35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mój mężo wyznał mi miłość
ps to już 14 rok he heWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 23:08
Aasiula, Sabina, Bozia3, Mega, Dorka1979, kkisia, Iwone, kapturnica, Simba, dorbie, Elfik, gosia7122, Mango lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:Krewetki duże - rozmrozić (żeby odsączyła się z nich woda).
Na patelni rozgrzej masło (można dodać trochę oleju, żeby się nie przypaliło, ale na samym maśle smaczniejsze)
Podsmaż posiekaną papryczkę chili
Potem dodaj posiekany czosnek (ale posiekany, a nie przeciśnięty)(dodany razem z papryczką zbyt mocno się przypiecze)
Potem dajesz krewetki na krótko (około 2 min.)
Na koniec dodajesz dużo koperku i jeszcze masła - żeby tylko się rozpuściło.....
Tak z patelnią stawiasz na stół - każdy sobie nakłada ile chce z tym masłem. DO tego świeża, chrupiąca bagietka
Piwo
Jutro robieSabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:jestem mała ale jak siedzę w sharanie wydaje mi się że jestem wielka..
kapturnica, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dzień wieczór zwał jak zwał. Wrócę ale muszę ogarnąć swoje sprawy. I nie jest to związane z fochem. Trochę przykro się czyta te wszystkie oceny. No nic, na razie mam swoje problemy i nie chce mi się wdawać w jałowe dyskusje.
-
Aasiula wrote:Sluchajcie ja z innej manki szukam przepisu na krewetki ,takie zasmazane np na msle z czosnkiem albo jakos tak
Mam mase przepisow ktore robie z makarone w sosach itp ale zjadlabym wlasnie takie ,ma ktoras sprawdzony przepis ?tzn nam nie smakowało ale dziecko zjadło, ale ona zawsze była dziwna
Aasiula, Arwena, Elfik, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale tu spokoj dzis
Ja oczywiscie zaliczyłam 2godzinnego zgona.Nawet młodego po zawodach wywaliło i z mamuśka sie położył jak za dawnych lat....Narzekałam ,że wczoraj mnie cycki mało bola..Dzis chodzę trzymając je rękami tak sa wrażliwe i zajebiście bolą..Nawet leżenie na plecach problem bo cycki aż pieką...Swoja droga ciekawi mnie kiedy Was w ciąży przestały bolec cyce???
Bo w tempie żółwia jest ok ale jakbym chciała coś energiczniej robic to jest wielki problem.Nie narzekam , ciesze sie ,że są jakieś objawy ale ciekawi mnie kiedy to ustępuje samoistnie..kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Korciło mnie kiedys wejsc i pooglądac wózki
ale chyba za wczesnie heheheheh Kurde ja sie wogole nie orientuje teraz w tym calym sprzecie..Nie mowiac o tych roznych udogodnieniach nasluchiwaczach serduszka itd...Moze za apre meisiecy dziewczyny te ktore nie beda mialy w planach sie juz starac beda chcialy odsprzedawac to ja sie pisze
Kupowac nowe hmm..Moze i fajnie ale ceny tez sa niezle chyba
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:mój mężo wyznał mi miłość
ps to już 14 rok he hedorbie, Mega, Arwena, Elfik, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry kawka i do pracy- wiem niedziela ale albo ja albo ten smrod.Wczoraj chyba bylam b. zmeczona bo juz myslalam ze nie tak zle.
to ruszam zpraniem firan jeszcze 1 runda szorowania....
noto co teraz bedzie? bo ja tak ostatnio z doskoku z braku czasu- ale ze prawie wszystkie? Niedlugo nie bedzie co lajkowac.....Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, Iwone, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
gretka