35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Iwone, fajnie, ze sie wybawiliscieA fryzura super. U mnie takie loki by sie w zyciu nie utrzymalu dluzej niz godzine
Kapta, a Ty spać nie mozesz? Bo ja padam wcześnie i rano tez się wierce. A psychika mi siada.kkisia, Sabina, Iwone, gosia7122, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:
Kapta, a Ty spać nie mozesz? Bo ja padam wcześnie i rano tez się wierce. A psychika mi siada.a W dzien padam po kilka razy na ryjca
Dzis juz kurna od czwartej sie krecilam..Zaczyna sie latanie siku po nocy..Wstalam pokrecilam sie i kolo7mej polozylam znow na chwile...
A o psyche mi nie mow nawet..Nie sadzilam ,ze tak to bedzie wygladac..Zawsze se powtarzalam jaka ja bede tylko szczesliwa jak zajde..Nie pomyslalam o tym jebanym strachu za uchem.hehkkisia, Aasiula, Sabina, malgos741, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Bry
Wstalam
Ciekawe co za gowno mnie atakuje
Sytuacja opanowana 37,8 tylko glowe ma mi rozwalic
bo u mnie przykładowo śliczna pogoda słoneczko i mrozik
kkisia, Aasiula, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Moj wykres oszalal jakies bzdury pokazuje
Miala tak kiedys ktora ??
Teraz zaczyna mnie bolec brzuch na ovu
Mysle że bedzie tak we wtorek lub srode
Nic z tego nie rozumiemSpermiszony sa w obwodzie nie przegapia jajcora
Aasiula, kkisia, Sabina, malgos741, Mango, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Byc moze juz sie org przygotowywal do ovu i cos muprzeszkodzilo..Poczekaj spokojnie ejszcze czas jest
Spermiszony sa w obwodzie nie przegapia jajcora
A tak serio to pierwszy raz mam coś takiego co innego wykres a co innego organizm
Zobaczymykkisia, Sabina, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No Ja mysle
A tak serio to pierwszy raz mam coś takiego co innego wykres a co innego organizm
ZobaczymyAasiula, Sabina, Mega, Iwone, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:zbyt wczesna owulacja tez nie jest za dobra..Komorka moze nie byc dostatecznie dojrzala..Takze lepiej kolo polowy cyklu...Ja tez ten wykres mialam inny niz wczesniejsze..Nawet sie zdziwilam bo 2razy poszla bardzo na dol..A pozniej cardzo powoli szla do gory..A zawsze dosc szybko odbijała...Bedzie dobrze ..Ale doskonale rozumiem Twoje zniecierpliwienie...Czlowiek chcialby juz...
No nic bede musiala zrobic progesteron moze to coś naswietliSabina, kapturnica, kkisia, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Hej
Iwone, fajnie, ze sie wybawiliscieA fryzura super. U mnie takie loki by sie w zyciu nie utrzymalu dluzej niz godzine
Kapta, a Ty spać nie mozesz? Bo ja padam wcześnie i rano tez się wierce. A psychika mi siada.Na to wszytki jeszcze brokat z lakierem
Nawet po spaniu fryzura się utrzymała
Cześć dziewczyny
Sabina, gosia7122, kkisia, malgos741, Mega, Mango, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam się dziś kawką
wczoraj cała butla wina poszła ... ale mam spust
Mega, Iwone, Mango, Aasiula, gosia7122, kicia 123, kkisia, gretka, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017