35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Oj Małgosiu
A czemu nie siknełaś zanim odstawiłaś lutkę? Miałabyś już jakąś wiedzę... A tak czekaj człowieku do jutra, czekaj...
kapturnica, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:he he bo wiesz że ja nie lubię testować a jeden dzień bez lutki nic nie zmieni.
Mogłaś nie patrzeć, nasikać, zrobić zdjęcie, pokazać nam, a sama spokojnie czekać do jutra
kapturnica, gretka, Aasiula, Parka, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ale my byśmy już wiedziały
Mogłaś nie patrzeć, nasikać, zrobić zdjęcie, pokazać nam, a sama spokojnie czekać do jutra
Sabina lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:Ta dziewczyna napisała w komentarzach, że odpuszcza wykres. Wpisuje tempki jak się wymyśli, tak sądzę
ja też taki chcem
Sabina, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:a ja nie- widziałaś ten chujowy spadek??!!
Sabina lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Zofia8 wrote:Dziewczyny jeszcze jedno. Wejdzcie na pytania do eksperta, pytanie: MOJA ENDOMETRIOZA i spojrzcie na wykres tej dziewczyny.
Jjowa dziewczyna
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Spokojnie..Jestes normalna..Nie jeden wykres kazda z nas oblukała koncem cyklu nakrecajac sie jak wata na patyczek
No a kazdy podobny zakonczony na zielono dawal nadzieje i czlowiek o niczym innym nie myslal.Znam to az nazbyt dobrzeech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 22:11
malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Hej, ja mam fajny los, lubię go:) U mnie to biochemiczna dziura:( A żadnych tabletek nie wezmę teraz, bo nie mogę. Ale jak już urodzę, to bedę łykała wszystko, co mi dadzą
Dzisiaj miałam poranny zjazd o bzdurę (ktoś pomylił dokumenty, źle wysłał), wściekałam się i ryczałam 5 godzin, na M powiesiłam nie psy, a smoki całe (w myslach, na szczęście), choć bidny nie miał z tym nic wspólnego. Potem już mnie dobijały bzdury totalne, włącznie z tym, że kwadrans łkałam rzewnymi łzami, bo mi zmywarka źle umyła naczynia.
Ale potem mi przeszło, załatwiłam wszystko koncertowo (sprawa dokumentu to 2 min w sieci) i jeszcze dostałam zlecenie (!!!) i własnie uśpiłam Małą, poczytawszy jej 34 wierszyki:) Jest git. Do następnego zjazdu. Trudno. Jedni mają takie cosie, inni inne i i tak w sumie robi się swoje. W tym wypadku dzieci:)
Skoro po 40tce mogę mieć dziecko (bo chcieć, to móc, nie?) to tym bardziej wyleczę sobie głowęiwcia77, Zofia8, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
z wrażenia dostałam zwiększonej produkcji śliny.
obym tylko nie wkręciła się w ciąże urojoną.
wogóle mam demotywację do robienia czegokolwiek już dzisiaj.
i nie wiem teraz czy siedzieć jeszcze, czy zrobić już łóżko i obudzić się na mierzenie tempki. mój m pojechał dziś na nockę to mogę robić co chcęAasiula, kapturnica, malgos741, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja nawet bez testu to wydaje mi się że z tego cyklu nici jakoś tak czuje ... dziś bez lutki, zobaczymy czy tempka spadnie... eh
Musi ja caly czas trzymam kciukiKrakonka, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość