X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, idę do roboty, bo pół godzinki przerwy to i tak wypas:)

moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    paszcza kiedy bedziesz miala wyniki??

chyba gin juz ma, dzisiaj ide do niego na 17-ta..
    chociaz w belgijskim systemie to nie wiadomo, moze mu jeszcze nie przeslali.. ;)

moremi, kapturnica, Simba, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już zęba nie mam :-) i przy okazji mi jeszcze jedynkę "wyszlifował" ;)
    Za całe 150 zł. Nie bolało i na razie nie boli, bo znieczulenie trzyma :-)

kapturnica, paszczakin, macduska, Pusurek, Bursztyn, Margolcia88, ComeToMeBaby, gosia7122, gretka, Aasiula, Mega, Sabina, Parka, kkisia, Bozia3, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja już zęba nie mam :-) i przy okazji mi jeszcze jedynkę "wyszlifował" ;)
    Za całe 150 zł. Nie bolało i na razie nie boli, bo znieczulenie trzyma :-)

tak?? ;)

731.jpg

Reni, kapturnica, Bliska 77, moremi, Krakonka, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Morka, a ty masz jakieś problemy z tarczycą ze tak monitorujesz te hormony?
    bo ja zrobiłam tylko raz i myślałam, że starczy :)
    No mam. Niby w normie, ale w górnych granicach, a to nie sprzyja zachodzeniu w ciążę. Niestety przyjmowanie leków i rozważny lekarz, to rzadko spotykane zjawisko, więz u mnie z niedoczynności poszło w głęboką nadczynność. Teraz pilnuję, tym bardziej, że ustawiło się to tsh w okolicach 1,5 :-)

kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    prawdziwa to by pewnie byla jakbym se sama upiekla..Pewnie jak znam zycie karmelkowa 8)

hmm, to tez wtedy dziwo- jakbys miala taka z ziarnami calymi, to jeszcze mozna by bylo teorie naciagnac..
    o laktozie troche poczytalam i raczej nie jest przyczyna- stosukowo szybko sie uwalnia..
    mysle, ze po prostu za pozno jadlas weczorem- i mnie byl ban na jakiekolwiek zarcie po 20 dnia poprzedniego..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam popołudniowo.
    Za mną pracowite przedpołudnie, wieczór się zapowiada rozrywkowo. Męska trójca wyjechała a ja zakupiłam wino i mam zamiar iśc do kumpeli/sąsiadki. Obawiam się, ze na jednym sie nie skończy.

Kiedyś jak ona przyszła do mnie na "chwilkę" to jak mój maż wrócił o trzeciej nad ranem ujrzał widok następujący:

Żona, szwagierka, sasiadka i teściowa siedza nawalone w półmroku na łóżku w sypialni i przy akompaniamencie youtuba śpiewają łzawo-patriotyczne piosenki.

Wydudliłyśmy mu całe 5 litów wina marchwiowego ....
    gwoli wyjaśnienia teściowa czyli moja mama wypiła 1 lampkę - my resztę...i tu szacun dla męża bo kaca nie było wcale.

Wam też życzę miłego wieczoru. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:11

Simba, Bursztyn, Margolcia88, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, gretka, Krakonka, Aasiula, Mega, Sabina, Iwone, Parka, Mango, Zofia8, kkisia, mysza1975, Bozia3, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No mam. Niby w normie, ale w górnych granicach, a to nie sprzyja zachodzeniu w ciążę. Niestety przyjmowanie leków i rozważny lekarz, to rzadko spotykane zjawisko, więz u mnie z niedoczynności poszło w głęboką nadczynność. Teraz pilnuję, tym bardziej, że ustawiło się to tsh w okolicach 1,5 :-)

ja mam sobie zbadać jutro TSH tylko nie wiem jak to sie będzie miało do moich alkoholowych planów :-/

moremi lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pomyśl, idealny do spania z palcem w cipce. Zatamuje wszystkko i spermę i siku... jakie wsparcie dla rozrodu! B-)
    A jak ma dwa palce to kupe!

kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nawalu postow wylowilam, ze byla mowa o: migrenie, laserze w oko, hormonach, chudnieciach w ciazy i w szpitalu. Oraz bezblednie wychwycilam post Bursztyna, ze maz jedzie do Korei albo China! Bendom magnesy??
    Burszta, a kupilam Ci magnesso z Norge, bo zbierasz przeca.
    I zdrowia dla mlodego.

kapturnica, Natka_79, Reni, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hmm, to tez wtedy dziwo- jakbys miala taka z ziarnami calymi, to jeszcze mozna by bylo teorie naciagnac..
    o laktozie troche poczytalam i raczej nie jest przyczyna- stosukowo szybko sie uwalnia..
    mysle, ze po prostu za pozno jadlas weczorem- i mnie byl ban na jakiekolwiek zarcie po 20 dnia poprzedniego..
    No jak mialam nie ejsc pozno jak fdo gina mialam na 17.50 a przyjal mnie przed 20ta..A jadlam ostatnio kolo14 to jezyk normalnie do dupy mi uciekal..No i glodna bylam na uja ...Mysle ,ze zbyt pozna kolacja maczala tu palce

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jakim sposobem jak za dzieciaka żywiłam sie z jednej miski z kotami i psami u dZiadkow na wsi XD Podobno toxo nie tak latwo sie zarazic..
    Noooo trzeba by czyścić kotu kuwetę wybierając gołą ręką kilkudniową kupę, a potem nie myjąc tej ręki zjeść np. kanapkę (podając ją sobie oczywiście do ust tą ręką!).

Simba, Pusurek, kapturnica, ComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula, Mega, Sabina, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja mam sobie zbadać jutro TSH tylko nie wiem jak to sie będzie miało do moich alkoholowych planów :-/
    tzn???
    juz zajarzylam heh.Budyn

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:22

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla u mnie fizjoterapeutka. Max na jej widok puscil pawia - kochane dziecko! :)
    Ok, lepiej sie czuje ale bardzo nie spodobala mi sie obczajka jaka uskutecznila podczas masazu. Ja sobie lezalam z zamknietymi oczami i w pewnym momencie: Auuuu!!! Zaczela mnie ciagnac za wlosy - ja otwieram oczy, a ta zamiast sie na MNIE skoncentrowac, to caly pokoj obczaja i wypatruje kto na zdjeciach. Chciala przyjsc jutro ale powiedzialam ze wybiore sie do gabinetu, blisko mam.
    Jednak jestem socjopatka. No i chuj.

Bursztyn, paszczakin, kapturnica, macduska, Bliska 77, Reni, ComeToMeBaby, moremi, gretka, Aasiula, Mega, Sabina, Parka, Arwena, kkisia, mysza1975, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No to powiem Ci, że mnie zaskoczyłaś... Biorę tryptany, te bez recepty nie działają.
    Nie wiem, czy bym się wystarała o cokolwiek, gdybym nie brała. Z zaburzeniami czucia i widzenia to jeszcze można się starać, najwyżej na "trupa", ale z głową w muszli:)
    Poprzednie dzieci też mam z tryptanów, tylko w ciąży nie brałam, ale w ciązy miałam 1, przy drugiej.
    ja tez tryptany, inne nie dzialaja

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Noooo trzeba by czyścić kotu kuwetę wybierając gołą ręką kilkudniową kupę, a potem nie myjąc tej ręki zjeść np. kanapkę (podając ją sobie oczywiście do ust tą ręką!).

jamiii.. :)

Simba, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam popołudniowo.
    Za mną pracowite przedpołudnie, wieczór się zapowiada rozrywkowo. Męska trójca wyjechała a ja zakupiłam wino i mam zamiar iśc do kumpeli/sąsiadki. Obawiam się, ze na jednym sie nie skończy.

Kiedyś jak ona przyszła do mnie na "chwilkę" to jak mój maż wrócił o trzeciej nad ranem ujrzał widok następujący:

Żona, szwagierka, sasiadka i teściowa siedza nawalone w półmroku na łóżku w sypialni i przy akompaniamencie youtuba śpiewają łzawo-patriotyczne piosenki.

Wydudliłyśmy mu całe 5 litów wina marchwiowego ....
    gwoli wyjaśnienia teściowa czyli moja mama wypiła 1 lampkę - my resztę...i tu szacun dla męża bo kaca nie było wcale.

Wam też życzę miłego wieczoru. :-)
    nie gniewaj sie, ale najbardziej interesuje mnie to marchewkowe wino :)
    jak to sie robi?
    dobre?

macduska, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    ..Hmm moze mialam po prostu duzo szczescia..bo przeciez koty na wsi byly podworkowe.Zarły myszy i inne syfy łącznie z padliną A z higiena jesli chodzi o mycie rąk to też bywało różnie..Nie wspomne o tym ,że sie i mleko prosto od krowy piło i w wychodku takim wiecie przy stajni załatwiało..Kto tam z dziadków na wsi gonił kogokolwiek do mycia rak..Nie wspomne o zabawach w piaskownicy z jabłkiem w gebie heheheh
    Ale szczerze to zdziwiona ejstem ,ze toxo nie rpzechodziłam..

moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    vomit.gif

Simba, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tzn???

no bo mam zamiar sie dzisiaj wieczorem nawalić i sobie uświadomiłam, że jutro mam badać krew na TSH i elektrolity

można na kacu?

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7267 7268 7269 7270 7271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ