35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:)
Simbiątka sa perfekcyjne w każdym calu..A to zdjęcie ??ehhh cudne dzieciaczki..Juz nawet chłopak moze byc juz nie wybrzydzam.. Tak sie mi marzy już taki bąbelZdjecie.
Dzieci w sumie tez wyprodukowalam.Bursztyn, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:)
Simbiątka sa perfekcyjne w każdym calu..A to zdjęcie ??ehhh cudne dzieciaczki..Juz nawet chłopak moze byc juz nie wybrzydzam.. Tak sie mi marzy już taki bąbel
ja to miałam wrażenie, że to zdjęcie pachnie niemowlakiem
rozmarzyłam się.....Bursztyn, kapturnica, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie śmiem prosićBursztyn wrote:nie wiem jeszcze kiedy dokladnie bede
a z Chin chcesz? (jesli pojedzie)Simba, Bursztyn, kapturnica, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mamusia robila
Zdjecie.
Dzieci w sumie tez wyprodukowalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:45
Simba, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ja to miałam wrażenie, że to zdjęcie pachnie niemowlakiem
rozmarzyłam się.....Simba, macduska, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I znalazłam sobie kubek do pracy
http://pl.dawanda.com/product/74532919-Kubek-Im-busymacduska, Aasiula, paszczakin, Simba, Bursztyn, Mega, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:ja to miałam wrażenie, że to zdjęcie pachnie niemowlakiem
rozmarzyłam się.....
Teraz jest moda - tutaj przynajmniej, zeby nic nie uzywac. Zadnych mydel, oliwek, kremow. Wazelina na tylek, mydlo marsylskie do kapieli i nic wiecej. Zadnych chusteczek zapachowych - chusteczka i woda. W zwiazku z tym dzieci nie pachna jakos szczegolnie. M mowi ze maja zapach owieczkiAle ja nie wiem jak to to pachnie. Pachna tylko tak naprawde proszkiem do prania w ktorych piore im ciuchy. No i kupa oczywiscie.
Reni, Aasiula, moremi, Mega, Sabina, Bursztyn, ComeToMeBaby, kkisia, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I zrobiłas im zdjęcie tak naturalnie Kurde aż mi sie łezka puściła ,że to takie malutkie i bezbronne ...Jakas sie mieNtka zrobiłam..heh No co gadac piekna ta Twoje produkcja I nie poprzestawaj na chłopakach
Nie wiedzial co podpisywal
Tam pewnie czekaja na mnie dwie coreczki
macduska, Pusurek, gretka, Aasiula, paszczakin, moremi, kapturnica, Iwone, Mega, SolarPolar, Parka, Sabina, Bursztyn, ComeToMeBaby, kkisia, mysza1975, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A propos zapachu niemowlaka.
Teraz jest moda - tutaj przynajmniej, zeby nic nie uzywac. Zadnych mydel, oliwek, kremow. Wazelina na tylek, mydlo marsylskie do kapieli i nic wiecej. Zadnych chusteczek zapachowych - chusteczka i woda. W zwiazku z tym dzieci nie pachna jakos szczegolnie. M mowi ze maja zapach owieczkiAle ja nie wiem jak to to pachnie. Pachna tylko tak naprawde proszkiem do prania w ktorych piore im ciuchy. No i kupa oczywiscie.
macduska, gretka, Aasiula, Simba, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a widzisz czyli z tym filmikiem trafiłam
ten po środku to Paszczakowy a po bokach twixy simbowe dziewuchi
tak tak
SImba nie marnuj materiału genetycznego sieknij teraz laskikapturnica wrote:I zrobiłas im zdjęcie tak naturalnie Kurde aż mi sie łezka puściła ,że to takie malutkie i bezbronne ...Jakas sie mieNtka zrobiłam..heh No co gadac piekna ta Twoje produkcja I nie poprzestawaj na chłopakachgretka, paszczakin, Simba, kapturnica, Bliska 77, Mega, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:..Hmm moze mialam po prostu duzo szczescia..bo przeciez koty na wsi byly podworkowe.Zarły myszy i inne syfy łącznie z padliną A z higiena jesli chodzi o mycie rąk to też bywało różnie..(...)
Toxo, jak toxo, ale jak ty w ogóle przeżyłaś?
Ja też miałam tak u dziadków dziecięciem będąc, a jeszcze do tego kury i osobiste cielątko. Moja córa też z trzema rasowymi podwórkowymi kotami się chowa i każdego psa na polu obślinia (albo on ją) no i posiłki z piasku regularnie. I w piasku to gównie sama, bo inne dzieci nie mogą, bo piasek brudny...
Ba, a przecież te 100 lat temu mydło się po znajomości dostawało, a teraz trzeba przejść 3 km w markecie, żeby półki z chemią minąć
kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:zapomniałas dodac ,że jeszcze pachna twarożkiem ..jak uleja
niech sobie pachną czymkolwiek ja chceeeeeee.....!!!!!!!!!!!!!
Aasiula, Sabina, moremi, Simba, Natka_79, kapturnica, Mega, Parka, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, malgos741, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
jak zignorowala
napisała, że nie zbiera
woli długopisy
i pytała na jaki adres miałaby wysłać
Pusur..budyń masz już przeterminowany wyrzuć go!
Pusurek wrote:Dzizas, a mnie zignorowalas... I nie wiem czy slac ten norweski czy nie?
Dzie moj karton?Pusurek, Dorka1979, Simba, moremi, kapturnica, Bliska 77, Mega, Bursztyn, kkisia, megan8, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak zignorowala
napisała, że nie zbiera
woli długopisy
i pytała na jaki adres miałaby wysłać
Pusur..budyń masz już przeterminowany wyrzuć go!iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ania zdrowka dla córki
Dorka a dzwonilas do gin? To nie jest byle co.Sabina, kapturnica, Bliska 77, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość