35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra zwijam sie do tego endo..mam nadzieje ,ze raz dwa zalatwie wszystko..A w nagrode se kupie lody!A co !
w koncu jest tam oprocz zlego cukru rowniez wartosciowe bialko
Milego dziewczyny!!Sabina, kkisia, Arwena, Mega, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Gretka, cukiniowe sobie zrob.. Jak sie dobrze doprawi, to nawet zjadaczy ziemniakow mozna oszukac
ale z samej cukinii? bo kiedys w zamierzchlych czasach raz sprobowalam i pamietam ze strasznie pryskalo( chyba ilosc wodyy) ale nawet nie pamietam jak smakowaly...gretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:ale z samej cukinii? bo kiedys w zamierzchlych czasach raz sprobowalam i pamietam ze strasznie pryskalo( chyba ilosc wodyy) ale nawet nie pamietam jak smakowaly...
ja jako zaklejacz dodaje zmielona soczewice lub ciecierzyce..
cukinia starta, posolona.. jak sie duzo zsika to mozna odsaczyc.. jajko, przyprawy(sol, czosnek, cebula, lubczyk, papryka) i ewnentualnie lycha smietany, jak nie unikasz..
i pw zaraz bedziesz miala..
edit: na razie nie bedziesz miala, bo musisz mnie najpierw zaprzyjaciolkowac.. wyslalam zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 14:17
gretka lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja jako zaklejacz dodaje zmielona soczewice lub ciecierzyce..
cukinia starta, posolona.. jak sie duzo zsika to mozna odsaczyc.. jajko, przyprawy(sol, czosnek, cebula, lubczyk, papryka) i ewnentualnie lycha smietany, jak nie unikasz..
i pw zaraz bedziesz miala..
edit: na razie nie bedziesz miala, bo musisz mnie najpierw zaprzyjaciolkowac.. wyslalam zaproszenie
aaa jak ciecierzyca to ok - wlasnie ostatnio zglebiam tematgretka -
nick nieaktualnyNie, no, nie szaleje z bliźniakami, nie wkrecam się, to na pewno przez lutke.
A Betę mam 1083 czyli w ciagu 2 dni sie podwoiła, idzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 16:13
gretka, mamatrojki80, kkisia, Arwena, Mega, gosia7122, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie, no, nie szaleje z bliźniakami, nie wkecam się, to na pewno przez lutke.
A Betę mam 1038 czyli w ciagu 2 dni sie podwoiła, idzie ok
a w tym cyklu nie bylas podgladac jajeczek? nie bylo 2?Elfik, dorbie lubią tę wiadomość
gretka