35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Wiecie, tak Was czytam i trochę mi wstyd... Naprawdę jesteście silne babki, zdrowe od środka. Same, czy nie, macie w sobie tyle energii, że życie Wam odda, co dobre.
Ja mam ślubnego i nawet drugiego też (tzn piewrszego i raczej w teorii, ale costam mogę na niego liczyć), mama mi pomaga bardzo - syna doucza, córkę raz w tygodniu na noc i pół dnia bierze, czasem też przyjdzie pomóc w domu, podrzuca czasem obiad, tata jest cudownym dziadkiem, mimo chorób wielu. Nawt syn mi pomaga.
A ja mam w środku czarną dziurę i widzę tylko straszne rzeczy wszędzie:( I nie mogę się tego pozbyć...Tu dziewczyny nie dają smarkać nad swoim losem. Cyc do przodu i heja. Walczymy. Z nimi życie jest łatwiejsze.
Ty też jesteś silna. Jak mamy gorsze dni, to idziemy "do kartonu", ale zawsze ktoś wyciągnie za uszy. Zobaczysz szybko się wciągniesz i też bezie Ci z nami dobrzeMala79, Aasiula, kapturnica, Magda*, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, dorbie, Krakonka, gosia7122, Mega, iwcia77, macduska, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra czas na mnie dzisiaj mam wieczorny spacer z przyjaciolka przed wyjazdem
Wiec lece ogarnac dziecia, co bym mogla za godzine wyjsc ubrana oczywiscie jak na sybir
Milego wieczorku i spokojnej nocyMartaDidi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie doczytalas z rana, widze. Poszlo wczoraj troche, dzis dowalil na maxa. Obsrane bylo wszystko od szyi po stopy, ktory ofkorsik wlozyl w pieluche natychmiast po jej odwinieciu.
A wczoraj woda pomogla, jak nic. Tylko, ze on jej nie chce pic, lyzeczka wciskam, to wypluwa. Ale ja go jeszcze naucze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:11
Sabina, Pusurek, Aasiula, gosia7122, Mega, iwcia77, paszczakin, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyA w ogole moj facet ( ciagle jeszcze tak o nim mysle ) zalatwil dzis rzecz niemozliwa, czyli paszport w ciagu jednego dnia, od reki. Jak sie uprze, to zrobi. Ja watpilam czy sie uda, ale prosz... Za 2 tyg lecimy do Gd! Kto sie chce z nami spotkac?
kapturnica, Mala79, MartaDidi, kkisia, mamatrojki80, malgos741, Aasiula, Mega, iwcia77, paszczakin, macduska, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A w ogole moj facet ( ciagle jeszcze tak o nim mysle ) zalatwil dzis rzecz niemozliwa, czyli paszport w ciagu jednego dnia, od reki. Jak sie uprze, to zrobi. Ja watpilam czy sie uda, ale prosz... Za 2 tyg lecimy do Gd! Kto sie chce z nami spotkac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:19
Pusurek, malgos741, Krakonka, Aasiula, Arwena, Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
no i dupa.
cały dzień się opieram i dupa- nakręciłam się.
k...wa, k...wa, k...wa. no nie wyczymam. złapałam się na tym, że oglądam galerię wykresów ciążowych i porównuję do swojego. i na myśli, ze jak mój m ma wyjechać w niedzielę na parę dni do Kraka to może udałoby mi się zaskoczyć go nowiną na Walentynki jak wróci... ja pier....
aż mi się na płakanie zebrało. hormony jak nic.
@ idzie a ja tu takie rzeczy... no i co zrobię jak nic nie zrobię.Sabina, kapturnica, MartaDidi, malgos741, Aasiula, Parka, gosia7122, Mega, kkisia, iwcia77, moremi, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja watpilam czy sie uda, ale prosz... Za 2 tyg lecimy do Gd! Kto sie chce z nami spotkac?
Czy moze raczej powinnam powiedzieć ''do gdańska się wybierasz''
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:18
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no i dupa.
k...wa, k...wa, k...wa. no nie wyczymam. złapałam się na tym, że oglądam galerię wykresów ciążowych i porównuję do swojego. i na myśli, ze jak mój m ma wyjechać w niedzielę na parę dni do Kraka to może udałoby mi się zaskoczyć go nowiną na Walentynki jak wróci... ja pier....
@ idzie a ja tu takie rzeczy... no i co zrobię jak nic nie zrobię.
No a kazdy podobny zakonczony na zielono dawal nadzieje i czlowiek o niczym innym nie myslal.Znam to az nazbyt dobrzeMartaDidi, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, malgos741, Aasiula, Krakonka, gosia7122, kkisia, iwcia77, macduska, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dzisiejsze upuszczenie krwi zrobilo swoje. Oczeta mi sie zamykaja, wiec zegnam drogie kolezanki. Asiula, moze ten gorszy nastroj to wplyw @. Za pare dni poczujesz sie lepiej.
Generalnie kobiety to silna plec.Sabina, MartaDidi, malgos741, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Kurde, Pusur, przyjezdzajcie do mnie! Mam pusta sypialnie... Lozeczko puste... tzn. teraz szmaty w nim leza jakies, ale wyciagne... Z opisu to jakos dramatycznie brzmi... puste lozeczko, sypialnia...oczywisie smierdzacy York w piwnicznej izbie... Zapraszam serdecznie na uciech moc!
Teraz to ja glownie bede biegac po urzedach ( akty urodzenia, pesele, srele, meldunki dzieciaka ) i wysiadywac jajko na fotelu stomatologicznym. Chociaz chociaz... to by dalo moze rade...
Wyslesz faceta na weekend w wakacje i wpadam ja!Corka nam bedzie chlopakow bawic, a my pojdziemy zrobic rozpierduche na miasto!
malgos741, MartaDidi, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Puserek ty może z Gdańska jesteś?dobrze zgaduję?
Czy moze raczej powinnam powiedzieć ''do gdańska się wybierasz''malgos741, MartaDidi, Aasiula, kkisia, iwcia77, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
@ idzie a ja tu takie rzeczy... no i co zrobię jak nic nie zrobię.
Spokojnie. Ja tez mialam faze przegladania wykresow ciazowych. A co bedzie to tylko zielony palec moglby stwierdzic:-)
Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Kurde, cheeeetnie. W wakacje przyjade, chcesz?
Teraz to ja glownie bede biegac po urzedach ( akty urodzenia, pesele, srele, meldunki dzieciaka ) i wysiadywac jajko na fotelu stomatologicznym. Chociaz chociaz... to by dalo moze rade...
Wyslesz faceta na weekend w wakacje i wpadam ja!Corka nam bedzie chlopakow bawic, a my pojdziemy zrobic rozpierduche na miasto!
Pusurek lubi tę wiadomość
@ idzie a ja tu takie rzeczy... no i co zrobię jak nic nie zrobię.Sabina, MartaDidi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ja nawet bez testu to wydaje mi się że z tego cyklu nici jakoś tak czuje ... dziś bez lutki, zobaczymy czy tempka spadnie... eh
A czemu nie siknełaś zanim odstawiłaś lutkę? Miałabyś już jakąś wiedzę... A tak czekaj człowieku do jutra, czekaj...
malgos741, kapturnica, Aasiula, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja nawet bez testu to wydaje mi się że z tego cyklu nici jakoś tak czuje ... dziś bez lutki, zobaczymy czy tempka spadnie... eh
z takim wspomaganiem to nie gadaj że się nie udało. my tu wszystkie kciuki 3mamymalgos741, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość