35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Same ładne kobiety na tym forum
To skąd się później takie pomarszczone noworodki biorą?kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No dobra to straszę
niepotrzebnie zasłoniłaś tatuaż, wygląda całkiemmegan8, Aasiula, kkisia, ania.g, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No nic wlasnie nawaliłam mu Oliwke z oliwek na łepetyne Po zmyciu akcja aloes..A potem znow emolium..I tak kurna co 3,4 dni zeby zmniejszyc ten swiąd. Ale dermatolog generalnie nie pocieszyła mówiąc ,ze poki dojrzewa takie rzyty beda heh.Nie wyobrazam se z glowa dziewczynyz gestymi dlugimi wlosami..To juz jest hard core
Ps..Wszystkie kobitki żeście cud miód i orzeszki
mamatrojki80, moremi, Mega, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski, jestescie wszystkie strasznie brzydkie i zaniedbane. Nie wiem, jak mozna w ogole takie fotki wrzucac... Szejm...
kapturnica, moremi, kkisia, ania.g, Mega, malgos741, Bursztyn, Aasiula, macduska, Zofia8, Bozia3, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahaha a Ty dziewczynko to ile masz lat, że się tu na 35+ podszywasz, he?
niepotrzebnie zasłoniłaś tatuaż, wygląda całkiemmegan8, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:IJa jak zadziala
czeba usunąć href= i skopiować do przeglądarki wtedy działa.
nastepna blondynka.ale chyba umie pływać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 11:36
kkisia, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:ja całkiem poważnie ,a ty się nabijasz
megan8, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:38 skończone
znaczy dobre geny
ja tam nic nie mówię bo ja mam ZAJEBISTE geny, i mamie i babci swojej wdzięczna jestemdlatego też podobno nie widać różnicy wiekowej za bardzo między mną i m
kkisia, moremi, Mega, Aasiula, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUmie plywac a nawet nurkowac
Jakbys Cometa odrobila zadanie
to bys wiedziala
ze mieszkalam i pracowalam jako instruktor nurkowania w Egipcie
Mozecie na moim fb oblukac zdjecia z nurkowaniamamatrojki80, malgos741, moremi, Mega, Aasiula, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość