35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Może zemdlała z wrażenia albo juz na bete poleciała..Eyy Zocha ja jak zrobiłam testa i po 5minutach luknełam w świetle telefonu to nic nie było i poszłam wkurzona spacZofia8 wrote:Przeciez u Was juz prawie 8.30. Gdzie ten Malgos??? Ja bym z wrazenia nie mogla spac.
A po 3godzinach jak miałam wyrzucic zobaczylam a tam cień cienia 
Kurde emocje sa niewyobrazalne..5godzin żem nie piła i nie sikala ,żeby zrobic kolejny test
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
jedna kreska a tempka 37,01 na pewno w weekend dostanę..kapturnica wrote:Jak to ??
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
malgoś, serduszko kochane, jeny- ja mimo to nadal trzymam kciuki za Ciebie. Zobaczymy co weekend przyniesie. Taki spadek to nie spadek, never know. 3maj się tam
malgos741, Bliska 77, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurwa jak ja dob rze znam to uczucie
W lipcu miałam taka wysoka tempke testy były negatywne i poleciałam na bete..Oczywistoza ,że beta była negatywna a na kolejny dzien tempka jebła na bruk ..
Małgos tule
malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
eee ja tam nie rozpaczam głowa do góry, cyc do przodu jak nie ten cykl to następny
się nie nastawiałam, jak coś to w marcu następna iui.
ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Simba, Bliska 77, Bursztyn, mysza1975, Mega, Natka_79, gosia7122, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
MartaDidi wrote:Mam pietra, ale po cos jestem na tym lez padole... Co sobie zalozylam- zrealizowalam... Niczego moim dzieciom nie brakuje i nie zabraknie.... Emocjonlnie i materialnie- bo to tez wazne... Dziewczyny zglaszam sie, zesrana ze strachu... Dumna, ale skromna i takie tam pierdoly....

Marta, super- znowu na rynku
nick nieaktualny, Aasiula, Bliska 77, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nawet nie wiesz jak ja
Ale juz se zapowiedzialam kontroling tego co do dzioba wciskam musi byc... I w domu zero wegli najsmaczniejszych, znaczy ciasteczek i slodyczy..
wlasnie kapta, jeszczce jedno- czemu Ty juz teraz mialals to badanie- u nas je zlecaja dopiero po 25 tygodniu ciazy i w Polszy z tego co czytalam tez..
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
bo ja mam zajebistego gina , który wie ,ze schizujepaszczakin wrote:wlasnie kapta, jeszczce jedno- czemu Ty juz teraz mialals to badanie- u nas je zlecaja dopiero po 25 tygodniu ciazy i w Polszy z tego co czytalam tez..
hehehe Nie no żartuje
Bo miałam robione badania pierwszego trymestru i glukoza na czczo lekko przekroczona. A wiesz ten gin sie ze mna od roku uzera to on juz woli przy mnie dmuchac na zimne..Tak jak i z lutka , która biere
malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
ej, laski... mogę tera ja?...

bo mnie sie rano gały wyczeszczyły...
i apropos jebnięcia w dół to u mnie też weekend będzie ważny. ba- JUTRO będzie ważne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:28
Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, Parka, gosia7122, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość