35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mango wrote:To będzie piękne endo
kkisia, gretka, Mango, Sabina, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja winko od środy zaczynam popijać
Mam nadziej że przyniesie efekty te wymarzone i tempke będę mierzyć od jutra dziś mi się nie chciało budzić tak ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 13:26
malgos741, Sabina, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Moj wykres oszalal jakies bzdury pokazuje
Miala tak kiedys ktora ??
Teraz zaczyna mnie bolec brzuch na ovu
Mysle że bedzie tak we wtorek lub srode
Nic z tego nie rozumiem
a zdaje sie nabylas inofem? moze to to, bo mnie 2 mce jak inofolik bralam jajniki szalaly jak zwariowaneSabina, kkisia, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
Nawijacie jak szalone
Ja, jako ze przespalam wczoraj pol dnia, potem nieprzespalam pol nocy.. Przygotowania do spania na raty chyba mi sie juz zaczely. Jutro znowu musze wstac o neludzkiej porze i lubego na lotnisko wywiezc..
Glut mnie powoli zaczyna opuszczac- widocznie jest jak mowia- przeziebienie leczone trwa tydzien, a nieleczone 7 dniNiemniej na czosnek nie mam juz takiej ochoty, swiat sie konczy
Iwcia GDZIE RELACJA??? Niemowle niemowlakiem, ale ze 2 minutki moglabys do nas klepnac jak wrazenia..
Viv juz na bank urodzila, Mandra moze wlasnie rodzi, bo dzis ma cesarke.. Dorka, Twoja jest teraz palma pierwszenstwa!anna maria, Sabina, kkisia, Arwena, malgos741, Simba, macduska, iwcia77, Mega, Dorka1979, Aasiula, gosia7122, Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie Iwcia tu nie zaglada,ma ktos z nia inny kontakt?mam nadzieje ze wszystkio jest ok.Pewnie tak zakochana w Ivo ze nie ma czasu na stare ciotki z Forum.paszczakin wrote:Nawijacie jak szalone
Ja, jako ze przespalam wczoraj pol dnia, potem nieprzespalam pol nocy.. Przygotowania do spania na raty chyba mi sie juz zaczely. Jutro znowu musze wstac o neludzkiej porze i lubego na lotnisko wywiezc..
Glut mnie powoli zaczyna opuszczac- widocznie jest jak mowia- przeziebienie leczone trwa tydzien, a nieleczone 7 dniNiemniej na czosnek nie mam juz takiej ochoty, swiat sie konczy
Iwcia GDZIE RELACJA??? Niemowle niemowlakiem, ale ze 2 minutki moglabys do nas klepnac jak wrazenia..
Viv juz na bank urodzila, Mandra moze wlasnie rodzi, bo dzis ma cesarke.. Dorka, Twoja jest teraz palma pierwszenstwa!Arwena, iwcia77, Mega, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:No wlasnie Iwcia tu nie zaglada,ma ktos z nia inny kontakt?mam nadzieje ze wszystkio jest ok.Pewnie tak zakochana w Ivo ze nie ma czasu na stare ciotki z Forum.
zagladala, zagladala, bo lajki byly.. ja mam kontakt z Iwcia przez hangouta, ale wiadomo, to taki "wiadomosciowy"- a relacja na forum nalezy sie jak psu micha!Sabina, kkisia, gretka, Simba, malgos741, iwcia77, Mega, Dorka1979, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Dobra wszystkim,zimno sie zrobilo nawet Sniezek rano pruszyl.Milego dnia:-)
A wlasnie - dzien doberek, jak mija dzionek? Sliczniutko?
...
macduska, Sabina, malgos741, iwcia77, kkisia, Mega, BISCA, Dorka1979, Bursztyn, MartaDidi, Aasiula, SolarPolar, gosia7122, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Masz mdłości?
Wacia jak tam? Dół pokonany?
już dawno,
to nie był dół stricte małpowy,
pare rzeczy się skumulowało,
musiałam odreagować
już przeszło
edit. a mdłości mam, przez globusaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 14:44
malgos741, Sabina, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny