WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Hyhyhyhy dobre
    Dzieki Cometka :)
    niezamaco
    speszjal for ju :)

Aasiula lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dopiero zaczelismy
    Iwka, super! rewelka, ze Alojz kuma i ku lepszemu idzie.
    Gdybym ja mojego zaciagnela wczesniej do psychologa, to moze nie byloby teraz tak jak jest... Chociaz tu nie ma takiej oferty dla zablakanych ojcow i steranych matek. Ale i nam sie ulozy przeca, no!

Sabina, MartaDidi, ComeToMeBaby, Mala79, Aasiula, moremi, malgos741, mamatrojki80, kkisia, Parka, Mega, gosia7122, Arwena, Heretyczka, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka jak Maly bo doczytalam teraz ?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    trzymajcie! :-) jeszcze 2 chemie :-) oby ostatnie
    wizyta 24.02 u ginki i wracam do starań :-)
    Jak się tu nie napić z takiej okazji???
    A mogę? Mogę? Czy mogę?????
    Młoda jeszcze na antybiotyku, ale już dobrze :) Miałam iśc jutro popuścić krew z żyły, ale to przełożę na piątek ;)

Mala79, moremi, Aasiula, kapturnica, malgos741, kkisia, gosia7122, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeny, w Łodzi na skwerze w parku znaleźli zwłoki noworodka- właśnie mówią w radio.
    co tym "ludziom" siedzi w głowach. nieludzkie. boże, aż gęsiej skórki dostałam.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny,i faktycznie racja ,czasami łatwiej się przyznać lekarzowi,który jednak jest profesjonalistą i zareagować też powinien profesjonalnie niż nalbliższym,nawet kolezankom.No dobra dwie moje kolezanki wiedzą,ale jedna z nich w moim wieku i tez chce dziecko a druga bardzo otwarta

moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Iwka, super! rewelka, ze Alojz kuma i ku lepszemu idzie.
    Gdybym ja mojego zaciagnela wczesniej do psychologa, to moze nie byloby teraz tak jak jest... Chociaz tu nie ma takiej oferty dla zablakanych ojcow i steranych matek. Ale i nam sie ulozy przeca, no!
    No nareszcie gada do rzeczy... JAK KUPA? Gadaj bo zaraz spac ide...

moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jeny, w Łodzi na skwerze w parku znaleźli zwłoki noworodka- właśnie mówią w radio.
    Ja prosze bez takich informacji...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Zawsze tak było. Jesteśmy jedynymi zwierzętami, u których matki zabijają swoje młode. Świadomie.
    Strach kurwa żyć

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Mam pietra, ale po cos jestem na tym lez padole... Co sobie zalozylam- zrealizowalam... Niczego moim dzieciom nie brakuje i nie zabraknie.... Emocjonlnie i materialnie- bo to tez wazne... Dziewczyny zglaszam sie, zesrana ze strachu... Dumna, ale skromna i takie tam pierdoly....:-)
    Klekajcie narody!
    Laktator Twoj Iwka ma, odesle pewnie, jakby co! ;)

Sabina, MartaDidi, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, tak Was czytam i trochę mi wstyd... Naprawdę jesteście silne babki, zdrowe od środka. Same, czy nie, macie w sobie tyle energii, że życie Wam odda, co dobre.
    Ja mam ślubnego i nawet drugiego też (tzn piewrszego i raczej w teorii, ale costam mogę na niego liczyć), mama mi pomaga bardzo - syna doucza, córkę raz w tygodniu na noc i pół dnia bierze, czasem też przyjdzie pomóc w domu, podrzuca czasem obiad, tata jest cudownym dziadkiem, mimo chorób wielu. Nawt syn mi pomaga.
    A ja mam w środku czarną dziurę i widzę tylko straszne rzeczy wszędzie:( I nie mogę się tego pozbyć...

MartaDidi, Magda*, Mega, gosia7122, Arwena, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak się tu nie napić z takiej okazji???
    A mogę? Mogę? Czy mogę?????
    Młoda jeszcze na antybiotyku, ale już dobrze :) Miałam iśc jutro popuścić krew z żyły, ale to przełożę na piątek ;)
    To Ja tez ide po winko :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dzieki dziewczyny,i faktycznie racja ,czasami łatwiej się przyznać lekarzowi,który jednak jest profesjonalistą i zareagować też powinien profesjonalnie niż nalbliższym,nawet kolezankom.No dobra dwie moje kolezanki wiedzą,ale jedna z nich w moim wieku i tez chce dziecko a druga bardzo otwarta
    Magda ja mieszkam w małej miejscowości (wsi), moja ginka mówi do mnie, że mój wiek to żaden wiek na starania (skończyłam 36), ona ma 42-latki, które starają się świadomie o ciąże i nie sa to wyjatki. A moja ginka już wiele wiosen widziała i ją to nie dziwi, więc czemu miałabyś się spotkać z ostracyzmem? lej na wszystko ciepłym moczem z rozkroku, to Twoje życie, Twoje szczęście i sama je musisz wydrzeć losowi/ wypracować :) Nie ma letko kochana, nie ma letko...

gretka, Mala79, malgos741, Aasiula, kapturnica, Magda*, kkisia, Dorka1979, gosia7122, Arwena, iwcia77, agp, moremi, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja prosze bez takich informacji...

Dolaczam sie ja za takie tez dziekuje :-(

Bo, bo, bym krzywde sama wyrzadzila takiej rodzacej

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Klekajcie narody!
    Laktator Twoj Iwka ma, odesle pewnie, jakby co! ;)
    A Twój Mały jak?...Jak powiedział Shrek do Fiony- "Mam tremę"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:06

Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    trzymajcie! :-) jeszcze 2 chemie :-) oby ostatnie
    wizyta 24.02 u ginki i wracam do starań :-)
    Trzymam. Za pieslawa i starania! :)

Reni, MartaDidi, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Wiecie, tak Was czytam i trochę mi wstyd... Naprawdę jesteście silne babki, zdrowe od środka. Same, czy nie, macie w sobie tyle energii, że życie Wam odda, co dobre.
    Ja mam ślubnego i nawet drugiego też (tzn piewrszego i raczej w teorii, ale costam mogę na niego liczyć), mama mi pomaga bardzo - syna doucza, córkę raz w tygodniu na noc i pół dnia bierze, czasem też przyjdzie pomóc w domu, podrzuca czasem obiad, tata jest cudownym dziadkiem, mimo chorób wielu. Nawt syn mi pomaga.
    A ja mam w środku czarną dziurę i widzę tylko straszne rzeczy wszędzie:( I nie mogę się tego pozbyć...
    Zalej dziurę... Dobrym trunkiem rzecz jasna...

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jak kupa?
    Nie doczytalas z rana, widze. Poszlo wczoraj troche, dzis dowalil na maxa. Obsrane bylo wszystko od szyi po stopy, ktory ofkorsik wlozyl w pieluche natychmiast po jej odwinieciu.
    A wczoraj woda pomogla, jak nic. Tylko, ze on jej nie chce pic, lyzeczka wciskam, to wypluwa. Ale ja go jeszcze naucze! ;)

MartaDidi, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Moj gin jak poszlam do niego pierwszy raz ze chce sie starac o drugie i napomknelam wtedy o swoim wieku,ze to pewnie ostatni dzwonek to mnie wysmial mowiac ,ze zaden wiek..Ze po 40tce teraz norma kobitki ,ze sie staraja a co dopiero przed 40tka..A ja z zażenowaniem wydukałam ,że mam 34 wtedy to sie zaczal ze mnie smiac heheh Takze 41 na bank gina nie ruszy 8)

Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, MartaDidi, Magda*, kkisia, Dorka1979, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Magda ja mieszkam w małej miejscowości (wsi), moja ginka mówi do mnie, że mój wiek to żaden wiek na starania (skończyłam 36), ona ma 42-latki, które starają się świadomie o ciąże i nie sa to wyjatki. A moja ginka już wiele wiosen widziała i ją to nie dziwi, więc czemu miałabyś się spotkać z ostracyzmem? lej na wszystko ciepłym moczem z rozkroku, to Twoje życie, Twoje szczęście i sama je musisz wydrzeć losowi/ wypracować :) Nie ma letko kochana, nie ma letko...
    pięknie powiedziane :)

dorbie lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 7277 7278 7279 7280 7281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ