35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:sorki dorka, przegapilam wczesniej.. te w normie to nie wiem, bo nie dopytywalam, a nie wzielam wynikow od gina, wezme te poprawione..
ten kiepski po godzinie mialam 186, gdzie norma labu jest do 180, potem ostrzezenie (stan przedcukrzycowy, czy jak to sie mowi), a od 200 cukrzyca ciazowa..
no nic, musze jeszcze przezyc dzis i jutro w robocie (jest intensywnie), wiec znowu bulki na sniadanie, ale w weekend sie zawezme i przerzucam sie na maksymalny indeks glikemiczny mniejszy niz 50. Bede kurde najwyzej znowu rzygac non stop..Aasiula lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Moze ONA ma juz dosc rybek hyhyhyhy:D
ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Zalej dziurę... Dobrym trunkiem rzecz jasna...
dłuuuuugo...
witam z rana
na razie dzien zdecydowania niedobrykapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, kkisia, Bursztyn, Parka, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta.. nie peniaj... czytałam, ze od 10 tygodnia mdłości maleją, aby po 14 tygodniu całkiem zastopować
to ile ci jeszcze zostało?Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
dobra ide sie do podusi przytulic bop sie uytrzymac nie moge..Kurde policzylam wczoraj ile godzin spalam..Az sie rpzerazilam..rano ponad 2godz.popoludniu kolejne 2..Nigdy tak nie mialam..Spie na stojaca..
DOBRANOCAasiula, malgos741, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:cała? ;/
Aasiula, daj sobie spokój z czekoladą, to mity, że zawiera tak dużo magnezu. Ja pije Magnum Chelat Zdrowit w tabletkach musujących, chelat magnezu najlepiej się wchłania do organizmu i jest wysoko przyswajalny. Szybko Ci to drganie wyciszyi na stresy pomoże
Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:magnez./.wszamaj dobra gorzka czekolade
Albo kakao. Pyyycha:)
Szrpnęłam się ostatnio na Criollo. Genialne! A z odrobiną chili, wypas:)
Albo kakao "posłodzone" gorzką czekoladą - śniadanie moego synka-niejadka.
Aasiula, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013