35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Słuchajcie, progesteron mam 138! Ups... czy aż tak może wzrosnąc przy Lutce? kilka ciałek żółtych? bliźniaki? Nie, no, nie w mojej rodzinie
Lucky, Elfik lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Trala la a ja robie placki
ja se chyba na kolacje zrobię bo na obiad nie mogę, a mam ogromniaśną ochotę
teściowa wątroba boli i nie zje bidula wrrrr!
Lucky, Iwone, Elfik lubią tę wiadomość
-
witam piękne panie
nawet nie próbuję zrozumieć najnowszego zamieszania, tylko na wszelki wypadek trzymam kciuki żeby się poukładało, to co się przewróciło!
spóźniona jestem ale szczerze gratuluję Simbie jej pięknych Simbiątek
niesamowicie się cieszę z zielonej fali, gratuluję szczęśliwym zaciążonym! nieśmiało liczę że porwie mnie ta hojna zielona fala, bo najwyraźniej końca nie widać
witam nowe koleżanki
pozdrawiam stałe bywalczynie (nie nadanżam za rotacją awatarów)
proszę o modlitwę tudzież dobre słowo
my czekamy sobie na swój własny CUD z silnym wsparciem medycznym i niesłabnącą nadziejąMega, Iwone, gretka, kkisia, caffe, Natka_79, Aasiula, gosia7122, Elfik, macduska, Simba, SolarPolar, peppapig, mysza1975, Niuta, BISCA, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kurwa nie gadaj ze ziemniaczane
ja se chyba na kolacje zrobię bo na obiad nie mogę, a mam ogromniaśną ochotę
teściowa wątroba boli i nie zje bidula wrrrr!
eee ja tez sobie o nich pomarze tylko, choc to dzieki nim odkrylam w koncu moje klopoty z insulina...Elfik lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Racz z łaski swojej miec na tyle jeszcze wyczucia i w ogole do mnie nie pisac...Najlepiej uznaj ,ze ja nie istnieje i nie czytaj moich teatrzykowych postow tak jak omijasz te o magnesach i wierszyki elfi.Poprostu odpierdol sie ode mnie raz a na zawsze.
nie pisałam do ciebie personalnie tylko odniosłam sie do wypowiedzi która dotyczy nie tylko mnie
a tak wogóle to swierdziłam ze ci odpierdoliło niezle...może to hormonyIwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:zalezy jaki mialas wlasny progesteron i ile tej luteiny bierzesz...No i po przyroscie bety mozna poznac czy blizniaki..Progesteron raczej ci tego nie powie...
Beta jeszcze nie gotowa. Dam znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:59
Mega, Arwena, Iwone, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ciesze sie bardzo ,ze mnie zdiagnozowałas...Mam nadzieje , ze odpierdoliło również kilku innym dziewczynom i nie bede sie czuła samotna z tymi moimi hormonami..
To moj ostatni post skierowany bezposrednio do ciebie...I uznaj go za stricte personalnypaszczakin, kkisia, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Peppa, super wyniki.. Tym progesteronem to moglabys pol forum obdzielic..
Lucky, fajnie Cie widziec.. Trzymam kciuki! Co za wsparcie medyczne zescie sobie zorganizowali, jesli mozna zapytac?gretka, kkisia, Mega, Elfik, peppapig lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:eee ja tez sobie o nich pomarze tylko, choc to dzieki nim odkrylam w koncu moje klopoty z insulina...
Gretka, cukiniowe sobie zrob.. Jak sie dobrze doprawi, to nawet zjadaczy ziemniakow mozna oszukackkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
U mnie maz tez wielkie gotowanie z okazji pozostania w domu.. beda obiady zamrozone na leniwe czasy.. maz jak zwykle mistrz ragu, grochowa pyrli, zeberka w kapuscie zrobione i bedzie jeszcze pasztet..
Sabina, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:U mnie maz tez wielkie gotowanie z okazji pozostania w domu.. beda obiady zamrozone na leniwe czasy.. maz jak zwykle mistrz ragu, grochowa pyrli, zeberka w kapuscie zrobione i bedzie jeszcze pasztet..
He niezle go wykorzystujesz,,,
Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A Ty na forum??
He niezle go wykorzystujesz,,,
ja moja droga jestem wielofunkcyjna- on robi ragu tylko, ja reszte..Sabina, kapturnica, gretka, kkisia, Arwena, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ciesze sie bardzo ,ze mnie zdiagnozowałas...Mam nadzieje , ze odpierdoliło również kilku innym dziewczynom i nie bede sie czuła samotna z tymi moimi hormonami..
To moj ostatni post skierowany bezposrednio do ciebie...I uznaj go za stricte personalny
po prostu zauważyłam ze siedzisz przed kompem jak w malignie od paru dni, para ci bucha spod palców i walisz emocjami na oślep, niewazne czy z sensem czy nie,włosy masz pewnie tłuste bo nawet nie zdązyłas ich umyć.
Uspokój sie może, napij czegos chłodnego , popatrz na wszystko z dystansu,ovufriend i koleżanki nie umra bez ciebie.Iwone lubi tę wiadomość