35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ktora tu pisala jakie dobre sa cycniki??Wlasnie sie zmierzylam po prysznicu i nie dziwie sie ,ze staniki wszystkie do dupy..Mam 9cm wiecej w cyckach..Jak tak dalej pojdzie bede kupowala spadochrony...
kkisia, malgos741, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, dorbie, Dorka1979, agp, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no to macie kumpel teraz mi zrobił:
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 22:11
Bursztyn, Iwone, moremi, mamatrojki80, megan8, ania.g, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
wstawiacie te zdjęcia ze nie nadążam komentować
megan- pieknie. obie piękne jesteście. mała już chyba odziedziczyła po tobie zamiłowanie do biżuterii
normalnie jak arabskie księżniczkimalgos741, megan8, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Małgoś, Ty masz przedziałek między cyckami
Megan, zostaniesz moją żoną?
Ja normalnie heteryczka jestem, ale wieszmegan8, kapturnica, kkisia, malgos741, Aasiula, Bursztyn, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:fajne!
przy pracy.
z piwem w tleja dziś jako kierowca
kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bursztyn wrote:mysle ze z tym chlaniem to jest sciema do szescianu, kazda prawie mowi ze chleje ale na wykresie zadna nie zaznaczy "picie alkoholu", poza mna oczywiscie, ale ja jestem uczciwa
reszta albo udaje ze chleje albo sie wstydzi patologii
Sluszna uwaga:-)
P.S bardzo romantyczna Twoja historia, dla milosci nie ma zadnych przeszkodZofia8
-
kapturnica wrote:Dziewczyny ktora tu pisala jakie dobre sa cycniki??Wlasnie sie zmierzylam po prysznicu i nie dziwie sie ,ze staniki wszystkie do dupy..Mam 9cm wiecej w cyckach..Jak tak dalej pojdzie bede kupowala spadochrony...Matka fantastycznej 4
-
kkisia wrote:Umie plywac a nawet nurkowac
Jakbys Cometa odrobila zadanie
to bys wiedziala
ze mieszkalam i pracowalam jako instruktor nurkowania w Egipcie
Mozecie na moim fb oblukac zdjecia z nurkowania
nie podałaś danych do zadania, sama widzę że egiptowo.
dawaj tego fejsa to se zobaczym.kkisia, Mega, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A widzicie..Mi ordynatorek zapisal wczorajw pizdu badan.Oczywiscie platne..U gina na nfz bez placenia mam zrobiopne czesc badan..Teraz jak tu skombinowac by zrobic ksero ich??Bo kurcze coby nie mowic mialabym juz kilka badan mniej do zrobienia a co za tym idzie kasa w keiszeni.Myslicie ze wkretka typu ,ze endokrynolog chcialby zobaczyc wyniki mojej morfologii moze dac efekt.A ja nie chce sie kluc niepotrzebnie ponownie..Ze gin uwierzy i pozwoli badania skserowac??
Kurde nie wiem co w poniedzialek wymyslic,.,A conajmniej 150zl by mi w kieszeni zostalo
Witam się dziś -
Dobry wieczór. A co tam, napiszę w końcu:) Wieczorowa pora sprzyja wyznaniom:) Raz mi siostrzeniec bawiąc się komórką zalajkował post jednej z Was, czego w danej chwili nie widziałam i dlatego od razu nie przedstawiłam się. Podczytywałam Was po cichu od jakiegoś czasu ale stanowicie bardzo zgrane grono i zawsze było jakiś "ale" i nie ujawniałam się bojąc się konfrontacji z szacowanym gremium:) No to się ujawniam - rocznik tuż przed 35-tką bo 81' ale za to mąż nadgania bo 38-my rok mu idzie, więc bardzo bliskie mi jesteście...
To korzystając z okazji z całego serca gratuluję "świeżym" Mamom, tym co mogą swoje skarby już przytulić i tym co mają serca dwa!kkisia, Iwone, ania.g, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, kapturnica, Aasiula, moremi, macduska, gosia7122, Arwena, Dorka1979, Bozia3, SolarPolar, gretka, caffe, Mango, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Małgoś, Ty masz przedziałek między cyckami
Megan, zostaniesz moją żoną?
Ja normalnie heteryczka jestem, ale wieszkkisia, Aasiula, moremi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ComeToMeBaby wrote:noooo łaaaadnie....
znaczy dobre geny
ja tam nic nie mówię bo ja mam ZAJEBISTE geny, i mamie i babci swojej wdzięczna jestemdlatego też podobno nie widać różnicy wiekowej za bardzo między mną i m
kkisia, Bursztyn, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4