35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Śpią i wstają
ją dopiero się kładę
dobranoc he he
kkisia, Aasiula, Dorka1979, ania.g, kapturnica, Iwone, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Hej!
Udało mi się w końcu uciec z sali weselnej i się położyć. Mój mąż szaleje i flaszki w konkursach wygrywa. Mam nadzieję, że to wesele mi nie zaszkodzi. Będę spokojniejsza jak mi doktor powie, ze krwiaczek się zmniejszam wtedy zgłoszę się do porodowki. Termin mam wg usg na 22.09.15 a wg owulki 21.09.15.
Dorbie bądź dobrej myśli.kkisia, Dorka1979, kapturnica, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję się i ja. Noc była do dupy, nie wiem co mi się śniło ale obudziłam się cała mokra. I to nie były wody
Zaczęłam łykać wiesiołka i pić napar z liści malin, zobaczymy czy to coś mi dakapturnica, kkisia, Sabina, moremi, macduska, Aasiula, Mega, megan8, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ech .....
I znow dupa
Nasikalam test ujemny
Ide do kartona ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 08:21
Dorka1979, kkisia, MartaDidi, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I tak wogole dzien dobry wszystkim...
Wstyd sie przyznac ale od 2dni mecza mnie łerotyczne , hadrcorowe sny..
Nosz kurde a jakie riality o mamusiu ..
Żeby nie było tak grzecznie to w żadnym snie nie ma mojego chUopa
Burszta po znajomosci kozetka plissskkisia, Sabina, dorbie, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, megan8, SolarPolar, Bursztyn, malgos741, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, ja właśnie skończyła czytać Wasze wieczorne ekscesy, nieźle było
, a ja padłam na "ryło" ;-( Tak się właśnie kończą wieczory z moją córcią i monż, gdzie zapodajemy maraton filmowy do późnych godzin... Miłego:-)
- Asiula może jeszcze nic straconego
- Kapta, a co Ty wieczorami czytasz, albo oglądasz?
- Mamo ślicznego Aniołka masz
- Witaj Olala, ja też tu nowa, niby na jedno pytanie już odpowiedziałam, ale Reni coś chyba zastrajkowała, w jego ocenie
Ale dużej "reszty" niestety nie widziałam ehhh, zawsze coś mi fajnego ucieknie
Miłegokkisia, moremi, Aasiula, olala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kapta ja ani na sny ani na żywo nie.kampanii ochoty na seksa. Ciekawe kiedy mi minie ?
Kurcze Sabbcia myśle ,że w środku sie zblokowałas po tym wszystkim i strach przewyższa wszystko..Moze potrzeba czasu albo przełamania sie...
moremi, kkisia, Aasiula, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc!
Mój mąż przyszedł z zabawy o 6.00z samymi flaszkami
i tortem weselnym dla mnie na rano
I śpi, niby dużo nie pił
Ale chyba ja będę jechać na początku. Ciekawe kiedy wstanie. Mnie juz synus obudzil o 8.00, szykują się na narty i deski. Szczesciarze, rok temu bylismy wszyscy w tym samym miejscu z tym naszym towarzystwem, to sniegu szukalismy, teraz super warunki, mój maz kolano z uszkodzonym ACL do zabiegu w kwietniu, ja wiadomo
Zazdroszcze im, ale tez nie wiedzą co ja im szykuję
kkisia, kapturnica, Sabina, Iwone, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, macduska, Mega, SolarPolar, moremi, Mango, olala, malgos741, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość