X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    dzięki ;)
    U mnie ogólny brak chęci do wszystkiego :( Dlatego mało się udzielam, żeby nikomu nie psuć humoru. Ale będzie lepiej ;)
    To jest nas dwie :(

malgos741, Iwone lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Krakonka- to co ty zamierzasz? :) (...)

No teraz to ja już nie muszę gruchać. Gruchnęłam raz, a dobrze i teraz tylko bacikiem stoję i grożę M odcięciem od żłoba, jak się nie będzie starał. Widać jakiś Usmy cud świata jestem, bo się już na wszystko zgadza. Albo taka Gorgona czy co:)
    Ale nawet nie myślałam o przypadkowych "strzykawkach":) Oprócz klinik usługi świadczą "półprofesjonaliści". Mają portfolia, cv - cechy zew. + wykształcenie, praca itp., mają dorobek wpisany, dają gwarancje... I metodę se można wybrać...
    A do tego nie trzeba im prać gaci potem:P
    Żyć nie umierać:)

moremi, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mala79 jak sie czujesz jak Twój kregosłup????

Mala jest w rozsypce totalnej... Staram sie wciaz jak moge, umiem i potrafie najlepiej ale nie zawsze mi to wychodzi... Przewaznie mam pod gorke....

Ale dziekuje za zainteresowanie moja skromna osoba

MartaDidi, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie 8)

EEEE no to spokojnie dasz radę :-) poukładasz to sobie.

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Iwone!!! Wklejaj Martę na listę staraczek!!! Aaaaa! Jak się cieszę :-)
    Mam pietra, ale po cos jestem na tym lez padole... Co sobie zalozylam- zrealizowalam... Niczego moim dzieciom nie brakuje i nie zabraknie.... Emocjonlnie i materialnie- bo to tez wazne... Dziewczyny zglaszam sie, zesrana ze strachu... Dumna, ale skromna i takie tam pierdoly....:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:34

moremi, mamatrojki80, Aasiula, gretka, ComeToMeBaby, Mala79, Sabina, Pusurek, kkisia, Iwone, Parka, Mega, iwcia77, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No teraz to ja już nie muszę gruchać. Gruchnęłam raz, a dobrze i teraz tylko bacikiem stoję i grożę M odcięciem od żłoba, jak się nie będzie starał. Widać jakiś Usmy cud świata jestem, bo się już na wszystko zgadza. Albo taka Gorgona czy co:)
    Ale nawet nie myślałam o przypadkowych "strzykawkach":) Oprócz klinik usługi świadczą "półprofesjonaliści". Mają portfolia, cv - cechy zew. + wykształcenie, praca itp., mają dorobek wpisany, dają gwarancje... I metodę se można wybrać...
    A do tego nie trzeba im prać gaci potem:P
    Żyć nie umierać:)
    Gdzie tak dają?
    Też chcę mieć zaplecze ;) będzie kochał jak swoje

Sabina lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusur, a Ty wiesz z czego zyjesz? przeciez Ci odpowiedzialam
    Pusur, a Ty tez jakies interesy w tym kartonie robisz?

mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka jakie pysznosci...
    Mniam ;D

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Raport z wizyty:

Kurwa wykrakalam.. Musze powtorzyc badanie cukru, bo mam wynik dziwny. Dziwny inaczej niz Kapta- pieknie na czczo, pieknie po 2h, ale juz po godzinie mam przekroczona norme..

Gin krecil nosem na lab, tak jakby oni mogli cos zjebac, no ale wynik jest wynik, nie? Krecil pewnie dlatego, ze zrobili tez badanie po 30 minutach (bo nie zlecal), a jak zobaczyl moja sino-zolta pokłuta lape to az synął..

No i znowy bede musiala pic roczna norme glukozy :(

Poza tym wszycho gra- badania ksiazkowe, usg nie mialam, toxo dalej nie mam, nic nie przytylam od ostatniej wizyty, brzuch mi zmierzyl centymetrem od gory do dolu (po kiego?), szyjka grzeczna ;)
    A jaki Ci wyszedł ten cukier

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Możesz zedytować post :-)
    W recepcji możesz powiedzieć, że kontrolnie :-)
    dzięki,ale nie mogę do ginka tak o,muszę wpierw do rodzinnego i jej się muszę naprodukować

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Pusur, a Ty tez jakies interesy w tym kartonie robisz?

A na mnie to nie działa... one tak tymi kartonami tylko uwagę na siebie próbują zwrócić, jak dzieci ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta super że wyniki dobre
    Ciesze sie bardzo ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    EEEE no to spokojnie dasz radę :-) poukładasz to sobie.
    Gdybym pracowala dalej to bym sie nie zdecydowala na dzieciaka..bO i bez malucha bywalo nie raz ciezko jak mlody chorowal a ja musialam zostawiac go w domu nie raz kilka godzin samego.Dlatego jak zdecydowalismy sie na starania to dalam sobie spokoj z praca i mam taka cicha nadzieje ,ze dam rade.Bo na chUopa to bede mogla liczyc tylko pierwszy miesiac po porodzie..Bedzie wtedy w domu....Najgorsza bedzie jak zawsze zima..Ale jak juz sie powiedzialo A trza powiedziec B 8)Damy rade..Na szczescie młody mi duzo pomaga i wiem ,ze moge na niego liczyc..Niestety na nikogo wiecej bo albo daleko albo rpacuja 8)

Aasiula, dorbie, MartaDidi, ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Marta pomniki Ci będę stawiać <3 sama porywasz się na 3 bejbe, ja sie zastanawiam jak pociagne sama z dwojka, a Ty... Szacun :-). Z całego serca Ci życzę, żeby się szybko udało i żeby to było dziouszka :-D
    Sabinka, ja od przyszlego miesiaca dopiero ... Prawda jest taka, ze moj facet na owulacje to chyba w przyszlym roku zjedzie...

kapturnica, Aasiula, malgos741, mamatrojki80, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kapta super że wyniki dobre
    Ciesze sie bardzo ;)
    Nawet nie wiesz jak ja 8) Ale juz se zapowiedzialam kontroling tego co do dzioba wciskam musi byc... I w domu zero wegli najsmaczniejszych, znaczy ciasteczek i slodyczy..

Aasiula, MartaDidi, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka :) dzięki za opowieść .Widzę że ogólnie nałykałaś się sporo ale samo zajśćie łatwo ci poszło ,dobrze to wróży na najbliższa przyszłość :)

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nadrobiłam Was 8)
    W biedronie są kiecki ciążowe po 7zł.I co??I nie oparłam sie i se kupiłam..W kolorze blue wiązane z boku z nadwyżką na brzunio..Powiem Wam ,że niczego sobie i fajnie sie rozciąga materiał.A za takie grosze to nawet po domu sie opyla..
    Marta czapka z głowy ,że przy takim maluchu masz siłe i chęć starać sie o kolejnego brzdąca.. Ja mimo ,że młody nastolat to i tak zcasem zastanawiam sie jak sobie dam rade bez chUopa..
    Ja mysle, ze przy moim podejsciu do zycia- organizacyjnie- pierwszy rok ciezki jak cholera, ale czy 1 czy dwojka w tym wieku?- dam rade...

mamatrojki80, Aasiula, Sabina, moremi, kapturnica, Pusurek, kkisia, iwcia77, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    To jest nas dwie :(
    Aaaaaaaaasiula- nawet się niei waż szukać kartonów.
    Trening zrobiłaś?
    Proszę mi się tu natychmiast odstresować.

ok, ok... przytulam <3

Aasiula, mamatrojki80, malgos741, Sabina, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Gdybym pracowala dalej to bym sie nie zdecydowala na dzieciaka..bO i bez malucha bywalo nie raz ciezko jak mlody chorowal a ja musialam zostawiac go w domu nie raz kilka godzin samego.Dlatego jak zdecydowalismy sie na starania to dalam sobie spokoj z praca i mam taka cicha nadzieje ,ze dam rade.Bo na chUopa to bede mogla liczyc tylko pierwszy miesiac po porodzie..Bedzie wtedy w domu....Najgorsza bedzie jak zawsze zima..Ale jak juz sie powiedzialo A trza powiedziec B 8)Damy rade..Na szczescie młody mi duzo pomaga i wiem ,ze moge na niego liczyc..Niestety na nikogo wiecej bo albo daleko albo rpacuja 8)
    Ocywiscie, ze dasz rade... Juz ten temat poruszalysmy...

moremi lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nawet nie wiesz jak ja 8) Ale juz se zapowiedzialam kontroling tego co do dzioba wciskam musi byc... I w domu zero wegli najsmaczniejszych, znaczy ciasteczek i slodyczy..
    eeeee trudno ,warto sie poswięcić ;D
    Dasz rade :)

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 7275 7276 7277 7278 7279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ