X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, idę do roboty, bo pół godzinki przerwy to i tak wypas:)

moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    paszcza kiedy bedziesz miala wyniki??

chyba gin juz ma, dzisiaj ide do niego na 17-ta..
    chociaz w belgijskim systemie to nie wiadomo, moze mu jeszcze nie przeslali.. ;)

moremi, kapturnica, Simba, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już zęba nie mam :-) i przy okazji mi jeszcze jedynkę "wyszlifował" ;)
    Za całe 150 zł. Nie bolało i na razie nie boli, bo znieczulenie trzyma :-)

kapturnica, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gosia7122, gretka, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja już zęba nie mam :-) i przy okazji mi jeszcze jedynkę "wyszlifował" ;)
    Za całe 150 zł. Nie bolało i na razie nie boli, bo znieczulenie trzyma :-)

tak?? ;)

731.jpg

Reni, kapturnica, Bliska 77, moremi, Krakonka, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Morka, a ty masz jakieś problemy z tarczycą ze tak monitorujesz te hormony?
    bo ja zrobiłam tylko raz i myślałam, że starczy :)
    No mam. Niby w normie, ale w górnych granicach, a to nie sprzyja zachodzeniu w ciążę. Niestety przyjmowanie leków i rozważny lekarz, to rzadko spotykane zjawisko, więz u mnie z niedoczynności poszło w głęboką nadczynność. Teraz pilnuję, tym bardziej, że ustawiło się to tsh w okolicach 1,5 :-)

kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    prawdziwa to by pewnie byla jakbym se sama upiekla..Pewnie jak znam zycie karmelkowa 8)

hmm, to tez wtedy dziwo- jakbys miala taka z ziarnami calymi, to jeszcze mozna by bylo teorie naciagnac..
    o laktozie troche poczytalam i raczej nie jest przyczyna- stosukowo szybko sie uwalnia..
    mysle, ze po prostu za pozno jadlas weczorem- i mnie byl ban na jakiekolwiek zarcie po 20 dnia poprzedniego..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam popołudniowo.
    Za mną pracowite przedpołudnie, wieczór się zapowiada rozrywkowo. Męska trójca wyjechała a ja zakupiłam wino i mam zamiar iśc do kumpeli/sąsiadki. Obawiam się, ze na jednym sie nie skończy.

Kiedyś jak ona przyszła do mnie na "chwilkę" to jak mój maż wrócił o trzeciej nad ranem ujrzał widok następujący:

Żona, szwagierka, sasiadka i teściowa siedza nawalone w półmroku na łóżku w sypialni i przy akompaniamencie youtuba śpiewają łzawo-patriotyczne piosenki.

Wydudliłyśmy mu całe 5 litów wina marchwiowego ....
    gwoli wyjaśnienia teściowa czyli moja mama wypiła 1 lampkę - my resztę...i tu szacun dla męża bo kaca nie było wcale.

Wam też życzę miłego wieczoru. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:11

Simba, Bursztyn, nick nieaktualny, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, gretka, Krakonka, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, Iwone, Parka, Mango, Zofia8, nick nieaktualny, mysza1975, Bozia3, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No mam. Niby w normie, ale w górnych granicach, a to nie sprzyja zachodzeniu w ciążę. Niestety przyjmowanie leków i rozważny lekarz, to rzadko spotykane zjawisko, więz u mnie z niedoczynności poszło w głęboką nadczynność. Teraz pilnuję, tym bardziej, że ustawiło się to tsh w okolicach 1,5 :-)

ja mam sobie zbadać jutro TSH tylko nie wiem jak to sie będzie miało do moich alkoholowych planów :-/

moremi lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pomyśl, idealny do spania z palcem w cipce. Zatamuje wszystkko i spermę i siku... jakie wsparcie dla rozrodu! B-)
    A jak ma dwa palce to kupe!

kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nawalu postow wylowilam, ze byla mowa o: migrenie, laserze w oko, hormonach, chudnieciach w ciazy i w szpitalu. Oraz bezblednie wychwycilam post Bursztyna, ze maz jedzie do Korei albo China! Bendom magnesy??
    Burszta, a kupilam Ci magnesso z Norge, bo zbierasz przeca.
    I zdrowia dla mlodego.

kapturnica, Natka_79, Reni, moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hmm, to tez wtedy dziwo- jakbys miala taka z ziarnami calymi, to jeszcze mozna by bylo teorie naciagnac..
    o laktozie troche poczytalam i raczej nie jest przyczyna- stosukowo szybko sie uwalnia..
    mysle, ze po prostu za pozno jadlas weczorem- i mnie byl ban na jakiekolwiek zarcie po 20 dnia poprzedniego..
    No jak mialam nie ejsc pozno jak fdo gina mialam na 17.50 a przyjal mnie przed 20ta..A jadlam ostatnio kolo14 to jezyk normalnie do dupy mi uciekal..No i glodna bylam na uja ...Mysle ,ze zbyt pozna kolacja maczala tu palce

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jakim sposobem jak za dzieciaka żywiłam sie z jednej miski z kotami i psami u dZiadkow na wsi XD Podobno toxo nie tak latwo sie zarazic..
    Noooo trzeba by czyścić kotu kuwetę wybierając gołą ręką kilkudniową kupę, a potem nie myjąc tej ręki zjeść np. kanapkę (podając ją sobie oczywiście do ust tą ręką!).

Simba, nick nieaktualny, kapturnica, ComeToMeBaby, Krakonka, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja mam sobie zbadać jutro TSH tylko nie wiem jak to sie będzie miało do moich alkoholowych planów :-/
    tzn???
    juz zajarzylam heh.Budyn

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:22

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla u mnie fizjoterapeutka. Max na jej widok puscil pawia - kochane dziecko! :)
    Ok, lepiej sie czuje ale bardzo nie spodobala mi sie obczajka jaka uskutecznila podczas masazu. Ja sobie lezalam z zamknietymi oczami i w pewnym momencie: Auuuu!!! Zaczela mnie ciagnac za wlosy - ja otwieram oczy, a ta zamiast sie na MNIE skoncentrowac, to caly pokoj obczaja i wypatruje kto na zdjeciach. Chciala przyjsc jutro ale powiedzialam ze wybiore sie do gabinetu, blisko mam.
    Jednak jestem socjopatka. No i chuj.

Bursztyn, paszczakin, kapturnica, nick nieaktualny, Bliska 77, Reni, ComeToMeBaby, moremi, gretka, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No to powiem Ci, że mnie zaskoczyłaś... Biorę tryptany, te bez recepty nie działają.
    Nie wiem, czy bym się wystarała o cokolwiek, gdybym nie brała. Z zaburzeniami czucia i widzenia to jeszcze można się starać, najwyżej na "trupa", ale z głową w muszli:)
    Poprzednie dzieci też mam z tryptanów, tylko w ciąży nie brałam, ale w ciązy miałam 1, przy drugiej.
    ja tez tryptany, inne nie dzialaja

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Noooo trzeba by czyścić kotu kuwetę wybierając gołą ręką kilkudniową kupę, a potem nie myjąc tej ręki zjeść np. kanapkę (podając ją sobie oczywiście do ust tą ręką!).

jamiii.. :)

Simba, kapturnica, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam popołudniowo.
    Za mną pracowite przedpołudnie, wieczór się zapowiada rozrywkowo. Męska trójca wyjechała a ja zakupiłam wino i mam zamiar iśc do kumpeli/sąsiadki. Obawiam się, ze na jednym sie nie skończy.

Kiedyś jak ona przyszła do mnie na "chwilkę" to jak mój maż wrócił o trzeciej nad ranem ujrzał widok następujący:

Żona, szwagierka, sasiadka i teściowa siedza nawalone w półmroku na łóżku w sypialni i przy akompaniamencie youtuba śpiewają łzawo-patriotyczne piosenki.

Wydudliłyśmy mu całe 5 litów wina marchwiowego ....
    gwoli wyjaśnienia teściowa czyli moja mama wypiła 1 lampkę - my resztę...i tu szacun dla męża bo kaca nie było wcale.

Wam też życzę miłego wieczoru. :-)
    nie gniewaj sie, ale najbardziej interesuje mnie to marchewkowe wino :)
    jak to sie robi?
    dobre?

nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    ..Hmm moze mialam po prostu duzo szczescia..bo przeciez koty na wsi byly podworkowe.Zarły myszy i inne syfy łącznie z padliną A z higiena jesli chodzi o mycie rąk to też bywało różnie..Nie wspomne o tym ,że sie i mleko prosto od krowy piło i w wychodku takim wiecie przy stajni załatwiało..Kto tam z dziadków na wsi gonił kogokolwiek do mycia rak..Nie wspomne o zabawach w piaskownicy z jabłkiem w gebie heheheh
    Ale szczerze to zdziwiona ejstem ,ze toxo nie rpzechodziłam..

moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    vomit.gif

Simba, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tzn???

no bo mam zamiar sie dzisiaj wieczorem nawalić i sobie uświadomiłam, że jutro mam badać krew na TSH i elektrolity

można na kacu?

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7267 7268 7269 7270 7271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ