35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ja lubie, ale na maile odpowiadalam..
Wzielismy w koncu astre sports tourer.. Obły, jak kazdy kombiak, ale dzis pojezdzilismy testowym i ujdzie- oczu nie wypala..
Ale i tak serce mi peknie jak w rozliczeniu oddawac bedziemy moja piekna furke, mojego kaprysa z mikroskopijnym bagaznikiem, ale za to z pieknymi rurami (tego juz chyba nawet nie mozna kupic, zakazali chyba rur z przodu auta?) i skorami w kolorze winaAasiula, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Tylko Ja to sie zapladniam wiec czasu malo na gadanie hyhyhy
Aasiula, kapturnica, gretka, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:wyjałowisz chUopa jak tak dzien po dniu bedziesz go męczyła..Kiedy spermiszony zdąży nazbierac?
Już mu dwa razy mowilam prrrrr szalony a on nicmalgos741, caffe, Elfik, Arwena, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Mango lubią tę wiadomość
-
Jakos taka chujnia z grzybnia sie zrobiła ..Brakuje tez Morki i Renisławy..Gdzie prasówki juz nawet niech mnie Morka straszy za rasizm.Byletylko wróciły...
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/crying-sad/crying009 watermark.gif[/img]Aasiula, Pusurek, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, macduska, ComeToMeBaby, inessa, Simba, Mega, Dorka1979, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja mam vw sharan ...rodzinny
malgos741, Aasiula, Sabina, Elfik, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Morka jak będzie chciała to się odezwie.... do przesady dziewczyny zachowujecie się jak w przedszkolu ...
gretka, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, Bozia3, Iwone, kkisia, Mango lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:Jakos taka chujnia z grzybnia sie zrobiła ..Brakuje tez Morki i Renisławy..Gdzie prasówki juz nawet niech mnie Morka straszy za rasizm.Byletylko wróciły...
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/crying-sad/crying009 watermark.gif[/img]
Reniek ,Morek wracajciemalgos741, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jakos taka chujnia z grzybnia sie zrobiła ..Brakuje tez Morki i Renisławy..Gdzie prasówki juz nawet niech mnie Morka straszy za rasizm.Byletylko wróciły...
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/crying-sad/crying009 watermark.gif[/img]kapturnica, Aasiula, malgos741, Sabina, gosia7122, Arwena, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja se kupilam malego modusa w maju..I juz chUop mi zapowiedziałm ,ze trza jego i moje będzie sprzedać na wiosne i kupic pewnie cosik wiekszego bo bedzie problem sie pomieścic...I trza bedzie zacząc szukac znowu..
Aasiula, kapturnica, gretka, Sabina, caffe, Mega, kkisia, Mango lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Korciło mnie kiedys wejsc i pooglądac wózki
ale chyba za wczesnie heheheheh Kurde ja sie wogole nie orientuje teraz w tym calym sprzecie..Nie mowiac o tych roznych udogodnieniach nasluchiwaczach serduszka itd...Moze za apre meisiecy dziewczyny te ktore nie beda mialy w planach sie juz starac beda chcialy odsprzedawac to ja sie pisze
Kupowac nowe hmm..Moze i fajnie ale ceny tez sa niezle chyba
Aasiula, malgos741, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No zdandeerwowały sie i co zrobisz jak nci nie zrobisz??Mma nadzieje ,że szybko ochłona i wrócą...
kapturnica, Aasiula, Pusurek, Sabina, Arwena, macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:Korciło mnie kiedys wejsc i pooglądac wózki
ale chyba za wczesnie heheheheh Kurde ja sie wogole nie orientuje teraz w tym calym sprzecie..Nie mowiac o tych roznych udogodnieniach nasluchiwaczach serduszka itd...Moze za apre meisiecy dziewczyny te ktore nie beda mialy w planach sie juz starac beda chcialy odsprzedawac to ja sie pisze
Kupowac nowe hmm..Moze i fajnie ale ceny tez sa niezle chyba
Jezusie koszmar ale jak zobaczylam bujaczek no taki lezaczek ktory na przyciski buja trzesie I chuj wie co Jeszcze robi to normalnie szoku doznalam
Kuźwa Ja to musialam popierdzielac noga żeby sie bujalo
Ja pidole jakie bajery terazkapturnica, Sabina, caffe, gosia7122, Elfik, Arwena, inessa, kkisia, Mango lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sluchaj ja bylam dzisiaj w sklepie Toys Rush czy jakos tak I tam tez sa wozki I cala reszta to mi oczy wyszly normalnie jakie ceny sà
Jezusie koszmar ale jak zobaczylam bujaczek no taki lezaczek ktory na przyciski buja trzesie I chuj wie co Jeszcze robi to normalnie szoku doznalam
Ja pidole jakie bajery teraz
Mimo wszystko i tak to dla mnie jakasik abstrakcja ehehAasiula, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sluchaj ja bylam dzisiaj w sklepie Toys Rush czy jakos tak I tam tez sa wozki I cala reszta to mi oczy wyszly normalnie jakie ceny sà
Ja pidole jakie bajery teraz
Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzień wieczór zwał jak zwał. Wrócę ale muszę ogarnąć swoje sprawy. I nie jest to związane z fochem. Trochę przykro się czyta te wszystkie oceny. No nic, na razie mam swoje problemy i nie chce mi się wdawać w jałowe dyskusje.
Aasiula, kapturnica, malgos741, moremi, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, macduska, Pusurek, ComeToMeBaby, Simba, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Noooo nie tylko ciebie to przerasta hehehehe..Ale na taki bujak to ja ma chec i napewno zakupie..Dobre i chwile jak male dziecko bedzie sie samo kolebalo....Teraz tyle lepiej, ze mozna wiele rzeczy kupic malo uzywanych a duzo taniej..Po co przeplacac?? Moja siostra juz mi zapowiedziala ,ze mamciuszkow nie kupowac bo siostra jej partnera ma 5mies synka i bedzie wszytskie ciuszki zbierac dla mnie..A dzieciaczki takie male nie maja kiedy znioszczyc rzeczy
Mimo wszystko i tak to dla mnie jakasik abstrakcja eheh
Jak uda mi sie jeszcze zajsc i urodzic dzieciatko to pewnie tez bede tak kupowac bo szkoda pieniedzy na nowe rzeczykapturnica, malgos741, gosia7122, Iwone lubią tę wiadomość