35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dopiero zaczelismy
Gdybym ja mojego zaciagnela wczesniej do psychologa, to moze nie byloby teraz tak jak jest... Chociaz tu nie ma takiej oferty dla zablakanych ojcow i steranych matek. Ale i nam sie ulozy przeca, no!Sabina, MartaDidi, ComeToMeBaby, Mala79, Aasiula, moremi, malgos741, mamatrojki80, kkisia, Parka, Mega, gosia7122, Arwena, Heretyczka, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:trzymajcie!
jeszcze 2 chemie
oby ostatnie
wizyta 24.02 u ginki i wracam do starań
A mogę? Mogę? Czy mogę?????
Młoda jeszcze na antybiotyku, ale już dobrzeMiałam iśc jutro popuścić krew z żyły, ale to przełożę na piątek
Mala79, moremi, Aasiula, kapturnica, malgos741, kkisia, gosia7122, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny,i faktycznie racja ,czasami łatwiej się przyznać lekarzowi,który jednak jest profesjonalistą i zareagować też powinien profesjonalnie niż nalbliższym,nawet kolezankom.No dobra dwie moje kolezanki wiedzą,ale jedna z nich w moim wieku i tez chce dziecko a druga bardzo otwarta
moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Iwka, super! rewelka, ze Alojz kuma i ku lepszemu idzie.
Gdybym ja mojego zaciagnela wczesniej do psychologa, to moze nie byloby teraz tak jak jest... Chociaz tu nie ma takiej oferty dla zablakanych ojcow i steranych matek. Ale i nam sie ulozy przeca, no!moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ComeToMeBaby wrote:jeny, w Łodzi na skwerze w parku znaleźli zwłoki noworodka- właśnie mówią w radio.
co tym "ludziom" siedzi w głowach. nieludzkie. boże, aż gęsiej skórki dostałam.Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:jeny, w Łodzi na skwerze w parku znaleźli zwłoki noworodka- właśnie mówią w radio.
co tym "ludziom" siedzi w głowach. nieludzkie. boże, aż gęsiej skórki dostałam.
Strach kurwa żyćSimba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Mam pietra, ale po cos jestem na tym lez padole... Co sobie zalozylam- zrealizowalam... Niczego moim dzieciom nie brakuje i nie zabraknie.... Emocjonlnie i materialnie- bo to tez wazne... Dziewczyny zglaszam sie, zesrana ze strachu... Dumna, ale skromna i takie tam pierdoly....
Laktator Twoj Iwka ma, odesle pewnie, jakby co!Sabina, MartaDidi, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Wiecie, tak Was czytam i trochę mi wstyd... Naprawdę jesteście silne babki, zdrowe od środka. Same, czy nie, macie w sobie tyle energii, że życie Wam odda, co dobre.
Ja mam ślubnego i nawet drugiego też (tzn piewrszego i raczej w teorii, ale costam mogę na niego liczyć), mama mi pomaga bardzo - syna doucza, córkę raz w tygodniu na noc i pół dnia bierze, czasem też przyjdzie pomóc w domu, podrzuca czasem obiad, tata jest cudownym dziadkiem, mimo chorób wielu. Nawt syn mi pomaga.
A ja mam w środku czarną dziurę i widzę tylko straszne rzeczy wszędzie:( I nie mogę się tego pozbyć...MartaDidi, Magda*, Mega, gosia7122, Arwena, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyMagda* wrote:dzieki dziewczyny,i faktycznie racja ,czasami łatwiej się przyznać lekarzowi,który jednak jest profesjonalistą i zareagować też powinien profesjonalnie niż nalbliższym,nawet kolezankom.No dobra dwie moje kolezanki wiedzą,ale jedna z nich w moim wieku i tez chce dziecko a druga bardzo otwarta
Nie ma letko kochana, nie ma letko...
gretka, Mala79, malgos741, Aasiula, kapturnica, Magda*, kkisia, Dorka1979, gosia7122, Arwena, iwcia77, agp, moremi, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Klekajcie narody!
Laktator Twoj Iwka ma, odesle pewnie, jakby co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:06
Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Wiecie, tak Was czytam i trochę mi wstyd... Naprawdę jesteście silne babki, zdrowe od środka. Same, czy nie, macie w sobie tyle energii, że życie Wam odda, co dobre.
Ja mam ślubnego i nawet drugiego też (tzn piewrszego i raczej w teorii, ale costam mogę na niego liczyć), mama mi pomaga bardzo - syna doucza, córkę raz w tygodniu na noc i pół dnia bierze, czasem też przyjdzie pomóc w domu, podrzuca czasem obiad, tata jest cudownym dziadkiem, mimo chorób wielu. Nawt syn mi pomaga.
A ja mam w środku czarną dziurę i widzę tylko straszne rzeczy wszędzie:( I nie mogę się tego pozbyć...iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Jak kupa?
A wczoraj woda pomogla, jak nic. Tylko, ze on jej nie chce pic, lyzeczka wciskam, to wypluwa. Ale ja go jeszcze naucze!
MartaDidi, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:dzieki dziewczyny,i faktycznie racja ,czasami łatwiej się przyznać lekarzowi,który jednak jest profesjonalistą i zareagować też powinien profesjonalnie niż nalbliższym,nawet kolezankom.No dobra dwie moje kolezanki wiedzą,ale jedna z nich w moim wieku i tez chce dziecko a druga bardzo otwarta
Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, Magda*, kkisia, Dorka1979, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Magda ja mieszkam w małej miejscowości (wsi), moja ginka mówi do mnie, że mój wiek to żaden wiek na starania (skończyłam 36), ona ma 42-latki, które starają się świadomie o ciąże i nie sa to wyjatki. A moja ginka już wiele wiosen widziała i ją to nie dziwi, więc czemu miałabyś się spotkać z ostracyzmem? lej na wszystko ciepłym moczem z rozkroku, to Twoje życie, Twoje szczęście i sama je musisz wydrzeć losowi/ wypracować
Nie ma letko kochana, nie ma letko...
dorbie lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017