35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:byłam we wtorek ,zrobiła usg endo malutkie ,nie wskazujące żeby @ była 5,4 mm
dala mi skierowanie na estradiol,FSH,progesteron a ja chyba zrobię dodatkowo płatnie to AMH bo w gymcentrum miałam free zrobić te wszystkie co powyżej i LH ale muszę czekać na @ (2-3dc) bo tam inaczej nie zrobią a samego amh nie chcą robić
potem mam przyjść z wynikami do niej
nie dostałaś nic na wywołanie @?mamatrojki80, Arwena, Aasiula, kapturnica, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
olala wrote:Dziewczyny, nie idziecie spać? Bo nie wiem czy mam zapodać drina co by samej nie pić.
olala, Arwena, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ale to tak czekać masz w nieskończoność?
nie dostałaś nic na wywołanie @?ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArwena wrote:nie bo powiedziała endo za cienkie i chce sprawdzić hormony ,zresztą ja ponad miesiąc temu próbowałam wywołać lutką dopochw. i nic
Kochana czy ginka powiedziała Ci w ogóle jaka może być tego przyczyna? ona wie, że chcesz mieć dziecko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 23:40
kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Ja też już mówię dobranoc. Przez ścianę słyszę, że mąż przestał chrapać to idę się wtulić w Niego:) Dobrze, że wreszcie do Was napisałam bo czułam się nie fair wobec Was...
Aasiula, kkisia, Mega, moremi, Bozia3, ania.g, gretka, megan8 lubią tę wiadomość
-
Arwena nie zebym straszyła ale po tylu miesiącach braku okresu i przy takiej marnej wielkości endo to ja to czarno widze u Ciebie.Tym bardziej ,że jak sie nie myle pisałaś ,że czas masz chyba do kwietnia czy maja by móc zakwalifikowac sie do programu in vitro..
Jeśli po tylu miesiącach tak wyglądaśluzówka macicy to poziomy hormonów leża i kwiczana ziemi..mamatrojki80, Aasiula, Dorka1979, malgos741, Arwena, moremi, dorbie, ania.g, kkisia, Sabina, macduska, SolarPolar, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Arwena nie zebym straszyła ale po tylu miesiącach braku okresu i przy takiej marnej wielkości endo to ja to czarno widze u Ciebie.Tym bardziej ,że jak sie nie myle pisałaś ,że czas masz chyba do kwietnia czy maja by móc zakwalifikowac sie do programu in vitro..
Jeśli po tylu miesiącach tak wyglądaśluzówka macicy to poziomy hormonów leża i kwiczana ziemi..
Ja też nie chcę nikogo straszyć, dlatego nie powiem głośno jaka jest przyczyna braku okresu...
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena ja to bym naciskała żeby coś dała na wywołanie bo coś jest nie tak.
mamatrojki80, Arwena, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a buszuja na fejsie he he
ania.g, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyHej!
Udało mi się w końcu uciec z sali weselnej i się położyć. Mój mąż szaleje i flaszki w konkursach wygrywa. Mam nadzieję, że to wesele mi nie zaszkodzi. Będę spokojniejsza jak mi doktor powie, ze krwiaczek się zmniejszam wtedy zgłoszę się do porodowki. Termin mam wg usg na 22.09.15 a wg owulki 21.09.15.malgos741, Dorka1979, ania.g, kkisia, Aasiula, macduska, Viv78, kapturnica, agp, Iwone, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, megan8, olala, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jeszcze 1,30 min ehhh
Dorka1979, kkisia, Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017