X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    żeście mnie wystraszyły - Natka, jak schudniecie to i pewnie dzidzia mała, kuszące, ale od czytania o kurczaku na sałacie już mam pomysł, zeby mnie ktoś zastzrelił...
    J sie urodził taki w sam raz, miał 3,230 kg i 53 cm. Nie martw sie na zapas, zobaczysz jak organizm będzie reagował na ciąże. Może akurat będziesz mogła jeść normalnie :)

Mega, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie mam jak :-( jestem w pracy :-(
    w domu jej zrób, jak ja wczoraj przy choince ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    te kartony mocno dziurawe są - bo i podglądać można...
    no własnie widze że jakies fejki te kartony

Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę sprzątać, bo później muszę wyskoczyć na zakupy.

Do kartonu się nie chowam, bo nie mam powodu. Nikogo na forum nie zbluzgałam, nie obraziłam, a jeśli ktoś czuje się obrażony, to już nie moja wina.
    Poza tym Pusur nie powinna do tego dopuścić. Wiedziała że jej partner pisze na forum i wystarczyło żeby się do niego odezwała, a przynajmniej mogła to zrobić na priv. Tym czasem dobrze się bawiła widząc jak przez jej faceta dzieli się forum.

Pusur z całym szacunkiem do Ciebie- nie powinnaś była do tego dopuścić!

caffe, Mega, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faken, ja tez mam jeszczce choinke.. Chyba ja dzis rozbiore, bo zostalam w domu na gardło.. Poza tym wczoraj zassalam tyle czosnku, ze moj wyziew mialby znaczny wplyw na dobrostan wspolpracownikow..

Lektura tego, co sie dziej w ciazy w kazdym kolejnym tygodniu mnie powalila:
    Dwudziesty szósty tydzień to ostatni pełny tydzień drugiego trymestru. Ciesz się błogosławionym stanem póki możesz – od tej chwili będzie tylko gorzej.

kapturnica, Mega, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122, Elfik, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry lub nie, jak kto woli ;)

Misiek, widze ze bursztyn jest nowa jednostka miar i wag ale za duzo se policzylas, bo ja waze 46, to nie wiem czy dalej bierzesz dwa bursztyny czy odrabac? ;)
    Gretka, dobry sposob na brak smrodu padliny w lodowce- to nie kupowac i nie trzymac tam zwlok ;)
    Maz moj jutro wraca :)
    Gdzie miss awatarow ? ;)

kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, anna maria, Mega, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122, Elfik, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wszystkim,nie chce pisac ze wieje ,ale musze wieje i to bardzo.Milego dnia

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, Elfik, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Do kartonu się nie chowam, bo nie mam powodu. Nikogo na forum nie zbluzgałam, nie obraziłam, a jeśli ktoś czuje się obrażony, to już nie moja wina.
    Poza tym Pusur nie powinna do tego dopuścić. Wiedziała że jej partner pisze na forum i wystarczyło żeby się do niego odezwała, a przynajmniej mogła to zrobić na priv. Tym czasem dobrze się bawiła widząc jak przez jej faceta dzieli się forum.

No ja podzielam ten pogląd.

Mega, gretka, Iwone, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ja mam jeszcze choinkę w domu a Wy już o jajkach :D
    Ja dzisiaj pozbierałam :)

Iwone, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Faken, ja tez mam jeszczce choinke.. Chyba ja dzis rozbiore, bo zostalam w domu na gardło.. Poza tym wczoraj zassalam tyle czosnku, ze moj wyziew mialby znaczny wplyw na dobrostan wspolpracownikow..

Lektura tego, co sie dziej w ciazy w kazdym kolejnym tygodniu mnie powalila:
    Dwudziesty szósty tydzień to ostatni pełny tydzień drugiego trymestru. Ciesz się błogosławionym stanem póki możesz – od tej chwili będzie tylko gorzej.
    Dobre to zdanie jest, poplułam tableta! Sielska reklama ciąży ;)

paszczakin, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Poza tym Pusur nie powinna do tego dopuścić.
    Z calym szacunkiem, ale sie ustosunkuje ;) do powyzszego:
    Pusur nie jest odpowiedzialna za dzialania jej faceta, wiec nie mogla do ce3gos "dpuscic"lub ~"nie dopuscic".
    Iwone wrote:
    Wiedziała że jej partner pisze na forum i wystarczyło żeby się do niego odezwała, a przynajmniej mogła to zrobić na priv.
    a moze miala swoje powody zeby tego nie robic? powody ktorych nie znasz?
    Iwone wrote:
    Tym czasem dobrze się bawiła widząc jak przez jej faceta dzieli się forum.
    skad mozesz wiedziec czy sie dobrze bawila?
    powyzsze sa tylko twoimi przypuszczeniami ktorych nie mozesz zweryfikowac
    i na koniec: zaden uzytkownik forum nie ma az takiej mocy sprawczej zeby forum podzielic lub laczyc, forum podzielilo sie samo i kazdy niech bierze odpowiedzialnosc za to co robi

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, Elfik, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry wszystkim,nie chce pisac ze wieje ,ale musze wieje i to bardzo.Milego dnia
    A u mnie piękne, wiosenne słoneczko :)

anna maria, Elfik lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Peppka ,żeby nie było ,że nie pamietam..Czekam niecierpliwie na wyniki bety i progesterona... 8)

no wlasnie ja tez czekam na meldunek-tylko musialam sie oddalic wariactwo geodezyjno- urzedowe
    a i dobra wiadomosc padlina zutylizowana :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

gretka
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja zarzucam linkiem z glownej strony gazety
    dla ludzi o mocnych nerwach ;) golumy i pępowiny w niespodziewanym kolorze..

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,17252324,Chlo____11__sekunda_po_cesarskim_cieciu,,1.html

kapturnica lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Z calym szacunkiem Iwone. Nie moge kontaktowac sie z moim facetem do czasu podjecia jakichs decyzji. To odgorne zalecenie.
    Nie masz pojecia jakie sa procedury ( identyczne sa w Pl ), wiec blagam, nie dawaj mi juz wiecej dobrych rad.

A ze on pisze na forum? Kazdemu wolno...
    Pozdrawiam wszystkie w deszczowy dzien. Myslalam, ze tu jakis lepszy nastroj na forum, ale widze, ze niebieski karton sie jednak przyda.

kapturnica, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wg Was lepszy inofolic czy inofem? Jedne zachwycają się tym pierwszym inne tym drugim. Różnica cen w necie nie jest taka drastyczna, więc zastanawiam się po prostu co jest lepsze???????

nick nieaktualny, gretka lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byl dobry, ale oczywiscie nie da sie odpuscic bez kolejnego zamieszania.. Ech..

kapturnica, gretka, nick nieaktualny, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Dziewczyny wg Was lepszy inofolic czy inofem? Jedne zachwycają się tym pierwszym inne tym drugim. Różnica cen w necie nie jest taka drastyczna, więc zastanawiam się po prostu co jest lepsze???????
    a jaka jest roznica w skladzie?

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn i Mango

różniecy w składzie żadnej nie ma jest tyle samo myo-inozytolu 2000 mg i kwasu foliowego 200mg

inofem jest tańszy i ma więcej saszetek
    inofem 30sasz. inofolic 20 sasz

inofem na allegro 60szt z data do 2016r kupiłam z przesyłka za 73zł (to bardzo tanio)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:22

Bursztyn, Elfik lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    Bursztyn i Mango

różniecy w składzie żadnej nie ma

inofem jest tańszy i ma więcej saszetek
    inofem 30sasz. inofolic 20 sasz

inofem na allegro 60szt z data do 2016r kupiłam z przesyłka za 73zł (to bardzo tanio)
    no to sprawa jasna, dzieki :)
    ja i tak zreszta biore Clositol

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 6825 6826 6827 6828 6829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ