35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:to tyle dni je bedziesz robila???
a z racji tego, że wyrwano mi dzisiaj zęba, to wzięłam urlop
To przed włożeniem do piekarnika
http://zapodaj.net/494368d9fa3b8.jpg.html
Nie wiem tylko dlaczego do góry nogami.mamatrojki80, Mega, Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Raport z wizyty:
Kurwa wykrakalam.. Musze powtorzyc badanie cukru, bo mam wynik dziwny. Dziwny inaczej niz Kapta- pieknie na czczo, pieknie po 2h, ale juz po godzinie mam przekroczona norme..
Gin krecil nosem na lab, tak jakby oni mogli cos zjebac, no ale wynik jest wynik, nie? Krecil pewnie dlatego, ze zrobili tez badanie po 30 minutach (bo nie zlecal), a jak zobaczyl moja sino-zolta pokłuta lape to az synął..
No i znowy bede musiala pic roczna norme glukozy
Poza tym wszycho gra- badania ksiazkowe, usg nie mialam, toxo dalej nie mam, nic nie przytylam od ostatniej wizyty, brzuch mi zmierzyl centymetrem od gory do dolu (po kiego?), szyjka grzeczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 18:58
moremi, mamatrojki80, gretka, Mega, Aasiula, Parka, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, MartaDidi, Reni, malgos741, Pusurek, kkisia, mysza1975, Bozia3, iwcia77, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Raport z wizyty:
Kurwa wykrakalam.. Musze powtorzyc badanie cukru, bo mam wynik dziwny. Dziwny inaczej niz Kapta- pieknie na czczo, pieknie po 2h, ale juz po godzinie mam przekroczona minimalnie norme- jest do 180, a ja mam 186..
Gin krecil nosem na lab, tak jakby oni mogli cos zjebac, no ale wynik jest wynik, nie? Krecil pewnie dlatego, ze zrobili tez badanie po 30 minutach (bo nie zlecal), a jak zobaczyl moja sino-zolta pokłuta lape to az synął..
No i znowy bede musiala pic roczna norme glukozy
Poza tym wszycho gra- badania ksiazkowe, usg nie mialam, toxo dalej nie mam, nic nie przytylam od ostatniej wizyty, brzuch mi zmierzyl centymetrem od gory do dolu (po kiego?), szyjka grzecznamamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:Są w piekarniku
Nie wiem tylko dlaczego do góry nogami.
Szykujesz z wyprzedzeniem na Walentynki. Grunt to byc wczesniej przygotowanym:-)
PS. A tak serio smakowicie wygladaja:-0
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Paszcza, wydaje mi sie ze wszystko gra... Powinien uwzględnić to ze po 2h wynik jest dobry. Mnie sie wydaje ze to badanie pokazało ze u ciebie ten poziom spada, może wolniej ale jednak dochodzi do normy w odpowiednim czasie
paszczakin, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Szykujesz z wyprzedzeniem na Walentynki. Grunt to byc wczesniej przygotowanym:-)
PS. A tak serio smakowicie wygladaja:-0
Są pyszneAasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMarta pomniki Ci będę stawiać
sama porywasz się na 3 bejbe, ja sie zastanawiam jak pociagne sama z dwojka, a Ty... Szacun
. Z całego serca Ci życzę, żeby się szybko udało i żeby to było dziouszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 19:10
Aasiula, kapturnica, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Są w piekarniku
Nie wiem tylko dlaczego do góry nogami.i serduszkowe...mmmmmm.....
ale... tak tylko zapytam: do piekarnika wsadzałaś prawidłowo? nie do góry nogami?paszczakin, moremi, kapturnica, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jeszcze jeden kubek znalazłam
pasuje idealnie
http://pl.dawanda.com/product/76509439-KUBEK-PRZYJACIEL
hehe, dobry..
ja mam cala zastawe w domu od kompletu (w tym 18 kubkow), ale 2 dodatkowe kubki z kotem musza byci zawsze jakos pierwsze do uzycia ida
Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:dzięki, ale ja nie byłam na sesji tylko Iwcia77
miałam na mysli Iwcię i mam nadzieję, zę wszyscy wiedzą o co mi chodziło
Iwone- jak dobrze cię widzieć. co u ciebie?Aasiula, Iwone, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:hahahahahahaahah ups, taki mały przekrętas
miałam na mysli Iwcię i mam nadzieję, zę wszyscy wiedzą o co mi chodziło
Iwone- jak dobrze cię widzieć. co u ciebie?
U mnie ogólny brak chęci do wszystkiegoDlatego mało się udzielam, żeby nikomu nie psuć humoru. Ale będzie lepiej
ComeToMeBaby, Margolcia88, Aasiula, MartaDidi, malgos741, kkisia, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość