35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Dzięki, dzisiaj mam KTG więc będę się z nią widziała, w sumie to szykuję się na to,że zostanę w szpitalu, bo ciśnienie mi skacze a jak jej o tym powiem to nie będzie wyjścia
Dorka1979, kapturnica, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no tak ale dalej napisała, że jednorazowo, żeby nie było kłótniPusurek wrote:Nieeeee, napisala, ze zaczela zbierac, bo nie miala wyjscia. Przegapilas takiego waznego posta!!
moremi, kapturnica, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A propos zapachu niemowlaka.
Teraz jest moda - tutaj przynajmniej, zeby nic nie uzywac. Zadnych mydel, oliwek, kremow. Wazelina na tylek, mydlo marsylskie do kapieli i nic wiecej. Zadnych chusteczek zapachowych - chusteczka i woda. W zwiazku z tym dzieci nie pachna jakos szczegolnie. M mowi ze maja zapach owieczkiAle ja nie wiem jak to to pachnie. Pachna tylko tak naprawde proszkiem do prania w ktorych piore im ciuchy. No i kupa oczywiscie.
eee, owieczki nie pachna specjalnie pieknie.
to juz chyba kupa lepiej..Aasiula, Simba, kapturnica, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Dzięki, dzisiaj mam KTG więc będę się z nią widziała, w sumie to szykuję się na to,że zostanę w szpitalu, bo ciśnienie mi skacze a jak jej o tym powiem to nie będzie wyjścia
Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
przeczytałam, że zapach świeczki
jak litery biegają to znaczy, że już czas! Reni, już czas iść do domu
dzisiaj jedziemy z piesławem pińcest dziesiąty raz do weta zawieźć szczocha do badania..znowu krew z szyi będzie miał pobraną i jak będzie ok (bo w niedzielę nie było) dajemy 4 chemię
między 2 a 3 miał miesiąc przerwy - w takim tempie mogę nie załapać się na rządówkę
no ale jak trzeba to trzeba, nie ma co rzeźbić w gównie
na wszystko przyjdzie czas
Simba wrote:M mowi ze maja zapach owieczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 16:13
Sabina, Pusurek, paszczakin, MartaDidi, moremi, Simba, Aasiula, Bliska 77, Mega, Bursztyn, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:A propos zapachu niemowlaka.
Teraz jest moda - tutaj przynajmniej, zeby nic nie uzywac. Zadnych mydel, oliwek, kremow. Wazelina na tylek, mydlo marsylskie do kapieli i nic wiecej. Zadnych chusteczek zapachowych - chusteczka i woda. W zwiazku z tym dzieci nie pachna jakos szczegolnie. M mowi ze maja zapach owieczkiAle ja nie wiem jak to to pachnie. Pachna tylko tak naprawde proszkiem do prania w ktorych piore im ciuchy. No i kupa oczywiscie.
macduska, moremi, Simba, Natka_79, Aasiula, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:A ktos pisal, ze pachna goracym biszkoptem. Dzien dobry, cześć i czołem...
ale to tylko świeżo urodzone, wyciągnięte z brzucha. Potem juz tak nie pachną
kapturnica, macduska, MartaDidi, Aasiula, moremi, iwcia77, Sabina, Dorka1979, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja bym tam chlania nie odkladala, tylko badania przelozyla.. nie wiadomo ile jeszcze bedziesz mogla pic..?
macduska, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość