35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmm, to moze wrzuc od razu do przepisow?macduska wrote:nie gniewam się słusznie się zainteresowałaś, jest pyszne

mąż wie, jak chcesz to się go zapytam jutro ale z tego co pamiętam to trzeba
5 kg marchwi
moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
wiem wiem..mowie wlasnie o tym ,ze wiecej zachorowan jest nie odzwierzecych ale wlasnie z nieumytyh owocow czy surowego miesa..No nic trza po prostu uwazac...Ale nie bede myc owocow w sodzie jak iwcia..mysle ,ze jak do tej pory mylam normalnie i bylo oki to chyba nie ma co rpzesadzacmoremi wrote:Ale niecałe 10% populacji kotów ma tego pierwotniaka. Poza tym szybciej zarazisz się jedząc surowe mięso czy niedokładnie umyte truskawki.
Ja też nie przechodziłam toxo.
moremi, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
tak od razu obczaja!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2fc50917371.jpg
Simba wrote:Zaczela mnie ciagnac za wlosy - ja otwieram oczy, a ta zamiast sie na MNIE skoncentrowac, to caly pokoj obczaja i wypatruje kto na zdjeciach. ...
Jednak jestem socjopatka. No i chuj.
moremi, paszczakin, Simba, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jestem, przysiegam!

A jesli nie, to bede sie bardzo starac.
hehe Simba, a ja wczoraj w sklepie o Tobie myslalam. Maszynka sklepowa potrzebowala pomocy pani kasjerki, kasjerka podeszla- do nas dzien dobry, a mnie po brzuchu posmyrala mowiac dzien dobry malenstwo!
Ale z jakas taka radoscia to zrobila, ze nawet nie chcialam jej uderzyc..
moremi, Reni, Simba, kapturnica, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:moze na lekkim..Nie rpzesadz..bo co do tsh to moze i nie ma wplywu wielkiego ale ogolnie jak sie robi badania sie nie powinno alk tykac
ja bym tam chlania nie odkladala, tylko badania przelozyla.. nie wiadomo ile jeszcze bedziesz mogla pic..?
slash, macduska, gretka, Simba, kapturnica, Aasiula, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, mysza1975, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dziękuję dziękuję
wyślij jak będziesz w polszy
Bursztyn wrote:Aha, a propos magnesow
Reni, jeszcze nie wyslalam do Ciebie, ale zrobie to podkoniec tego tygodnia.
Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Idę ciastka żurawinowe robić. Trzeba jakoś uczcić początek weekendu
Simba, Bursztyn, kapturnica, macduska, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale ta ręka odgryziona leży gdzieś w kąciku
paszczakin wrote:hehe Simba, a ja wczoraj w sklepie o Tobie myslalam. Maszynka sklepowa potrzebowala pomocy pani kasjerki, kasjerka podeszla- do nas dzien dobry, a mnie po brzuchu posmyrala mowiac dzien dobry malenstwo!
Simba, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Heheheepaszczakin wrote:hehe Simba, a ja wczoraj w sklepie o Tobie myslalam. Maszynka sklepowa potrzebowala pomocy pani kasjerki, kasjerka podeszla- do nas dzien dobry, a mnie po brzuchu posmyrala mowiac dzien dobry malenstwo!
Ale nie pocalowala Cie w brzuch? Cieniara...
Reni, moremi, Bursztyn, Aasiula, paszczakin, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
)Simba wrote:Nie no musze im zaczac zageszczac mleko
To ulewanie jest takie nieestetyczne...
Tylko czym? Klejem do tapet?
Simbiątka sa perfekcyjne w każdym calu..A to zdjęcie ??ehhh cudne dzieciaczki..Juz nawet chłopak moze byc juz nie wybrzydzam.. Tak sie mi marzy już taki bąbel
Simba, macduska, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja bym tam chlania nie odkladala, tylko badania przelozyla.. nie wiadomo ile jeszcze bedziesz mogla pic..?

wiesz paszcza najkrócej tak ze trzy miesiące a najdłuzej ....
nie wiem jaka jest średnia dożywania kobiet w Polsce
dziękuję, że we mnie wierzysz
ale trochę się zaczynam czuć jak ten rycerz w Monty Pythonie- co mu po kolei obcinał drugi w pojedynku kończyny a ten dalejj uparcie walczył
kapturnica, Simba, moremi, gretka, Aasiula, paszczakin, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

a takie miałam plany...