35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:w celu?
to chyba Malezja była, rodziła tam. Na porodówce same kobiety w personelu i każda rodząca na wyjście dostala to łożysko
jej ostatecznie zostało Zakopane pod drzewem
-
nick nieaktualnynic nie czytałam ciagle jestem w biegu jak nigdy!
ogłaszam iz progeteron 40,78 a beta 113,5(dzisiaj powinnam miec okres)
cała sie trzęsę! mąż będzie wieczorem to mu powiem
oby wszystko było dobrze tym razem i dzwonie do giinki mojej z wiadomością
pozdrawiam i obiecuje WAS nadgonić niedługo będe miała luzy na całego
ściskam i dobredo dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:11
Mega, Iwone, Pusurek, kapturnica, gretka, paszczakin, Sabina, kkisia, Lucky, caffe, anna maria, Aasiula, gosia7122, SolarPolar, Elfik, malgos741, dorbie, Bursztyn, Bozia3, mysza1975, Niuta, BISCA, slash lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Reni ale czemu ty sie dziwisz, w końcu baba to taki ciekawski i wścibski twór jest
Ja swoim dzieciom nigdy bym czegoś takiego nie zafundowała, jeśli by był tak bardzo źle, to odeszłabym na dobre, a nie bawiła się w kotka i myszkę.Mega, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:nic nie czytałam ciagle jestem w biegu jak nigdy!
ogłaszam iz progeteron 40,78 a beta 113,5(dzisiaj powinnam miec okres)
cała sie trzęsę! mąż będzie wieczorem to mu powiem
oby wszystko było dobrze tym razem i dzwonie do giinki mojej z wiadomością
pozdrawiam i obiecuje WAS nadgonić niedługo będe miała luzy na całego
ściskam i dobredo dniapeppapig, kapturnica, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mega mnie nie interesują powody z jakiego znaleźli się w takiej sytuacji. Niech się pozabijają, ja mam to gdzieś. To ich sprawa co robią, ale można było przerwać to wszystko na samym początku i cały czas mi o to chodzi.
Ja swoim dzieciom nigdy bym czegoś takiego nie zafundowała, jeśli by był tak bardzo źle, to odeszłabym na dobre, a nie bawiła się w kotka i myszkę.Iwone, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Reni ale czemu ty sie dziwisz, w końcu baba to taki ciekawski i wścibski twór jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:18
Pusurek, Mega, Reni, kkisia, moremi, Elfik, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chyba sie troche zagalopowalas, nie wydaje ci sie?
Nie oznacza to że wam źle życzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:22
megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Nie, wyraziłam tylko swoją opinię że wasze sprawy to wasz problem, a nie jak Reni napisała że jesteśmy ciekawe co się u was wydarzyło. Tylko tyle.
Iwone, skoncz juz, jesli mozesz, prosze. Badz dojrzala kobieta, potrafiaca akceptowac, ze na swiecie dzieja sie rozne rzeczy, na ktore nie mamy wplywu. I nie pisz juz wiecej na ten temat, z szacunku dla mnie, bo twierdzilas, ze go masz ( czego nie widze jednak niestety ).Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mozecie kurde przestac juz ciagnac ten temat???Ilez mozna jedno i to samo walkowac??Normalnie rzygac mi sie juz chce od tego jacy specjalisci sa na tym forum i radami co kto ma ze swoim zyciem robic.Ty bys tak zrobila , ktos inny inaczej..Co to kurwa mac ma byc??
Wpada ktos , wypisuje najpewniej jakies jebane brednie na temat dziewczyny , ktora podobno lubicie i z ktora zżyłyscie sie od miesiecy....I nagle rozwiazuje sie worek z radami co kto ma zrobic??Kurwa niech kazdy zyje swoim zyciem.!!!.Malo macie wlasnych problemow??Malo???
To zajmijcie sie nimi!!
Gdyby Pusur chciala pisac o swoich powodach to by o nich pisala i poprosila o rade.Skoro tego nie robi , dobitnie dała do zrozumienia ,ze nie chce o tym mowic to po chuj???.Co to kurwa za czasy ,ze jak sie tylko komus noga podwija to sie inni ciesza.Jebane dwulicowce bo inaczej tego nie mozna nazwac i zapraszanie by ktos wyciagal szczegoly z zczyjegos zycia,.Cieszy Was to???..Mozecie sie kurwa wsyzstkie na mnie poobrazac , mam to centralnie w dupie ale to chore!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:28
paszczakin, Arwena, Mega, Reni, Pusurek, kkisia, Sabina, moremi, Aasiula, gosia7122, Elfik, malgos741, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość