym bardziej nie dowodzi że ty jestes wyjatkowa w tym temacie.
    Tak naprawde to powinna zlikwidowac konto jezeli pragnie byc anonimowa poniewaz ktos zawsze sie bedzie interesował co np u Adamka czy ogólnie u nich tym bardziej że wklejała jako jedna z nielicznych zdjecia całej rodziny.
    Trzeba być konsekwentnym. Nic złego że ktos sie interesuje lub doradza.

Iwone, mamatrojki80, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, progesteron mam 138! Ups... czy aż tak może wzrosnąc przy Lutce? kilka ciałek żółtych? bliźniaki? Nie, no, nie w mojej rodzinie

Mega, gretka, Lucky, Aasiula, malgos741, peppapig, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trala la a ja robie placki :)

Mega, Lucky lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Pepa super oficjalne gratulacje :-)
    a Iwcia juz w domu? zadnego sprawozdania dzisiaj nie mamy?
    Dajcie sie dziewczynie rozpakować ;)

Lucky, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Słuchajcie, progesteron mam 138! Ups... czy aż tak może wzrosnąc przy Lutce? kilka ciałek żółtych? bliźniaki? Nie, no, nie w mojej rodzinie

kiedys pojawi sie pierwsza para, wiec dlaczego nie teraz?;-)

Mega, Lucky lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Pusur od pewnego czasu pisała o swoich problemach i że dziewczyny to komentuja wydaje sie naturalne, od tego jest internet, taka jest natura ludzka więc twój teatrzyk tutaj niczego nie zmienia tym bardziej nie dowodzi że ty jestes wyjatkowa w tym temacie.
    Tak naprawde to powinna zlikwidowac konto jezeli pragnie byc anonimowa poniewaz ktos zawsze sie bedzie interesował co np u Adamka czy ogólnie u nich tym bardziej że wklejała jako jedna z nielicznych zdjecia całej rodziny.
    Trzeba być konsekwentnym. Nic złego że ktos sie interesuje lub doradza.

Racz z łaski swojej miec na tyle jeszcze wyczucia i w ogole do mnie nie pisac...Najlepiej uznaj ,ze ja nie istnieje i nie czytaj moich teatrzykowych postow tak jak omijasz te o magnesach i wierszyki elfi.Poprostu odpierdol sie ode mnie raz a na zawsze.

Pusurek, Reni, Sabina, kkisia, moremi, paszczakin, Elfik, macduska, Mango lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:

Co dzis gotujecie ?
    no i to jest dobre pytanie bo brakuje mi koncepcji na dzisiejszy obiad ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:48

Mega, Lucky, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 6828 6829 6830 6831 6832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ