X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ech .....
    I znow dupa
    Nasikalam test ujemny :(
    Ide do kartona ...
    Przytulam <3 może jeszcze jest za wcześnie

dorbie, Aasiula, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doobry,
    Zasiedziałam się wczoraj przed tv i teraz cierpię z nie wyspania, mam nadzieje że kawa mnie jakoś ocuci.

kapturnica, Aasiula, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=aZMbTFNp4wI
    Na rozluznienie ;)

lol071.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 09:20

agp, dorbie, MartaDidi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Asiula <3
    Asiula, w lutym będzie :-) trzymam kciuki

Aasiula, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, to ja :-)

kkisia lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja tu wstaje odpalam kompa z nadzieja na 2kreski :(
    witam... Od gory strony na Twojego posta Kapta trafilam... tez z nadzieja.. no... lipa, ale Aasiula nie ma tak, ze jez zaraz... trzeba troche sie pomeczyc, zeby idealny Bobas wyszedl... Przestancie z tymi kartonami....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 09:29

dorbie, Aasiula, macduska, kkisia, Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Kkisia wszystkie pytają się czy my nie rodzina ;)
    No właśnie tez chcialam się spytac :-)

kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł
    znowu przegapilam sesje! zawsze tak jest..
    Asiula, jeszcze nic straconego, nie? @ nie ma..

u nas spadl snieg znowu. 8) Mało, ale zawsze, ciekawe czy chociaz do poludnia polezy. A ja mam dzisiaj gosci, kolezanka z wystaranym dzieciem 3 miesiecznym przyjezdza. Po drodze poronenia, przerwanie ciazy ze wzgledow na chorobe dzieci, a teraz jej sie w pelni naturalnie trafilo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 10:00

Sabina, dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, ania.g, macduska, kkisia, Mega, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ech .....
    I znow dupa
    Nasikalam test ujemny :(
    Ide do kartona ...
    ej, no jak to...
    to ja tu specjalnie kompa odpalam i szukam wiesci, a ty do kartona?!
    może juto będzie cień?

kapturnica, dorbie, Aasiula, ania.g, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Najpierw zdecyduj się z jakiej butelki chcesz korzystać, do danej firmy jest cała gama akcesoriów. Nie wiem jak będzie u Ciebie, ale jak moje dzieci polubiły jakaś butelkę (a właściwie smoczek do niej to nie było mowy o innej), sama używałam butelek firmy Medela. Ja miałam sterylizator parowy, termometr do pomiaru w uchu jest najbardziej dokładny. Strasznie ambitnie do tych zakupów podchodzisz :-)

Miałam podgrzewacz z opcją użytku w samochodzie, w podróży coś fajnego. Podgrzewał nie tylko butelkę, ale też słoiczki z gotowym jedzeniem.

hehe, ambitnie- ja po prostu nie wiem, co do czego, a nie chce wywalac kasy na cos, co uzyje raz, a potem bedzie stalo.. Jak ja moge zdecydowac jakich butelek chce uzywac, jak ja nie mam o tym pojecia? ;)

malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tyz nie mialam do rpzedwczoraj ;)
    Kurcze Sabbcia myśle ,że w środku sie zblokowałas po tym wszystkim i strach przewyższa wszystko..Moze potrzeba czasu albo przełamania sie... <3
    Tak szczerze to ja na razie nie myślę o staraniach. Jak moja Młoda jest chora to odechciewa mi się wszystkiego. Jak wyzdrowieje to zacznę wracać do żywych :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Tak szczerze to ja na razie nie myślę o staraniach. Jak moja Młoda jest chora to odechciewa mi się wszystkiego. Jak wyzdrowieje to zacznę wracać do żywych :-)
    Domyslam sie , ze w takich chwilach to se mówisz ,ze chyba ocipiałam chcac kolejnego jak taki dym..Dlatego ja tyle lat się bałam zdecydowac na kolejne..Ale powoli wszystko wróci do normy ..Zobaczysz...

Sabina, malgos741, Dorka1979, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak apropo kurde laski juz luty..Jak ten czas se zaprdala :)

ania.g, dorbie, kkisia, Mega, malgos741, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to? luuuuty?!
    o fak.

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tam planujecie na Walentynki?

malgos741, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde...przegapiłam zdjęcia, a tak je lubię - bo łatwiej mi potem kojarzyć osobę z nickiem (wiecie, łatwiej pisać sprawozdania..;) )Udało mi się tylko mametrojki zobaczyć. Nie widziałam Św. Anny Marii od Wiatrów, Olala i Zosi...mam nadzieję, że jeszcze mi się uda Was namówić na powtórzenie...:)

gretka, Aasiula, Sabina, ania.g, kkisia, megan8, SolarPolar, moremi, olala, malgos741, Bliska 77, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja jestem miszczem swiata w ulatwianiu zycia... Jako samotna matka mowie co nastepuje:
    1. Bez podgrzewacza nie wyobrazam sobie mej marnej egzystencji. Rozmrazam zupki i obiadki, ktore wczesniej prztgotowalam, szykuje sobie flachy z woda i jedna siedzi w podgrzewaczu, obok mam mleko w proszku juz odmierzone do tej flaszki- operacja trwa minute i Maly nie zdarzy sie rozedrzec cala para... Moj podgrzewacz jest na jedna flache vel sloiczek... Mysle. ze dla leniwych to za malo... Kup kombajn, ja bym dzisiaj tak zrobila...
    2. Mam sterylizator philips-avent-parowy jest rewelacyjny! Sterylizowalam w nim smoki i butle przez ok 6 m-cy... Teraz tylko myje pod kranem... Zwazywszy, ze Maly wyjada psu i odrotnie to jest i tak szczyt higieny obecnie...
    3. Podgrzewacze sa na ogol uniwersalne- wszystkie flaszki beda pasowac

I NIE MAM MIKROFALI !!!

O Marta, ja tu widze w Tobie moj wzor! Ułatwianiu życia mówimy tak! kombajn to znaczy na wiecej niz jedna butle, tak? A jaki ty masz ten pojedynczy?

moremi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    ja tez nic nie widzialam, a przepraszam kkisia jest widoczna dzieki sobie i cytatom Kapty i Kometki
    ale zeby sesje giganta bez zapowiedzi!!!

Bozia3, kkisia, malgos741, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Sabinka, ja sie Tobie nie dziwie- wykonczona, zdenerowana, przejmujaca sie mloda, plus ostatnie przezycia- tez ostatnie na co bym miala ochote to seks..

Sabina, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza...co do butelek. Wszystko zależy od tego - czy będziesz karmić piersią, czy sztucznym. Ja jednego karmiłam i drugiego też piersią - w związku z tym przydała mi się słownie jedna butelczyna, żeby od czasu do czasu podać w niej przegotowaną wodę, czy rumianek, czy herbatkę..to wszystko. Mam jedną butelkę i 3-4 smoczki plus odciągacz (który używam sporadycznie - jak muszę się oddalić od małego). Wszystko to wyparzam co jakiś czas normalnie w garze z wrzątkiem. Na co dzień nie wyparzam - myję jak normalne nasze gary.
    Dlatego ja nie kupowałabym sterylizatora. Zresztą mam w domu maszynę - dostałam z Anglii od przyjaciółki = na kilka butelek firmy tommy coś tam. Stoi nierozpakowane od roku - będę chciała to sprzedać - bo dla mnie zupełnie nieprzydatne.
    Natomiast na pewni zainwestowałabym w fajny i zgrabny, nieduży podgrzewacz z opcją korzystania w samochodzie. Ale to znów sprawa indywidualna - bo domatorom chyba mało potrzebne. My dużo jeździmy, podróżujemy, wycieczki itp - na szybko coś podgrzać w domu plus słoiczki gotowe, czy zrobione w podróży - bardzo się przydają. My do knajpy na obiad, a malutkiemu podgrzać słoiczek w samochodzie na różnych wyjazdach - to bardzo ułatwia...

paszczakin, Pusurek, kkisia, Mega, moremi, Sabina, malgos741, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 7198 7199 7200 7201 7202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ