35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mój mężo wyznał mi miłość

ps to już 14 rok he heWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 23:08
Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, kapturnica, Simba, nick nieaktualny, Elfik, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bozia dzieki mniam pyszne pewnie bedzieBozia3 wrote:Krewetki duże - rozmrozić (żeby odsączyła się z nich woda).
Na patelni rozgrzej masło (można dodać trochę oleju, żeby się nie przypaliło, ale na samym maśle smaczniejsze)
Podsmaż posiekaną papryczkę chili
Potem dodaj posiekany czosnek (ale posiekany, a nie przeciśnięty)(dodany razem z papryczką zbyt mocno się przypiecze)
Potem dajesz krewetki na krótko (około 2 min.)
Na koniec dodajesz dużo koperku i jeszcze masła - żeby tylko się rozpuściło.....
Tak z patelnią stawiasz na stół - każdy sobie nakłada ile chce z tym masłem. DO tego świeża, chrupiąca bagietka
Piwo

Jutro robie
nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ja jakbym dostała kiedys xc90 to chyba bym musiała na poduszkach siedziećmalgos741 wrote:jestem mała ale jak siedzę w sharanie wydaje mi się że jestem wielka..

kapturnica, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni jak pieslaw? Wyniki lepsze?Reni wrote:Dzień wieczór zwał jak zwał. Wrócę ale muszę ogarnąć swoje sprawy. I nie jest to związane z fochem. Trochę przykro się czyta te wszystkie oceny. No nic, na razie mam swoje problemy i nie chce mi się wdawać w jałowe dyskusje.
-
Ja kiedys próbowałam i albo przepis był marny, albo chujowe krewetki, albo ze mnie kucharka jak z koziej dupy trąba, w każdym razie nie wyszły..Aasiula wrote:Sluchajcie ja z innej manki szukam przepisu na krewetki ,takie zasmazane np na msle z czosnkiem albo jakos tak
Mam mase przepisow ktore robie z makarone w sosach itp ale zjadlabym wlasnie takie ,ma ktoras sprawdzony przepis ?
tzn nam nie smakowało ale dziecko zjadło, ale ona zawsze była dziwna
Aasiula, nick nieaktualny, Elfik, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi przeszedł ból pod koniec 10 tygodnia ciąży.kapturnica wrote:Ale tu spokoj dzis

Ja oczywiscie zaliczyłam 2godzinnego zgona.Nawet młodego po zawodach wywaliło i z mamuśka sie położył jak za dawnych lat....Narzekałam ,że wczoraj mnie cycki mało bola..Dzis chodzę trzymając je rękami tak sa wrażliwe i zajebiście bolą..Nawet leżenie na plecach problem bo cycki aż pieką...Swoja droga ciekawi mnie kiedy Was w ciąży przestały bolec cyce???
Bo w tempie żółwia jest ok ale jakbym chciała coś energiczniej robic to jest wielki problem.Nie narzekam , ciesze sie ,że są jakieś objawy ale ciekawi mnie kiedy to ustępuje samoistnie..
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa swój detektor tętna będę wystawiała na allegrokapturnica wrote:Korciło mnie kiedys wejsc i pooglądac wózki
ale chyba za wczesnie heheheheh Kurde ja sie wogole nie orientuje teraz w tym calym sprzecie..Nie mowiac o tych roznych udogodnieniach nasluchiwaczach serduszka itd...Moze za apre meisiecy dziewczyny te ktore nie beda mialy w planach sie juz starac beda chcialy odsprzedawac to ja sie pisze
Kupowac nowe hmm..Moze i fajnie ale ceny tez sa niezle chyba
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiesz my 15 lat ze sobą i minimum 2-3 razy dziennie sobie wyznajemy miłość. Czasami mój M mi odpowiada na moje "kocham Cię " słowami :"jak chuj" ale to nasze zagrywkimalgos741 wrote:mój mężo wyznał mi miłość

ps to już 14 rok he he
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Elfik, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z zabawy. Było super
Wybawiłam się za wszystkie czasy. Mały u teściowej, wróci dopiero na obiad,więc się wyśpimy 
nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar, nick nieaktualny, gosia7122, malgos741, Mango, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry kawka i do pracy- wiem niedziela ale albo ja albo ten smrod.Wczoraj chyba bylam b. zmeczona bo juz myslalam ze nie tak zle.
to ruszam zpraniem firan jeszcze 1 runda szorowania....
noto co teraz bedzie? bo ja tak ostatnio z doskoku z braku czasu- ale ze prawie wszystkie? Niedlugo nie bedzie co lajkowac.....
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
gretka