35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no weźcie ja tu chcę się z kimś napić a tu nikogo niema... idę z tąd..
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
jutro muszę być trzeźwa bo Mandra rodzi
Arwena, gretka, Aasiula, Sabina, caffe, Elfik, ComeToMeBaby, Dorka1979, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ja przylazlam, ale ze mna to sie mozesz napic tylko syropu..
zapodalam sobie dzis kuracje czosnkowa i jak przypuszczalam- zapadlam w spiaczke
obudzilam sie godzine temu i chyba juz mi troche lepiej..
zakupilismy dzisiaj auto- dostawa na 2 tygodnie przed dostawa Adasia..ale deala zrobilismy calkiem niezlego..
po raz pierwszy w zyciu kupilismy cos nie tylko "pod kota", ale glownie "pod dziecko".. dorastamyPusurek, malgos741, SolarPolar, Arwena, anna maria, gretka, kapturnica, Aasiula, Sabina, caffe, gosia7122, Elfik, macduska, ComeToMeBaby, mysza1975, Bozia3, Simba, Mega, kkisia, Mango, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja przylazlam, ale ze mna to sie mozesz napic tylko syropu..
zapodalam sobie dzis kuracje czosnkowa i jak przypuszczalam- zapadlam w spiaczke
obudzilam sie godzine temu i chyba juz mi troche lepiej..
zakupilismy dzisiaj auto- dostawa na 2 tygodnie przed dostawa Adasia..ale deala zrobilismy calkiem niezlego..
po raz pierwszy w zyciu kupilismy cos nie tylko "pod kota", ale glownie "pod dziecko".. dorastamyanna maria, kapturnica, paszczakin, Sabina, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
ja lubie, ale na maile odpowiadalam..
Wzielismy w koncu astre sports tourer.. Obły, jak kazdy kombiak, ale dzis pojezdzilismy testowym i ujdzie- oczu nie wypala..
Ale i tak serce mi peknie jak w rozliczeniu oddawac bedziemy moja piekna furke, mojego kaprysa z mikroskopijnym bagaznikiem, ale za to z pieknymi rurami (tego juz chyba nawet nie mozna kupic, zakazali chyba rur z przodu auta?) i skorami w kolorze winakapturnica, Aasiula, malgos741, SolarPolar, Pusurek, Sabina, Elfik, Arwena, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam, ja z powrotem na zagranicznych smieciach- droga w miare, przywital mnie snieg, w mieszkaniu pierwsze zabiegi neutralizujace zapachy- ale nie jest zle- dobrze ze padlina wywieziona
tez bede sie znieczulac czerwonym winem
Polarku dobrze ze mialas nospe pod reka- ja juz myslalam ze spokoj po czwartku- i sie nie przygotowalam tabletkowo-mialam takie skurcze ze sie prawie zwinelam na dobre...
kapturnica, Aasiula, malgos741, SolarPolar, Sabina, caffe, gosia7122, Arwena, macduska, Simba, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Pusurek wrote:Kurde, nikt mnie juz nie lubi??
Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017