X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nikomu nic złego żes nie zrobiła..I przyznam ,że brakuje tu Cie Pusur No nawet tego pasnika i merynosa XD
    I to to to :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja lubie, ale na maile odpowiadalam..

Wzielismy w koncu astre sports tourer.. Obły, jak kazdy kombiak, ale dzis pojezdzilismy testowym i ujdzie- oczu nie wypala..
    Ale i tak serce mi peknie jak w rozliczeniu oddawac bedziemy moja piekna furke, mojego kaprysa z mikroskopijnym bagaznikiem, ale za to z pieknymi rurami (tego juz chyba nawet nie mozna kupic, zakazali chyba rur z przodu auta?) i skorami w kolorze wina :(
    ja mam vw sharan ...rodzinny ;)

Aasiula, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Tylko Ja to sie zapladniam wiec czasu malo na gadanie hyhyhy ;D
    ja prawdopodobnie w środę ;)

Aasiula, kapturnica, gretka, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    wyjałowisz chUopa jak tak dzien po dniu bedziesz go męczyła..Kiedy spermiszony zdąży nazbierac? =D
    To nie ja to on szaleje :)
    Już mu dwa razy mowilam prrrrr szalony a on nic ;D

malgos741, caffe, Elfik, Arwena, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Mango lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos taka chujnia z grzybnia sie zrobiła ..Brakuje tez Morki i Renisławy..Gdzie prasówki juz nawet niech mnie Morka straszy za rasizm.Byletylko wróciły...
    [img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/crying-sad/crying009 watermark.gif[/img]

Aasiula, Pusurek, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, macduska, ComeToMeBaby, inessa, Simba, Mega, Dorka1979, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja mam vw sharan ...rodzinny ;)
    A ja se kupilam malego modusa w maju..I juz chUop mi zapowiedziałm ,ze trza jego i moje będzie sprzedać na wiosne i kupic pewnie cosik wiekszego bo bedzie problem sie pomieścic...I trza bedzie zacząc szukac znowu..

malgos741, Aasiula, Sabina, Elfik, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka jak będzie chciała to się odezwie.... do przesady dziewczyny zachowujecie się jak w przedszkolu ...

gretka, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, Bozia3, Iwone, kkisia, Mango lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jakos taka chujnia z grzybnia sie zrobiła ..Brakuje tez Morki i Renisławy..Gdzie prasówki juz nawet niech mnie Morka straszy za rasizm.Byletylko wróciły...
    [img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/crying-sad/crying009 watermark.gif[/img]
    No mI tez bardzo ich brakuje
    Reniek ,Morek wracajcie :)

malgos741, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wroca na pewno. I znowu bedzie jak dawniej. :)

kapturnica, Aasiula, malgos741, Sabina, gosia7122, Arwena, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zdandeerwowały sie i co zrobisz jak nci nie zrobisz??Mma nadzieje ,że szybko ochłona i wrócą...

Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja se kupilam malego modusa w maju..I juz chUop mi zapowiedziałm ,ze trza jego i moje będzie sprzedać na wiosne i kupic pewnie cosik wiekszego bo bedzie problem sie pomieścic...I trza bedzie zacząc szukac znowu..
    jestem mała ale jak siedzę w sharanie wydaje mi się że jestem wielka.. ;)

Aasiula, kapturnica, gretka, Sabina, caffe, Mega, kkisia, Mango lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wroca na pewno. I znowu bedzie jak dawniej. :)
    Mowisz ...

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korciło mnie kiedys wejsc i pooglądac wózki XD ale chyba za wczesnie heheheheh Kurde ja sie wogole nie orientuje teraz w tym calym sprzecie..Nie mowiac o tych roznych udogodnieniach nasluchiwaczach serduszka itd...Moze za apre meisiecy dziewczyny te ktore nie beda mialy w planach sie juz starac beda chcialy odsprzedawac to ja sie pisze 8) Kupowac nowe hmm..Moze i fajnie ale ceny tez sa niezle chyba

Aasiula, malgos741, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No zdandeerwowały sie i co zrobisz jak nci nie zrobisz??Mma nadzieje ,że szybko ochłona i wrócą...
    ja ci powiem że mnie to wszystko wkur...a bo praktycznie pusur nie ma wplywu na to co jest. Pusur trzym się.

kapturnica, Aasiula, Pusurek, Sabina, Arwena, macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Korciło mnie kiedys wejsc i pooglądac wózki XD ale chyba za wczesnie heheheheh Kurde ja sie wogole nie orientuje teraz w tym calym sprzecie..Nie mowiac o tych roznych udogodnieniach nasluchiwaczach serduszka itd...Moze za apre meisiecy dziewczyny te ktore nie beda mialy w planach sie juz starac beda chcialy odsprzedawac to ja sie pisze 8) Kupowac nowe hmm..Moze i fajnie ale ceny tez sa niezle chyba
    Sluchaj ja bylam dzisiaj w sklepie Toys Rush czy jakos tak I tam tez sa wozki I cala reszta to mi oczy wyszly normalnie jakie ceny sà
    Jezusie koszmar ale jak zobaczylam bujaczek no taki lezaczek ktory na przyciski buja trzesie I chuj wie co Jeszcze robi to normalnie szoku doznalam
    Kuźwa Ja to musialam popierdzielac noga żeby sie bujalo
    Ja pidole jakie bajery teraz ;)

kapturnica, Sabina, caffe, gosia7122, Elfik, Arwena, inessa, kkisia, Mango lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Sluchaj ja bylam dzisiaj w sklepie Toys Rush czy jakos tak I tam tez sa wozki I cala reszta to mi oczy wyszly normalnie jakie ceny sà
    Jezusie koszmar ale jak zobaczylam bujaczek no taki lezaczek ktory na przyciski buja trzesie I chuj wie co Jeszcze robi to normalnie szoku doznalam
    Noooo nie tylko ciebie to przerasta hehehehe..Ale na taki bujak to ja ma chec i napewno zakupie..Dobre i chwile jak male dziecko bedzie sie samo kolebalo....Teraz tyle lepiej, ze mozna wiele rzeczy kupic malo uzywanych a duzo taniej..Po co przeplacac?? Moja siostra juz mi zapowiedziala ,ze mamciuszkow nie kupowac bo siostra jej partnera ma 5mies synka i bedzie wszytskie ciuszki zbierac dla mnie..A dzieciaczki takie male nie maja kiedy znioszczyc rzeczy
    Mimo wszystko i tak to dla mnie jakasik abstrakcja eheh

Aasiula, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ja nie zaglądam :)

Aasiula lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhhh

Sabina lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień wieczór zwał jak zwał. Wrócę ale muszę ogarnąć swoje sprawy. I nie jest to związane z fochem. Trochę przykro się czyta te wszystkie oceny. No nic, na razie mam swoje problemy i nie chce mi się wdawać w jałowe dyskusje.

Aasiula, kapturnica, malgos741, moremi, Sabina, gosia7122, Elfik, Arwena, macduska, Pusurek, ComeToMeBaby, Simba, Mega, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Noooo nie tylko ciebie to przerasta hehehehe..Ale na taki bujak to ja ma chec i napewno zakupie..Dobre i chwile jak male dziecko bedzie sie samo kolebalo....Teraz tyle lepiej, ze mozna wiele rzeczy kupic malo uzywanych a duzo taniej..Po co przeplacac?? Moja siostra juz mi zapowiedziala ,ze mamciuszkow nie kupowac bo siostra jej partnera ma 5mies synka i bedzie wszytskie ciuszki zbierac dla mnie..A dzieciaczki takie male nie maja kiedy znioszczyc rzeczy
    Mimo wszystko i tak to dla mnie jakasik abstrakcja eheh
    No własnie ja mialam mase rzeczy i jak sie urodzil synek mojej siostry to tez wszystko jej oddalam .
    Jak uda mi sie jeszcze zajsc i urodzic dzieciatko to pewnie tez bede tak kupowac bo szkoda pieniedzy na nowe rzeczy :)

kapturnica, malgos741, gosia7122, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 6874 6875 6876 6877 6878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ