35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Mega też cie nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 22:49
kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBby dziękuję za pomoc:*
Kkisia oj tak, wszystko zmienia się kiedy poznaje się tę właściwą osobę… ciapaty nie ciapaty było minęło… teraz jest kto inny najważniejszy i trzeba się naginać
dobrze trafiłam bo ja też piję, w grupie raźniej:)
To ja z mężem, wklejam taką wariacką focię bo ona pokazuje jacy jesteśmy – ja ułożona, mąż wariat.
*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 23:04
kkisia, moremi, mamatrojki80, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, Arwena, Aasiula, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie słuchata mnie. BBC code kopiujemy.
p.s. ładne fjotki, ładny piesek, ładna pani, ale by okulary zdjęłaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 23:03
kkisia, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wyglądać
W takim razie składam spóźnione ale ze szczerego serca najserdeczniejsze życzenia aby spełniło się to o czym marzysz!
Zofia8 wrote:Wczoraj mialam osiemnastke. Tylko mnie nie zalamujcie, ze wygladam na wiecej:-)kkisia, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Dzieki:-) Ale mnie zaskoczylyscie:-)
Jak ginekolog mnie zobaczyl i uslyszal, ze chce sie starac, to byl bardzo zadowolony, dopiero, jak przyszlo do wypelniania danych niezle sie zmarszczyl.
Dziewczyny a jak to teraz usunac???kkisia, olala, ComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, Arwena, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
olala wrote:ComeToMeBby dziękuję za pomoc:*
To ja z mężem, wklejam taką wariacką focię bo ona pokazuje jacy jesteśmy – ja ułożona, mąż wariat.
niezamaco
haahhahahahaa a męża to chyba ukradłaś Asiuli hahahahahahahahahaaaakkisia, Mega, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Widzę, ze kilka osób dziś forum z partyzanta ogląda:-) tylko na zdjęcia czatują...
komuś czeba wpierniczyć?Mega, mamatrojki80, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny