35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Tez tak sadze..A widzisz..juz wiem wsio..Ja jadlam wtedy dosc pozno bo u gina sie wizyta przeciagla prawie do 8mej..I zanim sie obrobiłamw domu to zjadlam bodajze po 9dopiero. A na drugi dzien rano byl cukier..No ale mam troche kamien z watroby bo bylam rpawie pewna ze kicha
kapturnica lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:uuuuuuuuuuuuu......
"kocham NFZ"ja pierniczę.
i jeszcze za tą przyjemność jako przedsiębiorca płacę prawie 280 zł miesięcznie żeby być uprawnionym pójść do lekarza na NFZ. To się nie ma nijak do tego czy się wogóle dostanę. Wkurzające to i frustrujące zarazem. I i tak człowiek w końcu idzie prywatnie, w efekcie płaci się podwójnie wcale niemałą kasę.ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja widziałam- nic specjalnego. takie pitu pitu śniadaniowe.
był detektyw Rutkowski i jakaś pani psycholog, aktorka i matka Konrada z programu "Kto poślubi mojego syna". Jak zaczęli pitu-pitować to przestałam słuchać.ComeToMeBaby, kapturnica, slash, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
Ale pik ny:-) Moze jednemu wojownikowi sie udalo:-)ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
Zofia8
-
no nie nastawiam się na testowanie.
i proszę mnie nie namawiać.
nie i ch...
czekam sobie spokojnie na @.
ale jakbym w weekend nie dostała to nie powiem- moje szare komórki pobudzą wyobraźnię do działaniaSabina, kapturnica, Zofia8, malgos741, Parka, slash, paszczakin, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja widziałam- nic specjalnego. takie pitu pitu śniadaniowe.
był detektyw Rutkowski i jakaś pani psycholog, aktorka i matka Konrada z programu "Kto poślubi mojego syna". Jak zaczęli pitu-pitować to przestałam słuchać.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no nie nastawiam się na testowanie.
nie i ch...
ale jakbym w weekend nie dostała to nie powiem- moje szare komórki pobudzą wyobraźnię do działaniakapturnica, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Dupa blada nr 2, internet czasem kłamie, mój dr tam juz nie przyjmuje od dawna. Teraz podobno jest jakis gin Arab a do takiego za Chiny nie pójdę
nie żebym była rasistką
Do Chińczyka czy innego Francuza- ok. Do Araba- nie, dziękuję.Natka_79, paszczakin, Simba, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no nie nastawiam się na testowanie.
nie i ch...
ale jakbym w weekend nie dostała to nie powiem- moje szare komórki pobudzą wyobraźnię do działanianie ze namawiam ale no wiesz
Bliska 77, malgos741, Parka, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hahaah jeszcze dzisiaj rozmawiałyśmy o rurkach
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=334439396758935&id=293671620835713&substory_index=0kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:łoooo hehehehehee no nie- do Araba tez bym nie poszła, mam jakiś uraz do Arabów. Oni to całkiem normalni nie są.
Do Chińczyka czy innego Francuza- ok. Do Araba- nie, dziękuję.do francuza jesio tak..Zóltoskórne , szaroskórne , czerwonoskorne i ciapate odpada
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:łoooo hehehehehee no nie- do Araba tez bym nie poszła, mam jakiś uraz do Arabów. Oni to całkiem normalni nie są.
Do Chińczyka czy innego Francuza- ok. Do Araba- nie, dziękuję.jak sie słyszy co tam wyprawiaja na bliskim wschodzie to włos sie jeży. Ostatnio widziałam fajny serial, dziejący sie w tamtym regionie, trochę szpiegowski, fajna akcja i intryga
http://www.filmweb.pl/serial/The+Honourable+Woman-2014-694517iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zielonoskóre może być?
czyli np E.T. ze świecącym palcem może? wyobrażasz sobie badanie tym palcem?
kapturnica wrote:A ja jako zadeklarowana rasistkado francuza jesio tak..Zóltoskórne , szaroskórne , czerwonoskorne i ciapate odpada
Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość