35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:a po co ma cie ogladać?
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Sabinka ja rozumiem wiesz mi szczerze życzę ci wszystkiego co sobie życzysz ...
moja sis 2
Tylko będziesz wyglądać na moją młodszą siostrę, hmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 21:37
malgos741, Arwena, Elfik, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Zawsze chciałam mieć siostrę - ale moje siostry wszystkie są po 2 stronie - moja mama 2 razy miała bliźniaki, za każdym przeżył brat
Tylko będziesz wyglądać na moją młodszą siostrę, hmmmmSabina, Elfik, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Zawsze chciałam mieć siostrę - ale moje siostry wszystkie są po 2 stronie - moja mama 2 razy miała bliźniaki, za każdym przeżył brat
Tylko będziesz wyglądać na moją młodszą siostrę, hmmmmElfik lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja se kupilam malego modusa w maju..I juz chUop mi zapowiedziałm ,ze trza jego i moje będzie sprzedać na wiosne i kupic pewnie cosik wiekszego bo bedzie problem sie pomieścic...I trza bedzie zacząc szukac znowu..
malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Witam,
Po rewelacjach Bozi na temat chrztu okazuje się, że Wojtek ochrzczony tylko w połowie, bo spełnił 2 z 4 wymagań księdza:
1. Biała szatka była bez sznureczków.
2. Świeca nowa, biała.
3. Przechyliłam go główką w dół, choć i tak nie jestem pewna czy mu się za kołnież nie nalało.
4. Nie uczestniczył czynnie w całym nabożeństwie. Powiem więcej cały czas spał.
Musimy powtórzyć?Bozia3, Arwena, Pusurek, Simba, Aasiula, Sabina, Mega, Dorka1979, kkisia, kapturnica, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sluchajcie ja z innej manki szukam przepisu na krewetki ,takie zasmazane np na msle z czosnkiem albo jakos tak
Mam mase przepisow ktore robie z makarone w sosach itp ale zjadlabym wlasnie takie ,ma ktoras sprawdzony przepis ?
Na patelni rozgrzej masło (można dodać trochę oleju, żeby się nie przypaliło, ale na samym maśle smaczniejsze)
Podsmaż posiekaną papryczkę chili
Potem dodaj posiekany czosnek (ale posiekany, a nie przeciśnięty)(dodany razem z papryczką zbyt mocno się przypiecze)
Potem dajesz krewetki na krótko (około 2 min.)
Na koniec dodajesz dużo koperku i jeszcze masła - żeby tylko się rozpuściło.....
Tak z patelnią stawiasz na stół - każdy sobie nakłada ile chce z tym masłem. DO tego świeża, chrupiąca bagietka
Piwo
malgos741, Arwena, Simba, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
mój mąż chce zribi c niespodziankę mojej mamie i kupić je drzwi do pkojów nowe jako niespodziankę
normalnie spontan
Sabina, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
mysza1975 wrote:Witam,
Po rewelacjach Bozi na temat chrztu okazuje się, że Wojtek ochrzczony tylko w połowie, bo spełnił 2 z 4 wymagań księdza:
1. Biała szatka była bez sznureczków.
2. Świeca nowa, biała.
3. Przechyliłam go główką w dół, choć i tak nie jestem pewna czy mu się za kołnież nie nalało.
4. Nie uczestniczył czynnie w całym nabożeństwie. Powiem więcej cały czas spał.
Musimy powtórzyć?
Ja jutro idę - zobaczymy jak pójdzie...z robotą jesteśmy jeszcze w lesie, ale do rana daleko...Simba, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wszystkie sobie poszły?
bale jakieś są?
a... zapomniałam, że karnawał
no to ja chyba po krewetkowych wizualizacjach pójdę sobie jaką kolację zrobić.
dobranocsi ju next tajm.
malgos741, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Krewetki duże - rozmrozić (żeby odsączyła się z nich woda).
Na patelni rozgrzej masło (można dodać trochę oleju, żeby się nie przypaliło, ale na samym maśle smaczniejsze)
Podsmaż posiekaną papryczkę chili
Potem dodaj posiekany czosnek (ale posiekany, a nie przeciśnięty)(dodany razem z papryczką zbyt mocno się przypiecze)
Potem dajesz krewetki na krótko (około 2 min.)
Na koniec dodajesz dużo koperku i jeszcze masła - żeby tylko się rozpuściło.....
Tak z patelnią stawiasz na stół - każdy sobie nakłada ile chce z tym masłem. DO tego świeża, chrupiąca bagietka
Piwo
No wlasnie! Przeciez ja juz moge jesc krewetkiBo uwaga - nasz (moj i Paszczakowy lekarz) powiedzial ze nie ma czegos takiego jak dieta matki karmiacej
Mozna wszystko tylko z umiarem.
Aasiula, Bozia3, Mega, kkisia, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość