35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:pisałam e byłam
mamatrojki80, kkisia, Mega, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobranoc laski
Ide do wyra , bo te krzesla nie daja rady
Jutro rano jade na urlop , jak zlapie zasieg to sie odezwev
a jak nie to dopiero za tydzien
Wiec spisujcie wsio co waznemoremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, malgos741, dorbie, kicia 123, gretka, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Mi nie
mamatrojki80, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Na tablecie nie mam fotek, a jak próbuję kopiawać jakikolwiek link z zapodaj, to się kopiuje wszystko, tylko nie link
tego na trzeźwo nie ogarnieszmamatrojki80, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
swojskie klimaty:)mamatrojki80 wrote:Pij, tutaj sa same pijaczki, przynajmniej tak twierdzą
kkisia dobranoc, i dobrego wypoczynku życzę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 23:16
mamatrojki80, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
no- po przeczytaniu wszystkich internetów zdaje się, ze znalazłam mojemu m androloga. mam nadzieję, że z prawdziwego zdarzenia, ale na oko zapowiada się dobrze. porozmawiam jutro z m czy nie chciałby jednak iść do tego nowego.
mamatrojki80, olala, kkisia, moremi, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybyłam we wtorek ,zrobiła usg endo malutkie ,nie wskazujące żeby @ była 5,4 mm
dala mi skierowanie na estradiol,FSH,progesteron a ja chyba zrobię dodatkowo płatnie to AMH bo w gymcentrum miałam free zrobić te wszystkie co powyżej i LH ale muszę czekać na @ (2-3dc) bo tam inaczej nie zrobią a samego amh nie chcą robić
potem mam przyjść z wynikami do niejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 23:24
ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, dorbie, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość