35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobranoc kobitki
Sabina, Arwena, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyTO JA NAPISZE NA KONIEC DNIA ,wybaczcie muszę bo się uduszę hehe
kumpela z mojego starego forum(obecnie prywatnego)
dziś o 13:15 przez CC URODZIŁA Syna 57 cm ,3900 waga, ma już 2 letnia córkę Amelkę , kumpela ma 43 lata (w tym roku skończy 44)
acha pierwsza ciąże poroniła ,wszystkie ciążę poczęte naturalnie
CZyli można -MOŻNA
pozdrawiam wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 22:35
Parka, Krakonka, Aasiula, Dorka1979, megan8, Heretyczka, Mega, iwcia77, Lucky, Zofia8, mamatrojki80, macduska, moremi, Magda*, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, Niuta, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQźwa zjadłam dziś, w nagrodę że nie muszę kisić się w szpitalu, kebaba popijając go coca colą, po godzinie strach w oczach bo cukier skoczył mi do 191. Oznajmiłam wszystkim w domu, że przynajmniej przez miesiąc niech nie liczą na to że ktokolwiek nawet powącha kebaba. Spada bardzo po woli bo po 2,5 godzinie było 150, czyli też dużo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ja dogorywam:) Chyba pójdę jednak spać, może jutro w nocy popracuję.
I chciałam jeszcze zapytać, jak Wasze Duże Dzieci reagują na Małe?kapturnica, Krakonka, Aasiula, kkisia, moremi, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Kurka, nie moge nadrobic. Za duzo roboty. Ale weekend sie profiluje na horyzoncie... Bedzie spanie, gotowanie i czytanie. Cudownie.
Malgos , prosze zwolnic moje kciuki
Milego czwartkuDorka1979, Aasiula, Margolcia88, Bliska 77, mamatrojki80, kkisia, moremi, Simba, Bursztyn, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dorka, kiedy rodzisz ?
kapturnica, Aasiula, Margolcia88, Bliska 77, mamatrojki80, kkisia, Mega, gosia7122, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien dobry..Kurde dzien za dniem zasuwa.W tym tygodniu to leci mi strasznie..Miłego dzionka..
Małgos kciukasy dalej zaciśnietekapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Myśmy dzisiaj zaspali, bo Budzica postanowiła dłużej pospać.
U mnie Młody nie był zachwycony na wieść o rodzeństwie, w końcu przez 14 lat był jedynakiem. Boczył się. A jak byłam w ciąży, to w domu aż iskrzyło od buzujących hormonów nastoletnio-ciążowych. M miał z nami ciężko:) Ale córunia jest absolutnie zakochana w bracie, a on jak to facet, mocno podbudowany. I mu się włączyła opiekuńczość, mimo że się kryguje:) Czasem daje się nawet namówić na popilnowanie. Ale i tak raczej mam dwójkę jedynaków:)Sabina, Margolcia88, Bliska 77, kkisia, Magda*, moremi, Dorka1979, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013