35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:żeście mnie wystraszyły - Natka, jak schudniecie to i pewnie dzidzia mała, kuszące, ale od czytania o kurczaku na sałacie już mam pomysł, zeby mnie ktoś zastzrelił...
Mega, gretka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idę sprzątać, bo później muszę wyskoczyć na zakupy.
Do kartonu się nie chowam, bo nie mam powodu. Nikogo na forum nie zbluzgałam, nie obraziłam, a jeśli ktoś czuje się obrażony, to już nie moja wina.
Poza tym Pusur nie powinna do tego dopuścić. Wiedziała że jej partner pisze na forum i wystarczyło żeby się do niego odezwała, a przynajmniej mogła to zrobić na priv. Tym czasem dobrze się bawiła widząc jak przez jej faceta dzieli się forum.
Pusur z całym szacunkiem do Ciebie- nie powinnaś była do tego dopuścić!
caffe, Mega, gretka, Arwena, Heretyczka, szczęśliwa 2, kkisia, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Faken, ja tez mam jeszczce choinke.. Chyba ja dzis rozbiore, bo zostalam w domu na gardło.. Poza tym wczoraj zassalam tyle czosnku, ze moj wyziew mialby znaczny wplyw na dobrostan wspolpracownikow..
Lektura tego, co sie dziej w ciazy w kazdym kolejnym tygodniu mnie powalila:
Dwudziesty szósty tydzień to ostatni pełny tydzień drugiego trymestru. Ciesz się błogosławionym stanem póki możesz – od tej chwili będzie tylko gorzej.kapturnica, Mega, gretka, Arwena, kkisia, Aasiula, gosia7122, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry lub nie, jak kto woli
Misiek, widze ze bursztyn jest nowa jednostka miar i wag ale za duzo se policzylas, bo ja waze 46, to nie wiem czy dalej bierzesz dwa bursztyny czy odrabac?
Gretka, dobry sposob na brak smrodu padliny w lodowce- to nie kupowac i nie trzymac tam zwlok
Maz moj jutro wraca
Gdzie miss awatarow ?kapturnica, Bozia3, Sabina, anna maria, Mega, gretka, Arwena, Arwena, SolarPolar, kkisia, Aasiula, gosia7122, Elfik, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Idę sprzątać, bo później muszę wyskoczyć na zakupy.
Do kartonu się nie chowam, bo nie mam powodu. Nikogo na forum nie zbluzgałam, nie obraziłam, a jeśli ktoś czuje się obrażony, to już nie moja wina.
Poza tym Pusur nie powinna do tego dopuścić. Wiedziała że jej partner pisze na forum i wystarczyło żeby się do niego odezwała, a przynajmniej mogła to zrobić na priv. Tym czasem dobrze się bawiła widząc jak przez jej faceta dzieli się forum.
Pusur z całym szacunkiem do Ciebie- nie powinnaś była do tego dopuścić!Mega, gretka, Iwone, Arwena, szczęśliwa 2, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Faken, ja tez mam jeszczce choinke.. Chyba ja dzis rozbiore, bo zostalam w domu na gardło.. Poza tym wczoraj zassalam tyle czosnku, ze moj wyziew mialby znaczny wplyw na dobrostan wspolpracownikow..
Lektura tego, co sie dziej w ciazy w kazdym kolejnym tygodniu mnie powalila:
Dwudziesty szósty tydzień to ostatni pełny tydzień drugiego trymestru. Ciesz się błogosławionym stanem póki możesz – od tej chwili będzie tylko gorzej.paszczakin, Arwena, kapturnica, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Do kartonu się nie chowam, bo nie mam powodu. Nikogo na forum nie zbluzgałam, nie obraziłam, a jeśli ktoś czuje się obrażony, to już nie moja wina.
Poza tym Pusur nie powinna do tego dopuścić.do powyzszego:
Pusur nie jest odpowiedzialna za dzialania jej faceta, wiec nie mogla do ce3gos "dpuscic"lub ~"nie dopuscic".
Iwone wrote:Wiedziała że jej partner pisze na forum i wystarczyło żeby się do niego odezwała, a przynajmniej mogła to zrobić na priv.Iwone wrote:Tym czasem dobrze się bawiła widząc jak przez jej faceta dzieli się forum.
powyzsze sa tylko twoimi przypuszczeniami ktorych nie mozesz zweryfikowac
i na koniec: zaden uzytkownik forum nie ma az takiej mocy sprawczej zeby forum podzielic lub laczyc, forum podzielilo sie samo i kazdy niech bierze odpowiedzialnosc za to co robiReni, Pusurek, Sabina, kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Elfik, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dobry wszystkim,nie chce pisac ze wieje ,ale musze wieje i to bardzo.Milego dnia
anna maria, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Peppka ,żeby nie było ,że nie pamietam..Czekam niecierpliwie na wyniki bety i progesterona...
no wlasnie ja tez czekam na meldunek-tylko musialam sie oddalic wariactwo geodezyjno- urzedowe
a i dobra wiadomosc padlina zutylizowanaSabina, Arwena, kapturnica, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
gretka -
To ja zarzucam linkiem z glownej strony gazety
dla ludzi o mocnych nerwachgolumy i pępowiny w niespodziewanym kolorze..
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,17252324,Chlo____11__sekunda_po_cesarskim_cieciu,,1.htmlkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Idę sprzątać, bo później muszę wyskoczyć na zakupy.
Pusur z całym szacunkiem do Ciebie- nie powinnaś była do tego dopuścić!
Nie masz pojecia jakie sa procedury ( identyczne sa w Pl ), wiec blagam, nie dawaj mi juz wiecej dobrych rad.
A ze on pisze na forum? Kazdemu wolno...
Pozdrawiam wszystkie w deszczowy dzien. Myslalam, ze tu jakis lepszy nastroj na forum, ale widze, ze niebieski karton sie jednak przyda.kapturnica, Elfik, macduska lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wg Was lepszy inofolic czy inofem? Jedne zachwycają się tym pierwszym inne tym drugim. Różnica cen w necie nie jest taka drastyczna, więc zastanawiam się po prostu co jest lepsze???????
Sabina, gretka lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Dziewczyny wg Was lepszy inofolic czy inofem? Jedne zachwycają się tym pierwszym inne tym drugim. Różnica cen w necie nie jest taka drastyczna, więc zastanawiam się po prostu co jest lepsze???????
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn i Mango
różniecy w składzie żadnej nie ma jest tyle samo myo-inozytolu 2000 mg i kwasu foliowego 200mg
inofem jest tańszy i ma więcej saszetek
inofem 30sasz. inofolic 20 sasz
inofem na allegro 60szt z data do 2016r kupiłam z przesyłka za 73zł (to bardzo tanio)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:22
Bursztyn, Elfik lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:Bursztyn i Mango
różniecy w składzie żadnej nie ma
inofem jest tańszy i ma więcej saszetek
inofem 30sasz. inofolic 20 sasz
inofem na allegro 60szt z data do 2016r kupiłam z przesyłka za 73zł (to bardzo tanio)
ja i tak zreszta biore ClositolArwena, kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość