X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Wiecie, tak Was czytam i trochę mi wstyd... Naprawdę jesteście silne babki, zdrowe od środka. Same, czy nie, macie w sobie tyle energii, że życie Wam odda, co dobre.
    Ja mam ślubnego i nawet drugiego też (tzn piewrszego i raczej w teorii, ale costam mogę na niego liczyć), mama mi pomaga bardzo - syna doucza, córkę raz w tygodniu na noc i pół dnia bierze, czasem też przyjdzie pomóc w domu, podrzuca czasem obiad, tata jest cudownym dziadkiem, mimo chorób wielu. Nawt syn mi pomaga.
    A ja mam w środku czarną dziurę i widzę tylko straszne rzeczy wszędzie:( I nie mogę się tego pozbyć...
    Tak Ci się tylko wydaje ;) Tu dziewczyny nie dają smarkać nad swoim losem. Cyc do przodu i heja. Walczymy. Z nimi życie jest łatwiejsze.
    Ty też jesteś silna. Jak mamy gorsze dni, to idziemy "do kartonu", ale zawsze ktoś wyciągnie za uszy. Zobaczysz szybko się wciągniesz i też bezie Ci z nami dobrze :)

Mala79, Aasiula, kapturnica, Magda*, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, dorbie, Krakonka, gosia7122, Mega, iwcia77, macduska, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra czas na mnie dzisiaj mam wieczorny spacer z przyjaciolka przed wyjazdem

Wiec lece ogarnac dziecia, co bym mogla za godzine wyjsc ubrana oczywiscie jak na sybir :-D

Milego wieczorku i spokojnej nocy

MartaDidi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie doczytalas z rana, widze. Poszlo wczoraj troche, dzis dowalil na maxa. Obsrane bylo wszystko od szyi po stopy, ktory ofkorsik wlozyl w pieluche natychmiast po jej odwinieciu.
    A wczoraj woda pomogla, jak nic. Tylko, ze on jej nie chce pic, lyzeczka wciskam, to wypluwa. Ale ja go jeszcze naucze! ;)
    Piekny to widok! Nie doczytalam... W chwilach obsrania moj Juliusz mial kupe ZA USZAMI- zdolny chlopak... Mi to sie nigdy nie udalo...:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:11

Sabina, Pusurek, Aasiula, gosia7122, Mega, iwcia77, paszczakin, moremi, Simba lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole moj facet ( ciagle jeszcze tak o nim mysle ) zalatwil dzis rzecz niemozliwa, czyli paszport w ciagu jednego dnia, od reki. Jak sie uprze, to zrobi. Ja watpilam czy sie uda, ale prosz... Za 2 tyg lecimy do Gd! Kto sie chce z nami spotkac? ;)

kapturnica, Mala79, MartaDidi, kkisia, mamatrojki80, malgos741, Aasiula, Mega, iwcia77, paszczakin, macduska, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    pięknie powiedziane :)
    zwłaszcza to laniu w rozkroku, nie? rawie poezja, Mickiewicz wersja żeńska :D

Mala79, MartaDidi, malgos741, Aasiula, Mega, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A w ogole moj facet ( ciagle jeszcze tak o nim mysle ) zalatwil dzis rzecz niemozliwa, czyli paszport w ciagu jednego dnia, od reki. Jak sie uprze, to zrobi. Ja watpilam czy sie uda, ale prosz... Za 2 tyg lecimy do Gd! Kto sie chce z nami spotkac? ;)
    Kurde, Pusur, przyjezdzajcie do mnie! Mam pusta sypialnie... Lozeczko puste... tzn. teraz szmaty w nim leza jakies, ale wyciagne... Z opisu to jakos dramatycznie brzmi... puste lozeczko, sypialnia...oczywisie smierdzacy York w piwnicznej izbie... Zapraszam serdecznie na uciech moc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:19

Pusurek, malgos741, Krakonka, Aasiula, Arwena, Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dupa.
    cały dzień się opieram i dupa- nakręciłam się.
    k...wa, k...wa, k...wa. no nie wyczymam. złapałam się na tym, że oglądam galerię wykresów ciążowych i porównuję do swojego. i na myśli, ze jak mój m ma wyjechać w niedzielę na parę dni do Kraka to może udałoby mi się zaskoczyć go nowiną na Walentynki jak wróci... ja pier....

aż mi się na płakanie zebrało. hormony jak nic.
    @ idzie a ja tu takie rzeczy... no i co zrobię jak nic nie zrobię. 0dash2.gif

Sabina, kapturnica, MartaDidi, malgos741, Aasiula, Parka, gosia7122, Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja watpilam czy sie uda, ale prosz... Za 2 tyg lecimy do Gd! Kto sie chce z nami spotkac? ;)
    Puserek ty może z Gdańska jesteś?dobrze zgaduję?
    Czy moze raczej powinnam powiedzieć ''do gdańska się wybierasz''

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:18

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no i dupa.
    k...wa, k...wa, k...wa. no nie wyczymam. złapałam się na tym, że oglądam galerię wykresów ciążowych i porównuję do swojego. i na myśli, ze jak mój m ma wyjechać w niedzielę na parę dni do Kraka to może udałoby mi się zaskoczyć go nowiną na Walentynki jak wróci... ja pier....

Spokojnie..Jestes normalna..Nie jeden wykres kazda z nas oblukała koncem cyklu nakrecajac sie jak wata na patyczek 8)
    No a kazdy podobny zakonczony na zielono dawal nadzieje i czlowiek o niczym innym nie myslal.Znam to az nazbyt dobrze <3

MartaDidi, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, malgos741, Aasiula, Krakonka, gosia7122, kkisia, iwcia77, macduska, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsze upuszczenie krwi zrobilo swoje. Oczeta mi sie zamykaja, wiec zegnam drogie kolezanki. Asiula, moze ten gorszy nastroj to wplyw @. Za pare dni poczujesz sie lepiej.
    Generalnie kobiety to silna plec.

Sabina, MartaDidi, malgos741, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kurde, Pusur, przyjezdzajcie do mnie! Mam pusta sypialnie... Lozeczko puste... tzn. teraz szmaty w nim leza jakies, ale wyciagne... Z opisu to jakos dramatycznie brzmi... puste lozeczko, sypialnia...oczywisie smierdzacy York w piwnicznej izbie... Zapraszam serdecznie na uciech moc!
    Kurde, cheeeetnie. W wakacje przyjade, chcesz? ;)
    Teraz to ja glownie bede biegac po urzedach ( akty urodzenia, pesele, srele, meldunki dzieciaka ) i wysiadywac jajko na fotelu stomatologicznym. Chociaz chociaz... to by dalo moze rade... ;)
    Wyslesz faceta na weekend w wakacje i wpadam ja! ;) Corka nam bedzie chlopakow bawic, a my pojdziemy zrobic rozpierduche na miasto! :D

malgos741, MartaDidi, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Puserek ty może z Gdańska jesteś?dobrze zgaduję?
    Czy moze raczej powinnam powiedzieć ''do gdańska się wybierasz''
    Z Gdanska ja, z Gdanska. Gdanszczanka do konca zycia.

malgos741, MartaDidi, Aasiula, kkisia, iwcia77, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no i dupa.

Spokojnie. Ja tez mialam faze przegladania wykresow ciazowych. A co bedzie to tylko zielony palec moglby stwierdzic:-)

Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy i milych snow:-)

ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojniej,albo i niespokojnej;) jak kto sobie życzy nocy :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, cheeeetnie. W wakacje przyjade, chcesz? ;)
    Teraz to ja glownie bede biegac po urzedach ( akty urodzenia, pesele, srele, meldunki dzieciaka ) i wysiadywac jajko na fotelu stomatologicznym. Chociaz chociaz... to by dalo moze rade... ;)
    Wyslesz faceta na weekend w wakacje i wpadam ja! ;) Corka nam bedzie chlopakow bawic, a my pojdziemy zrobic rozpierduche na miasto! :D
    Trzymam za slowo!

Pusurek lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no i dupa.

ja nawet bez testu to wydaje mi się że z tego cyklu nici jakoś tak czuje ... dziś bez lutki, zobaczymy czy tempka spadnie... eh

Sabina, MartaDidi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeszcze jedno. Wejdzcie na pytania do eksperta, pytanie: MOJA ENDOMETRIOZA i spojrzcie na wykres tej dziewczyny.

malgos741 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja nawet bez testu to wydaje mi się że z tego cyklu nici jakoś tak czuje ... dziś bez lutki, zobaczymy czy tempka spadnie... eh
    Oj Małgosiu <3 A czemu nie siknełaś zanim odstawiłaś lutkę? Miałabyś już jakąś wiedzę... A tak czekaj człowieku do jutra, czekaj...

malgos741, kapturnica, Aasiula, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    no jak to?
    z takim wspomaganiem to nie gadaj że się nie udało. my tu wszystkie kciuki 3mamy

malgos741, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 7278 7279 7280 7281 7282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ