35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Przeciez u Was juz prawie 8.30. Gdzie ten Malgos??? Ja bym z wrazenia nie mogla spac.
A po 3godzinach jak miałam wyrzucic zobaczylam a tam cień cienia
Kurde emocje sa niewyobrazalne..5godzin żem nie piła i nie sikala ,żeby zrobic kolejny testComeToMeBaby, Margolcia88, Aasiula, kkisia, moremi, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak to ??01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgoś, serduszko kochane, jeny- ja mimo to nadal trzymam kciuki za Ciebie. Zobaczymy co weekend przyniesie. Taki spadek to nie spadek, never know. 3maj się tam
malgos741, Bliska 77, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurwa jak ja dob rze znam to uczucie
W lipcu miałam taka wysoka tempke testy były negatywne i poleciałam na bete..Oczywistoza ,że beta była negatywna a na kolejny dzien tempka jebła na bruk ..
Małgos tulemalgos741, Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
eee ja tam nie rozpaczam głowa do góry, cyc do przodu jak nie ten cykl to następny
się nie nastawiałam, jak coś to w marcu następna iui.
ComeToMeBaby, Aasiula, Margolcia88, kkisia, mamatrojki80, Sabina, moremi, Simba, Bliska 77, Bursztyn, mysza1975, Mega, Natka_79, gosia7122, iwcia77, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
MartaDidi wrote:Mam pietra, ale po cos jestem na tym lez padole... Co sobie zalozylam- zrealizowalam... Niczego moim dzieciom nie brakuje i nie zabraknie.... Emocjonlnie i materialnie- bo to tez wazne... Dziewczyny zglaszam sie, zesrana ze strachu... Dumna, ale skromna i takie tam pierdoly....
Marta, super- znowu na rynkukkisia, Aasiula, Bliska 77, mysza1975, Mega, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nawet nie wiesz jak ja
Ale juz se zapowiedzialam kontroling tego co do dzioba wciskam musi byc... I w domu zero wegli najsmaczniejszych, znaczy ciasteczek i slodyczy..
wlasnie kapta, jeszczce jedno- czemu Ty juz teraz mialals to badanie- u nas je zlecaja dopiero po 25 tygodniu ciazy i w Polszy z tego co czytalam tez..mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:wlasnie kapta, jeszczce jedno- czemu Ty juz teraz mialals to badanie- u nas je zlecaja dopiero po 25 tygodniu ciazy i w Polszy z tego co czytalam tez..
hehehe Nie no żartuje
Bo miałam robione badania pierwszego trymestru i glukoza na czczo lekko przekroczona. A wiesz ten gin sie ze mna od roku uzera to on juz woli przy mnie dmuchac na zimne..Tak jak i z lutka , która biere
malgos741, Margolcia88, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ej, laski... mogę tera ja?...
bo mnie sie rano gały wyczeszczyły...
i apropos jebnięcia w dół to u mnie też weekend będzie ważny. ba- JUTRO będzie ważne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:28
Aasiula, malgos741, Sabina, Parka, gosia7122, iwcia77, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość