35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:paszcza kiedy bedziesz miala wyniki??
chyba gin juz ma, dzisiaj ide do niego na 17-ta..
chociaz w belgijskim systemie to nie wiadomo, moze mu jeszcze nie przeslali..moremi, kapturnica, Simba, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja już zęba nie mam
i przy okazji mi jeszcze jedynkę "wyszlifował"
Za całe 150 zł. Nie bolało i na razie nie boli, bo znieczulenie trzymakapturnica, paszczakin, macduska, Pusurek, Bursztyn, Margolcia88, ComeToMeBaby, gosia7122, gretka, Aasiula, Mega, Sabina, Parka, kkisia, Bozia3, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A ja już zęba nie mam
i przy okazji mi jeszcze jedynkę "wyszlifował"
Za całe 150 zł. Nie bolało i na razie nie boli, bo znieczulenie trzyma
tak??
Reni, kapturnica, Bliska 77, moremi, Krakonka, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Morka, a ty masz jakieś problemy z tarczycą ze tak monitorujesz te hormony?
bo ja zrobiłam tylko raz i myślałam, że starczy
kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:prawdziwa to by pewnie byla jakbym se sama upiekla..Pewnie jak znam zycie karmelkowa
hmm, to tez wtedy dziwo- jakbys miala taka z ziarnami calymi, to jeszcze mozna by bylo teorie naciagnac..
o laktozie troche poczytalam i raczej nie jest przyczyna- stosukowo szybko sie uwalnia..
mysle, ze po prostu za pozno jadlas weczorem- i mnie byl ban na jakiekolwiek zarcie po 20 dnia poprzedniego.. -
nick nieaktualnyWitam popołudniowo.
Za mną pracowite przedpołudnie, wieczór się zapowiada rozrywkowo. Męska trójca wyjechała a ja zakupiłam wino i mam zamiar iśc do kumpeli/sąsiadki. Obawiam się, ze na jednym sie nie skończy.
Kiedyś jak ona przyszła do mnie na "chwilkę" to jak mój maż wrócił o trzeciej nad ranem ujrzał widok następujący:
Żona, szwagierka, sasiadka i teściowa siedza nawalone w półmroku na łóżku w sypialni i przy akompaniamencie youtuba śpiewają łzawo-patriotyczne piosenki.
Wydudliłyśmy mu całe 5 litów wina marchwiowego ....
gwoli wyjaśnienia teściowa czyli moja mama wypiła 1 lampkę - my resztę...i tu szacun dla męża bo kaca nie było wcale.
Wam też życzę miłego wieczoru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:11
Simba, Bursztyn, Margolcia88, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, gretka, Krakonka, Aasiula, Mega, Sabina, Iwone, Parka, Mango, Zofia8, kkisia, mysza1975, Bozia3, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No mam. Niby w normie, ale w górnych granicach, a to nie sprzyja zachodzeniu w ciążę. Niestety przyjmowanie leków i rozważny lekarz, to rzadko spotykane zjawisko, więz u mnie z niedoczynności poszło w głęboką nadczynność. Teraz pilnuję, tym bardziej, że ustawiło się to tsh w okolicach 1,5
ja mam sobie zbadać jutro TSH tylko nie wiem jak to sie będzie miało do moich alkoholowych planówmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ nawalu postow wylowilam, ze byla mowa o: migrenie, laserze w oko, hormonach, chudnieciach w ciazy i w szpitalu. Oraz bezblednie wychwycilam post Bursztyna, ze maz jedzie do Korei albo China! Bendom magnesy??
Burszta, a kupilam Ci magnesso z Norge, bo zbierasz przeca.
I zdrowia dla mlodego.kapturnica, Natka_79, Reni, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hmm, to tez wtedy dziwo- jakbys miala taka z ziarnami calymi, to jeszcze mozna by bylo teorie naciagnac..
o laktozie troche poczytalam i raczej nie jest przyczyna- stosukowo szybko sie uwalnia..
mysle, ze po prostu za pozno jadlas weczorem- i mnie byl ban na jakiekolwiek zarcie po 20 dnia poprzedniego..Sabina lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jakim sposobem jak za dzieciaka żywiłam sie z jednej miski z kotami i psami u dZiadkow na wsi
Podobno toxo nie tak latwo sie zarazic..
Simba, Pusurek, kapturnica, ComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula, Mega, Sabina, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Byla u mnie fizjoterapeutka. Max na jej widok puscil pawia - kochane dziecko!
Ok, lepiej sie czuje ale bardzo nie spodobala mi sie obczajka jaka uskutecznila podczas masazu. Ja sobie lezalam z zamknietymi oczami i w pewnym momencie: Auuuu!!! Zaczela mnie ciagnac za wlosy - ja otwieram oczy, a ta zamiast sie na MNIE skoncentrowac, to caly pokoj obczaja i wypatruje kto na zdjeciach. Chciala przyjsc jutro ale powiedzialam ze wybiore sie do gabinetu, blisko mam.
Jednak jestem socjopatka. No i chuj.Bursztyn, paszczakin, kapturnica, macduska, Bliska 77, Reni, ComeToMeBaby, moremi, gretka, Aasiula, Mega, Sabina, Parka, Arwena, kkisia, mysza1975, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:No to powiem Ci, że mnie zaskoczyłaś... Biorę tryptany, te bez recepty nie działają.
Nie wiem, czy bym się wystarała o cokolwiek, gdybym nie brała. Z zaburzeniami czucia i widzenia to jeszcze można się starać, najwyżej na "trupa", ale z głową w muszli:)
Poprzednie dzieci też mam z tryptanów, tylko w ciąży nie brałam, ale w ciązy miałam 1, przy drugiej. -
moremi wrote:Noooo trzeba by czyścić kotu kuwetę wybierając gołą ręką kilkudniową kupę, a potem nie myjąc tej ręki zjeść np. kanapkę (podając ją sobie oczywiście do ust tą ręką!).
jamiii..Simba, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam popołudniowo.
Za mną pracowite przedpołudnie, wieczór się zapowiada rozrywkowo. Męska trójca wyjechała a ja zakupiłam wino i mam zamiar iśc do kumpeli/sąsiadki. Obawiam się, ze na jednym sie nie skończy.
Kiedyś jak ona przyszła do mnie na "chwilkę" to jak mój maż wrócił o trzeciej nad ranem ujrzał widok następujący:
Żona, szwagierka, sasiadka i teściowa siedza nawalone w półmroku na łóżku w sypialni i przy akompaniamencie youtuba śpiewają łzawo-patriotyczne piosenki.
Wydudliłyśmy mu całe 5 litów wina marchwiowego ....
gwoli wyjaśnienia teściowa czyli moja mama wypiła 1 lampkę - my resztę...i tu szacun dla męża bo kaca nie było wcale.
Wam też życzę miłego wieczoru.
jak to sie robi?
dobre?macduska, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Noooo trzeba by czyścić kotu kuwetę wybierając gołą ręką kilkudniową kupę, a potem nie myjąc tej ręki zjeść np. kanapkę (podając ją sobie oczywiście do ust tą ręką!).
Ale szczerze to zdziwiona ejstem ,ze toxo nie rpzechodziłam..moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Noooo trzeba by czyścić kotu kuwetę wybierając gołą ręką kilkudniową kupę, a potem nie myjąc tej ręki zjeść np. kanapkę (podając ją sobie oczywiście do ust tą ręką!).
Simba, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny